Jump to content

Blue Screen

dimitrisOS

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply
Ξαναστείλτα γιατί αυτά που μου έστειλες είναι από το 2010 και το 2011. :p

αυτά τα 3 είχε μέσα τίποτα άλλο :(

Φρεσκια εγκατασταση εχεις κανει;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Πριν κανένα 6μήνο

Λέω μήπως έχουν πρόβλημα οι μνήμες που είναι καινούργιες αλλά και οι δύο μαζί

ή μήπως στο πλαίσιο δεν ξέρουν για άλλη μια φορά την κάνουν :hmm:

Εσείς τι λέτε να κάνω :dots:

Mήπως έχουν πρόβλημα τα slots της μητρικής; Δες αν είναι κάποιο από αυτά μαυρισμένο

Mήπως έχουν πρόβλημα τα slots της μητρικής; Δες αν είναι κάποιο από αυτά μαυρισμένο

όχι δεν φαίνεται τίποτα τέτοιο .

Λέω να πάω στο πλαίσιο την μητρική - cpu - ψήκτρα τις μνήμες την κάρτα γραφικών και το τροφοδοτικό

και θα τους να μου κάνουν έλεγχο χωρίς να τους πω ποια έχουν εγγύηση από αυτούς

αυτά τα 3 είχε μέσα τίποτα άλλο :(

Πριν κανένα 6μήνο

Λέω μήπως έχουν πρόβλημα οι μνήμες που είναι καινούργιες αλλά και οι δύο μαζί

ή μήπως στο πλαίσιο δεν ξέρουν για άλλη μια φορά την κάνουν :hmm:

Εσείς τι λέτε να κάνω :dots:

Δεν γίνεται να έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση πριν 6 μήνες και να έχεις μέσα dump files από το 2010. Είσαι σίγουρος ότι έκανες clean install ή έκανες κάνα in-place upgrade;

Επίσης δε γίνεται να σου βγάζει μπλε οθόνες και να μη τις καταγράφει. Τα 3 dump file που κοίταξα αφορούν και τα 3 θέματα με drivers, και δείχνει να υπάρχει kernel corruption, στην οποία περίπτωση απλά τραβάς format και clean install.

Είσαι σίγουρος ότι περνάς σωστούς drivers και όχι τίποτα drivers από Vista;

Γενικά με μπλε οθόνες, η καλύτερη και πιο σωστή μέθοδος troubleshooting είναι να εξεταστούν τα dump files. Αυτά θα σου δείξουν τι πρόβλημα υπάρχει, και εάν υπάρχει θέμα hardware, 90% θα σου δείξουν τι πρέπει να ξηλώσεις.

Δεν γίνεται να έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση πριν 6 μήνες και να έχεις μέσα dump files από το 2010. Είσαι σίγουρος ότι έκανες clean install ή έκανες κάνα in-place upgrade;

Επίσης δε γίνεται να σου βγάζει μπλε οθόνες και να μη τις καταγράφει. Τα 3 dump file που κοίταξα αφορούν και τα 3 θέματα με drivers, και δείχνει να υπάρχει kernel corruption, στην οποία περίπτωση απλά τραβάς format και clean install.

Είσαι σίγουρος ότι περνάς σωστούς drivers και όχι τίποτα drivers από Vista;

Γενικά με μπλε οθόνες, η καλύτερη και πιο σωστή μέθοδος troubleshooting είναι να εξεταστούν τα dump files. Αυτά θα σου δείξουν τι πρόβλημα υπάρχει, και εάν υπάρχει θέμα hardware, 90% θα σου δείξουν τι πρέπει να ξηλώσεις.

αααααα τα αρχεία λένε 2010 και 2011 γιατί μάλλον όταν μου έβγαλε τις μπλε οθόνες πρέπει να είχα κάνει clr cmos

έτσι και αλλιώς των σκληρό που έχει τα windows είναι ssd και των αγόρασα αρχές του χρόνου 2012 πριν τα windows ήταν σε άλλων σκληρό

Πήρα το πλαίσιο και μου είπε έχει 25 ευρό ο έλεγχος αν είναι θα τους το πάω και δεν θα τους πω ότι η μητρική έχει εγγύηση από εσάς .

μήπως κανείς μπορεί να μου δανείσει μνήμες ddr3 να δω ότι δεν φταίνε οι δικές μου αθήνα μένω

αααααα τα αρχεία λένε 2010 και 2011 γιατί μάλλον όταν μου έβγαλε τις μπλε οθόνες πρέπει να είχα κάνει clr cmos

έτσι και αλλιώς των σκληρό που έχει τα windows είναι ssd και των αγόρασα αρχές του χρόνου 2012 πριν τα windows ήταν σε άλλων σκληρό

Πήρα το πλαίσιο και μου είπε έχει 25 ευρό ο έλεγχος αν είναι θα τους το πάω και δεν θα τους πω ότι η μητρική έχει εγγύηση από εσάς .

