Jump to content

Blue Screen

dimitrisOS

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν όταν τις είχα μια παρά μια δηλαδή μετά ίδια χρώματα έκανε τα beep

τώρα τις έβαλα δίπλα δίπλα και έκανα και ένα clr cmos και άνοιξε κανονικά !!!

Τελικά πως πρέπει να τις έχω ;

πρέπει να τις έχεις στα ιδια χρώματα για το Dual Channel.

Στα ίδια χρώματα δεν ανοίγει όμως ;

Στο ένα χρώμα δοκιμάζω στο άλλο δεν μπορώ επειδή την καλύπτει την μια θύρα η ψήκτρα από των ανεμιστήρα

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ξόδεψες χρηματα για μπιχλιμπίδια ενώ δεν έχεις λύσει το βασικό: Το μέσο επικοινωνίας σου με το pc. Tι να το κάνεις το haf και το overclocking άμα δεν έχεις μια οθόνη της προκοπής?

Κάνε κάτι τέροιο σ αυτήν: funny-pictures-awesome-rat-cage-06C.jpg

και πάρε μια οθόνη.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ξόδεψες χρηματα για μπιχλιμπίδια ενώ δεν έχεις λύσει το βασικό: Το μέσο επικοινωνίας σου με το pc. Tι να το κάνεις το haf και το overclocking άμα δεν έχεις μια οθόνη της προκοπής?

Κάνε κάτι τέροιο σ αυτήν: funny-pictures-awesome-rat-cage-06C.jpg

και πάρε μια οθόνη.

Η 17" είναι lcd όπως και η 19"

Το ξέρω ότι πρέπει να τις αλλάξω αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί φταίει η οθόνη ενώ δουλεύει κανονικά

και με το 3dmark11 μια χαρά φαίνεται

Δεν είναι τίποτα. Ο υπολογιστής σου διαμαρτύρεται για την οθόνη σου. Χάρισέ την κάπου και πάρε μια κανονική οθόνη.

Δοκίμασα των υπολογιστή στο σαλόνι με μια LG 40"

όταν τις δοκίμασα ανά χρώματα άνοιξε κανονικά και πριν μπει στα Windows έκανε τα beep των έκλεισα και άλλα τις θέσεις των μνημών τις έβαλα δηλαδή ανάποδα και άνοιξε κανονικά τώρα θα δοκιμάσω έτσι όπως είναι με την 17" αν ισχύει αυτό που λες :rip:

Άλλαξα τις μνήμες μεταξύ τους και μετά από 2 λεπτά μπλε οθόνη

dsc01842al.jpg

Την μητρική την πείρες και αυτήν απο το VisionStudio? άμα είναι στείλτην πακέτο και αυτήν μαζί με τις μνήμες αυτές που πείρες τώρα να την δοκιμάσουν αν είναι εντός εγγύησης.

Οιι από πλαίσιο αν τους την πάω θα μου πουν δεν έχει πρόβλημα :hehe:

Ειδα καπου οτι τρεχει το driver verifier. Δεν ξερω σιγουρα τι κανει, αλλα νομιζω οτι τρεχει διαφορες διεργασιες με ολους τους drivers με σκοπο να προκαλεσει blue screen και με καποιο τροπο να διαβασεις το αποτελεσμα κ να βρεις τον προβληματικο driver. Εχεις κανει κατι τετοιο;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Οιι από πλαίσιο αν τους την πάω θα μου πουν δεν έχει πρόβλημα :hehe:

μα έχει πρόβλημα!! Δοκίμασε και μερικά BIOS versions για την μητρική να δεις μπας και τις αναγνωρίσει αλλιώς φεύγει για Πλαίσιο. Τι θα πει θα σου πουν δεν έχει πρόβλημα, βάλτε αυτές τις μνήμες σε αυτές τις θέσεις και δείτε αν έχει θέμα, μπορείς να είσαι και εσύ μπροστά, στο πλαίσιο κάνανε service rooms με πλέξι glass :p

InnerBig13.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.