Jump to content

Blue Screen

dimitrisOS

Recommended Posts

Ειδα καπου οτι τρεχει το driver verifier. Δεν ξερω σιγουρα τι κανει, αλλα νομιζω οτι τρεχει διαφορες διεργασιες με ολους τους drivers με σκοπο να προκαλεσει blue screen και με καποιο τροπο να διαβασεις το αποτελεσμα κ να βρεις τον προβληματικο driver. Εχεις κανει κατι τετοιο;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Ας βεβαιωθει πως το hardware του λειτουργει οπως θα επρεπε και οτι τα minidumps του δεν δινουν τη λυση στη συνεχεια. Ο verifier ειναι η τελευταια πιθανη λυση στο προβλημα του:turn:

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply
Ειδα καπου οτι τρεχει το driver verifier. Δεν ξερω σιγουρα τι κανει, αλλα νομιζω οτι τρεχει διαφορες διεργασιες με ολους τους drivers με σκοπο να προκαλεσει blue screen και με καποιο τροπο να διαβασεις το αποτελεσμα κ να βρεις τον προβληματικο driver. Εχεις κανει κατι τετοιο;

Τα default έχω στους driver απλά τα πέρασα μόνο τίποτα άλλο

μα έχει πρόβλημα!! Δοκίμασε και μερικά BIOS versions για την μητρική να δεις μπας και τις αναγνωρίσει αλλιώς φεύγει για Πλαίσιο. Τι θα πει θα σου πουν δεν έχει πρόβλημα, βάλτε αυτές τις μνήμες σε αυτές τις θέσεις και δείτε αν έχει θέμα, μπορείς να είσαι και εσύ μπροστά, στο πλαίσιο κάνανε service rooms με πλέξι glass :p

InnerBig13.jpg

Τελευταία πήγα ένα τροφοδοτικό που είχε πρόβλημα ο ανεμιστήρας όταν δούλευε στο full load έκανε φασαρία και όταν το πήρα πίσω μου είπαν δεν είχε κάποιο τέτοιο πρόβλημα !!!

Ας βεβαιωθει πως το hardware του λειτουργει οπως θα επρεπε και οτι τα minidumps του δεν δινουν τη λυση στη συνεχεια. Ο verifier ειναι η τελευταια πιθανη λυση στο προβλημα του:turn:

Πρέπει να κάνω ένα mest με όλες τις πιθανές θέσεις των μνημών ;

Πρέπει να κάνω ένα mest με όλες τις πιθανές θέσεις των μνημών ;

Απο τη στιγμη που φαινεται να εχεις προβλημα σε καποια slots και σε αλλα οχι, θα προτεινα να κανεις. Εαν σε καποια εχεις προβλημα, το εντοπιζεις και πραττεις αναλογα. Στην περιπτωση μου δεν θα βολευομουν με κατι σαν "ε,αφου δουλευουν τα 3 απο τα 4 slots και κανω τη δουλεια μου". Ή δουλευει οπως θα πρεπε ή οχι και παει απο κει που ρθε. Μεση λυση δεν υπαρχει οταν εισαι εντος εγγυησης:)

Λοιπόν αν μπουν οι μνήμες στα 2 τελευταία slot με όποια και σειρά αν είναι δουλεύει κανονικά ο υπολογιστής

και έκανα ένα 10' memtest έτσι να δω και δεν έβγαλε κανένα error το ξέρω κανονικά θέλει 3 ώρες

attachment.php?attachmentid=51432&stc=1&d=1343035583

Αν οι μνήμες μου στο 2 και 3 ή στο 2 και 4 slot τότε χτυπάει τα 3 beep και δεν ανοίγει καθόλου

attachment.php?attachmentid=51433&stc=1&d=1343035655

Άρα πάει πλαίσιο μόνο η μητρική ή όλο το pc ;

Εγγύηση έχει από το πλαίσιο μόνο η μητρική και το τροφοδοτικό και το κουτί :p

post-21357-1416076429,8963_thumb.jpg

post-21357-1416076430,0339_thumb.jpg

Bios τελευταιο εχεις;

έκανα και update bios αλλά πάλι τίποτα

έβαλα και μια μνήμη μόνο στην θέση 2 και τα ίδια κάνει πάλι

πάν το όλο το το κουτί μαζί, δεν νομίζω να σε χρεώσουν τίποτα λόγο του ότι η μητρική φταίει.