μήπως κανείς μπορεί να μου δανείσει μνήμες ddr3 να δω ότι δεν φταίνε οι δικές μου αθήνα μένω

Το έχεις δουλέψει το μηχάνημα σε safe mode; Να το βάλεις σε Safe mode δηλαδή και να το αφήσεις να τρέχει stress test. Αν δε το έχεις κάνει, κάντο για να αποκλείσεις όσο γίνεται τον παράγοντα του software σφάλματος.

Το έχεις δουλέψει το μηχάνημα σε safe mode; Να το βάλεις σε Safe mode δηλαδή και να το αφήσεις να τρέχει stress test. Αν δε το έχεις κάνει, κάντο για να αποκλείσεις όσο γίνεται τον παράγοντα του software σφάλματος.

μα δεν ανοίγει όλο κάνει 4 long beep :-O τίποτα άλλο

Επίσης δε γίνεται να σου βγάζει μπλε οθόνες και να μη τις καταγράφει.

Ειναι δυνατον το συγκεκριμενο, συνηθως σε hardware προβληματα ή σε αρκετα κακογραμμενους drivers.

μα δεν ανοίγει όλο κάνει 4 long beep :-O τίποτα άλλο

Α οκ, δεν είχα διαβάσει όλο το θέμα. Σε αυτή τη περίπτωση, έχεις μπλε μπογιά; :hehe:

Ειναι δυνατον το συγκεκριμενο, συνηθως σε hardware προβληματα ή σε αρκετα κακογραμμενους drivers.

Δεν μου έχει τύχει να συμβεί ακόμη και με προβληματικό επεξεργαστή ή με o/c σύστημα, έγραφε κανονικά τα dump, αλλά δεν αποκλείεται κιόλας να συμβεί.

Πριν 6 μηνες εκανες εγκατασταση πανω σ αυτο το μηχανημα;

Δεν σου ανοιγει ουτε με μια μνημη; σε οποιοδηποτε σλοτ; Αν δεν εχεις αλλες μνημες παρε μια οποιαδηποτε ddr3 με καμια 10-12αρια ευρω και δοκιμασε.

Ο επεξεργαστης δυσκολα χαλαει, αλλα αν εχεις σιγουρευτει απ ολα τα αλλα τοτε τσεκαρε κι αυτον.

Α οκ, δεν είχα διαβάσει όλο το θέμα. Σε αυτή τη περίπτωση, έχεις μπλε μπογιά; :hehe:

Δεν μου έχει τύχει να συμβεί ακόμη και με προβληματικό επεξεργαστή ή με o/c σύστημα, έγραφε κανονικά τα dump, αλλά δεν αποκλείεται κιόλας να συμβεί.

άρα τι κάνω ;

τι στο καλό φταίει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μια ιδέα ακόμη. Μπορεί η μπαταρία της μητρικής να τα έφτυσε και να μην σου κρατάει τις ρυθμίσεις τις ram κτλ στο bios. Δοκίμασε με αλλη μπαταρία.

Πριν 6 μηνες εκανες εγκατασταση πανω σ αυτο το μηχανημα;

Δεν σου ανοιγει ουτε με μια μνημη; σε οποιοδηποτε σλοτ; Αν δεν εχεις αλλες μνημες παρε μια οποιαδηποτε ddr3 με καμια 10-12αρια ευρω και δοκιμασε.

Ο επεξεργαστης δυσκολα χαλαει, αλλα αν εχεις σιγουρευτει απ ολα τα αλλα τοτε τσεκαρε κι αυτον.

έλεγα μπας και φιλοτιμηθεί κανείς και μου δανείσει καμία ddr3

Μια ιδέα ακόμη. Μπορεί η μπαταρία της μητρικής να τα έφτυσε και να μην σου κρατάει τις ρυθμίσεις τις ram κτλ στο bios. Δοκίμασε με αλλη μπαταρία.

αααα να δοκιμάσω και χωρίς :nerd:

Αν αντεξεις κανα μηνα μεχρι να επιστρεψω Γαλατσι να φερω ενα στικ μνημης να δοκιμασουμε....

Αλλιως παρε την πιο φτηνη ddr3 για δοκιμη να κανεις τη δουλεια σου.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Την τετάρτη των πήγα στο πλαίσιο τις μεταμόρφωσης για έναν έλεγχο δεν τους είπα ότι υπάρχει εγγύηση στην μητρική απλά ότι δεν ανοίγει και μου είπαν ΟΚ ο έλεγχος είναι 25 ευρό και για οτιδήποτε θα σας ενημερώσουμε :hmm:

Με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν πως έχει πρόβλημα η μητρική τελικά :triniti:

Με ρώτησαν που υπάρχει εγγύηση από το πλαίσιο και τους είπα πως έχει η μητρική και πως στο TheMall μου είπαν πως δουλεύει πλήρως η μητρική :nono:

το θέμα είναι ότι αυτές τις μητρικές που έχουν το πλαίσιο δεν μου πολύ αρέσουν

εσείς έχετε να μου προτείνετε καμία ?????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.