kov Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2004 αν τελικα βαλω athlon64 ποια προβληματα θα αντιμετωπισω?τα παιχνιδια ειναι 32bit κλπακομα θα δουλεψω autocad kai diafora παρομοια προγραμματα θα εχω προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 πρόβλημα δεν θα έχεις κανένααπλώς αν πρόκειται να δουλέψεις συγκεκριμένα προγράμματα έλεγξε μήπως κάποια από αυτά οφελούνται πολύ από το Hyper Theading της Intel (π.χ. Studio Max - νόμίζω)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Εγώ πήρα εναν ATHLON 64 3000. Το μόνο πρόβλήμα που μου βγάζει είναι διάδορα κολλήματα όταν παίζω παιχνίδια, αλλά μάλλον φταίει κάτι άλλο.Κατα τα άλλα Αξίζει τα λεφτά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 κανενα προβλημα ο επεξεργαστης ειναι και 32βιτ. δεν θα υπαρξει προβλημα πουθενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Kοίτα για απλή χρήση autocad γενικά οι amd είναι καλύτεροι. Αν όμως είσαι "expert" στο αντικείμενο και κάνεις και rendering σκηνών τότε το hyperthreading των intel θα σε βοηθήσει περισσότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kov Αύγουστος 3, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 τρισδιαστατο και φωτορεαλισμο θα δουλεψω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 3, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Mάλλον intel θες τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 3, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 ιντελ , λογω bandwith μνημης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 3, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 12:08] ιντελ , λογω bandwith μνημης Eκτός και αν είσαι "φραγκάς" και πας για 3500 - 3800 με ενσωματωμένο dual ελεγκτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
kov Αύγουστος 3, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 αν ειναι ετσι intel παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.