Αυτό θα κάνω αν με χρεώσουν θα τους το φέρω στο κεφάλι :tw:

μα έχει πρόβλημα!! Δοκίμασε και μερικά BIOS versions για την μητρική να δεις μπας και τις αναγνωρίσει αλλιώς φεύγει για Πλαίσιο. Τι θα πει θα σου πουν δεν έχει πρόβλημα, βάλτε αυτές τις μνήμες σε αυτές τις θέσεις και δείτε αν έχει θέμα, μπορείς να είσαι και εσύ μπροστά, στο πλαίσιο κάνανε service rooms με πλέξι glass :p

InnerBig13.jpg

Απο τη στιγμη που φαινεται να εχεις προβλημα σε καποια slots και σε αλλα οχι, θα προτεινα να κανεις. Εαν σε καποια εχεις προβλημα, το εντοπιζεις και πραττεις αναλογα. Στην περιπτωση μου δεν θα βολευομουν με κατι σαν "ε,αφου δουλευουν τα 3 απο τα 4 slots και κανω τη δουλεια μου". Ή δουλευει οπως θα πρεπε ή οχι και παει απο κει που ρθε. Μεση λυση δεν υπαρχει οταν εισαι εντος εγγυησης:)

πήγα στο Mall και το κουβαλούσα ολόκληρη την κουτάρα με τα χέρια και ξέρετε τη μου είπαν οι μ@@@ ότι θέλουν και 40 ευρο για την εργασία έλεος ποια οι π@@@

τι εργασία θες τους ρώτησα ;

και μου είπαν για να βγάλουν την μητρική και να την ελέγξουν έλεος ποια οι κ@@@@

τα χέρια μου έχουν γίνει τούμπανο και και δεν μπορώ να τα κουνήσω καθόλου ούτε γράψω

και μου ίπαν να τους πάω μόνο την μητρική και ακόμα είπαν πως για να δουλέψουν οι λευκές slot πρέπει να έχουν μνήμες στα μπλε slot ισχύει τίποτα τέτοιο ;

ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Π@@@@

και ακόμα είπαν πως για να δουλέψουν οι λευκές slot πρέπει να έχουν μνήμες στα μπλε slot ισχύει τίποτα τέτοιο ;

Στην δικη μου μητρικη (αυτη της υπογραφης) ισχυει.Αν βαλω μνημες στα 1,3,5 σλοτ δεν ανοιγει το pc.

Οποτε λογικο ειναι αυτο που σου ειπαν.

Στην δικη μου μητρικη (αυτη της υπογραφης) ισχυει.Αν βαλω μνημες στα 1,3,5 σλοτ δεν ανοιγει το pc.

Οποτε λογικο ειναι αυτο που σου ειπαν.

γιατί να μην ανοίγη στο 1 που λες ;

edit: με βάσει το manual δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και έχω 100% συμβατότητα με τις μνήμες και με ds και με ss

γιατί να μην ανοίγη στο 1 που λες ;

edit: με βάσει το manual δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και έχω 100% συμβατότητα με τις μνήμες και με ds και με ss

Αυτό είναι από το δικό μου εγχειρίδιο χρήσης

attachment.php?attachmentid=51478&stc=1&d=1343156685

Μία ώρα να ανοίξει το εγχειρίδιο της gigabyte Ορίστε και από το δικό σου εγχειρίδιο.

attachment.php?attachmentid=51479&stc=1&d=1343156767

Προσοχή στο μπλέ τονισμένο κείμενο.

post-1215-1416076438,3346_thumb.jpg

post-1215-1416076438,407_thumb.jpg

ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Π@@@@

Μητσάρα, ΔΕΝ υπάρχει μόνο το Πλαίσιο στην Ελλάδα! :)

τους προσέφερες εύκολη δουλειά στο πιάτο και αυτοί θέλανε μόνο την μητρική? δηλαδή τι ποιο καλό από το να σε φέρει ο πελάτης ολόκληρο το PC και να ελέγξεις αν η μητρική ή μνήμη ή κάτι άλλο έχει πρόβλημα.

Θα μπορούσαν να σε πούνε τουλάχιστον ότι θα το ελέγξουμε αλλά άμα διαπιστωθεί το πρόβλημα στις μνήμες ή σε κάποιο άλλο υλικό που δεν είναι αγορασμένο απο μας θα υπάρξει χρέωση 15Ευρώ, και όχι θα σε χρεώσουμε 40 ευρώ επειδή θα βγάλουμε αυτά που είναι δικά μας απο το κουτί για να ελέγξουμε μόνο αυτά και τα 40 ευρώ στα χρεώνουμε επειδή στα βγάλαμε !

Βασικά έπρεπε να κάνεις ένα τηλ πριν σηκωθείς και πας γιατί έπρεπε να το υποψιαστείς ότι θα παιχτεί κάτι τέτοιο. Πραγματικά στεναχωρήθηκα που έφαγες λούκι μέσα στην ζέστη για το τίποτα.

Αυτό είναι από το δικό μου εγχειρίδιο χρήσης

attachment.php?attachmentid=51478&stc=1&d=1343156685

Μία ώρα να ανοίξει το εγχειρίδιο της gigabyte Ορίστε και από το δικό σου εγχειρίδιο.

attachment.php?attachmentid=51479&stc=1&d=1343156767

Προσοχή στο μπλέ τονισμένο κείμενο.

