dimitrisOS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2012 καλησπερα πριν λιγο ανοιξα των υπολογιστη και μετα απο 5 λεπτα μου εβγαλε μπλε οθονη Των έκλεισα απο το κουμπι και με το που των ανοιγω εκανε 2 μακροστενα και ενα κανονικο beep με βασει το pchell δεν εχει πουθενα 2 long και 1 short beep μετα απο αυτα τα beep ξεκινησε κανονικα και εβγαλε μυνημα στο bios και ελεγε overclock fail και μου εβγαφε τις συχνοτητες που ετρχε ο επεξεργαστης και οι μνημες overclock δεν του εχω κανει μονο στις ram που τρεχουν στα 1800 Τι λετε να οτι φταιει μηπως λογο θερμοκρασιας ; Ευχαριστω :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούνιος 23, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2012 Μιάς και δέν γνωρίζο το full σύστημά σου θα σου πώ πολύ απλά ότι κατα πάσα πιθανότητα έχει να κάνει απλά με την σταθερότητα της RAM και της οποιαδήποτε τάσης παίρνει αυτή τη στιγμή στο "κλοκάρισμα" που έχεις κάνει για 1800. Στην θέση σου, θα έκανα όχι απλώς γύρισμα στα στόκ στην ράμ αλλά ένα ωραίο clear cmos, θα έκανα ένα ωραίο bootarisma και ίσως και κάποιο καθάρισμα της registry ( σε περίπτωση που έχει να κάνει με κάποιο πρόγραμμα / μητρώο των κομπλεξικών windows και απλά έτυχε τώρα) και έπειτα για να μου φύγει ο πονοκέφαλος θα έριχνα και ένα MEMTEST στις μνήμες όπως είναι στα στόκ.Αφού είναι όλα οκ, θα πήγαινα πάλη στα 1800 μαζί με memtest για παρεούλα. ( Χρησιμοποιείς XMP ή σετάρεις manual την συχνότητα. Όπως είπα δέν γνωρίζω λεπτομέρειες για το σύστημα σου οπότε δέν ξέρω και η μητρική σου τι αριθμούς σου δίβει σάν auto και πώς επιτρέπει να πειράξεις ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιούνιος 23, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2012 Δώσε μας και λίγες πληροφορίες όμως. Τι Windows έχεις; Service Pack; Έχεις τελευταίους drivers; Πήγαινε C:\Windows\minidump και ανέβασέ κάπου τα dump αρχεία που θα βρεις εκεί μέσα για να ρίξω μια ματιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούνιος 23, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2012 Ο υπολογιστης μουΕχει Windows 7 εχει κανει ολα τα update που εχει βγαλει τα κανει μονος τουdriver νομιζω πως εχει τους τελευτεους1) Εβγαλα την πανταρια και και των ανοιγω και εκανα συνεχεια beep2) Την ξανα εβαλα και μου εκανε τα ιδια3) Των εκλεισα 4) Των ανοιξα και εκανε 2 μακροστενα beep και ενα μικρο και ανοιξε 5) Του εκανα restart για να μπω στο bios αλλα κολησε στον εικονα των bios6) Toυ εβγαλα την πανταρια των ανοιξα και ανοιξε κανονικα τψν εκλεισα 7) Την εβγαλα την πανταρια εκανε 2 μακροστενα beep και ενα μικρο και ανοιξε και κολησε στο bios 8) Των εκλεισα και των ανοιξα και εκανα συνεχωμενα beep μακροστενα και μικρα δεν εβγαλα ακρη με την σειρα που τα εκανεκαι των εκλεισα παλιΤη λεται ο συμβαινει ;Ξεχασα να πω πως στην αρχη εβγαλα τις μνημες και την καρτα γραφικων και τα ξαναεβαλα και μετα εκανα ολη την αλλη διαδικασιαedit: Ανοιξα το καπακη του πυργου εβαλα μπροστα εναν ανεμηστηρα για να δροσησει λιγο την ψυκρα γιατι ηταν ζεστη και των ειχα κλειση πριν κανενα 15 λεπτο και οταν κρυωσε των ανοιξα χωρις πανταρια και ανοιξε μια χαρα με ενα beep και στο bios ελεγε 38 βαθμους ο υπολογιστης και ο επεξεργαστης .Των εκλεισα του εβαλα το βραχυκυκλωμα για το clr cmos ανοιξε δεν εκανε τιποταΤων κλεινω βγαζω το βραχυκυκλωμα και ανοιξε κανονικα με 1beep μπεικα στο bios και εχουν μηδενιστη ολαedit2: Των εκλεισα να μπω στο bios για να το ρυθμισω για να διαβασει των ssd και με το πουταγα del κολησω παλι στην εικονα του bios στην αρχη Τι λετε ρε παιδια τη να κανω ;edit3: Των ανοιξα εκανε κανονικα 1 beep και μπεικα κανονικα στο bios και αλλαξα την ρυθμισει για να διαβασει των ssd για μπω στα windowsπαταω save & exit και ξαναπαλι εκανα τωρα 3 long beep & 1 short beep ολο τα ιδια και δεν κανει τιποτα αλλα .Σας ακουω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούνιος 23, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2012 Των ξανα αφησα κλιεστο να κρυωση λιγο με των ανεμηστηρα και των ανοιγω και ανοιξε μια χαρα με ενα beep μπεικε στα windows και με το που μπεικε εβγαλε μπλε οθονη παλι Τι λετε να κανω ; test ολα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούνιος 23, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2012 check disk . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 23, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2012 [MENTION=21357]dimitrisOS[/MENTION] ο δίσκος σου πρέπει να έχει θέμα. ποιον SSD έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούνιος 23, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2012 εχω των agility3 πως θα των ελενξω των σκληρο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούνιος 23, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2012 Πήγα να των ξανανοίξω και τώρα όλο κάνω επανεκκίνηση μέχρι που λέει windows start up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούνιος 24, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 Ίσως κάτι δεν πάει καλά με τις μνήμες. Βγάλε τες και δούλεψε με μία κάθε φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούνιος 24, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 Πριν 3 λεπτα ειπα να βαλω να κανω ενα test με το memtest και τα error εχουν φτασει στα 60.000 και αυξανωνται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι πανε οι μνημες ;Τις εχω αγορασει απο το visionstudio τις στελνω πισω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούνιος 24, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 οριστε και μια εικονα μετα απο 15 λεπτα 150.000 ερρορ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 24, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 ΑΜΕΣΑ!εντός εγγυησης καλύπτονται μην ανυσηχείς απλά τους λές ότι βγάζουν ERRORS οι μνήμες τις πάς και σου στέλνουν καινούργιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούνιος 24, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 ΑΜΕΣΑ!εντός εγγυησης καλύπτονται μην ανυσηχείς απλά τους λές ότι βγάζουν ERRORS οι μνήμες τις πάς και σου στέλνουν καινούργιες.Το θεμα ειναι οτι εχω εχω παρει απο θεσσαλονικη σε καμοια βδομαδα ελπιζω να τις εχω Απο τη νανε αυτο γιατι τοσα ερρορ ετσι ξαφνεικα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούνιος 24, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 Το θεμα ειναι οτι εχω εχω παρει απο θεσσαλονικη σε καμοια βδομαδα ελπιζω να τις εχω Απο τη νανε αυτο γιατι τοσα ερρορ ετσι ξαφνεικα ;Σύμφωνα με το λίνκ για το πισί σου πιό πάνω, έχεις αυτές εδώ >>> Corsair Vengeance 8GB - 1600 Kit* Vengeanceor * VengeanceΌποια και από τις 2 να έχεις, είναι rated και tested για συγκεκριμένες συχνότητες, συγκεκριμένητάση και συγκεκριμένα timmings. Μόλις ξεκινήσεις να παίζεις με overclock ακόμα και μιά τιμή να αλλαχτεί ελάχιστα και να βλέπεις ΣΤΑΘΕΡΟ αποτέλεσμα στα επιθυμητά 1800 που αναφέρεις πιό πάνω, τα πάντα συμβαίνουν από την μια μέρα στην άλλη σίγουρα...Απλά είσαι άτυχος και φένεται χτυπήσανε. Κάνε ότι λέει ο φίλος από πάνω για αλλαγή.Άν επιτρέπεται, γιατί κλόκαρες μόνο μνήμες και καθόλου cpu. Είδες μεγάλες διαφορές σε πρώτη φάση πρίν γίνει το κακό εδώ?~ Tα errors τα βλέπεις και άν δοκιμάσεις ένα ένα στικάκι σε διαφορετικά slot της μητρικής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούνιος 24, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 Λαθος μου στα 1600 τις ειχα βαλει και εγραψα 1800Εβγαλα την μια μνημη να κανω το τεστ και κολησε στην αρχη δεν προσορουσε το προγραμμα μετα εβαλα την αλλη και μια αρχισε το τεστ και για ενα 10 λεπτο ολα μια χαρα .Δεν το αφησα πιο πολυ .Οποτε η πρωτη μνημη εχει προβλημα .Μπορω να τους στειλω μονο την μια ή για καλο και για κακο να τους στειλω και τις 2 ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 24, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 άμα τις έχεις πάρει μαζί στο ίδιο πακετάκι χρειάζονται και οι 2 και ας είναι μόνο η μία προβληματική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούνιος 24, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 άμα τις έχεις πάρει μαζί στο ίδιο πακετάκι χρειάζονται και οι 2 και ας είναι μόνο η μία προβληματική.ΟΚ δηλαδη το τελεικο αποτελεσμα ειναι οτι οι ram φταιγανε μονο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Ιούνιος 24, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 Ναι πολλές BSOD οφείλονται σε προβληματικές μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούλιος 18, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2012 Καλημέρα σήμερα παρέλαβα αυτές τις μνήμες Μετά από τόσο καιρό τους είπα στείλετε μου αυτές γιατί οι άλλες όλο λέγανε καθυστερούν και τέτοια Μόλις τις έβαλα έκανα πρώτα ένα clr cmos και πάλι έκανε τα 3 beep έβγαλα την μια και άνοιξε κανονικά τι λέτε ότι συμβαίνει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.