Ναι το είδα το manual .

Το ddr3_1 & ddr3_2 είναι οι λευκές θύρες και όχι οι μπλε που μου έλεγε στο service ότι πρώτα πρέπει να έχουν μπει στις μπλε θύρες και μετά για να δουλέψουν οι λευκές .

Μητσάρα, ΔΕΝ υπάρχει μόνο το Πλαίσιο στην Ελλάδα! :)

i know απλά εκεί ήταν ποιο φτηνοί η μητρική :wall:

τους προσέφερες εύκολη δουλειά στο πιάτο και αυτοί θέλανε μόνο την μητρική? δηλαδή τι ποιο καλό από το να σε φέρει ο πελάτης ολόκληρο το PC και να ελέγξεις αν η μητρική ή μνήμη ή κάτι άλλο έχει πρόβλημα.

Θα μπορούσαν να σε πούνε τουλάχιστον ότι θα το ελέγξουμε αλλά άμα διαπιστωθεί το πρόβλημα στις μνήμες ή σε κάποιο άλλο υλικό που δεν είναι αγορασμένο απο μας θα υπάρξει χρέωση 15Ευρώ, και όχι θα σε χρεώσουμε 40 ευρώ επειδή θα βγάλουμε αυτά που είναι δικά μας απο το κουτί για να ελέγξουμε μόνο αυτά και τα 40 ευρώ στα χρεώνουμε επειδή στα βγάλαμε !

Βασικά έπρεπε να κάνεις ένα τηλ πριν σηκωθείς και πας γιατί έπρεπε να το υποψιαστείς ότι θα παιχτεί κάτι τέτοιο. Πραγματικά στεναχωρήθηκα που έφαγες λούκι μέσα στην ζέστη για το τίποτα.

Αμα δεν ξέρουν τι θέλουν εκεί αυτό είναι άλλο πρόβλημα :triniti: :triniti: :triniti:

Ακόμα σήμερα έβγαλα των έναν ανεμιστήρα και έβαλες τις μνήμες στα μπλε slot 4 & 3 και πάλι εκεί είχε πρόβλημα δηλαδή τελικά έχουν πρόβλημα τα 4 & 2 slot τις ram .

Ακόμα έχω μια απορία όταν ξεβίδωσα την ψήκτρα και πήγα να την τραβήξω με προσοχή τότε μαζί με την ψήκτρα βγήκε και ο επεξεργαστής γιατί ;

Των είχα τοποθετήσει μια χαρά και ακόμα είχε κουμπώσει μια χαρά .

Όταν βγήκε ευτυχώς δεν στράβωσε κάτι αλλά ούτε σηκώθηκε το σιδεράκι από την socket τις cpu που έχει για να κλειδώσει ο επεξεργαστής .

πάνε την μητρική μόνο τότε αφου αυτήν έχει πρόβλημα και δεν δέχονται όλο το PC σου, πάνε μόνο την μητρική.. Πριν την δώσεις όμως δείτε την μαζί με τον υπάλληλο εκεί που θα στην πάρει να γράψει στο RMA form ότι δεν υπάρχει τίποτα σπασμένο-καμένο-βγαλμένο- και μετά δώστην.

πάνε την μητρική μόνο τότε αφου αυτήν έχει πρόβλημα και δεν δέχονται όλο το PC σου, πάνε μόνο την μητρική.. Πριν την δώσεις όμως δείτε την μαζί με τον υπάλληλο εκεί που θα στην πάρει να γράψει στο RMA form ότι δεν υπάρχει τίποτα σπασμένο-καμένο-βγαλμένο- και μετά δώστην.

OK ευχαριστώ

Μητσαρα, σε συμπονω κι ευχομαι να διευθετηθει το ολο ζητημα συντομα. Πριν 4 χρονια μου ειχαν "φτιαξει" μητρικη και μου ειχαν δηθεν αναβαθμισει και το BIOS. Οταν τη δοκιμασα δεν αναβε καν. Πηρα λοιπον 2(!) σετ μνημες που ειχα, καρτα γραφικων, CPU πανω στη mobo με ψυκτρα και τους τα εδωσα να δω τι εξυπναδα θα μου ελεγαν. Η mobo ηταν DOA και μετα απο 4 επισκεψεις παραδεχθηκαν οτι ηταν χαλασμενη... Αν μου ζητουσαν εργατικα θα επεφταν κλωτσιες... Αν τελικα αποδειχθει οτι ειναι ελλατωματικη πρεπει να αποζημιωθεις και χρηματικα υποθετω.

Μη χανεις την ψυχραιμια σου ομως. Ολοι μας τα εχουμε περασει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.