Jump to content

Πιλοτικο VDSL απο WIND

CrazyAnt1416003257

Recommended Posts

Στο ζουμι με τη μια :stop:

Επικοινωνησαν σημερα (με ειχαν ξανακαλεσει και την προηγουμενη εβδομαδα επισης απο οτι μου ειπαν) απο Wind μαζι μου για να με ενημερωσουν πως κατοπην διαφορων τεχνικων ελεγχων που εχουν κανει το προηγουμενο διαστημα στην γραμμη μου, αυτη μπορει να σηκωσει VDSL με πραγματικες ταχυτητες στα 41 mbps

Ο ευγενικος κυριος που επικοινωνησε μαζι μου με πληροφορησε πως στα πλαισια δοκιμων που κανει ο παροχος, εχουν επιλεξει συγκεκριμενους πελατες οι οποιοι εχουν την καταλληλη γραμμη για να σηκωσει VDSL και τους ενημερωνουν για αυτην την δυνατοτητα.

Το beta testing το προωθουν με την μορφη προσφορας ως εξης

1. Συμβαση αοριστου χρονου (χωρις ετησια δεσμευση δηλαδη οποτε ανα πασα ωρα μπορεις να διακοψεις την υπηρεσια)

2. Κοστος 10 ευρω/μηνα λογο προσφορας (για τους λογους που ανεφερα αρχικα), επιπροσθετα σε οποιο προγραμμα Double Play εχω αυτη τη στιγμη ενεργοποιημενο

3. Η τιμη των 10 ευρω/μηνα ισχυει για χρονικη διαρκεια 12 μηνων (παντα αοριστου φυσικα)

4. Δωρεαν το τελος ενεργοποιησης + ο απαραιτητος εξοπλισμος

Η αληθεια ειναι πως το σκεφτομαι, καθαρα λογο χαμηλης + το οτι ειναι αοριστου οποτε θα μπορω οποτε θελω να διακοψω την υπηρεσια, γιατι η γραμμη κλειδωνει στα 16 μεγαμπιτα (ειμαι κεντρο Θεσσαλονικη κοντα στο DSLAM) οποτε δεν εχω και ιδιαιτερη αναγκη το μεγαλυτερο bandwith, με εξαιρεση το upload (το οποιο ειναι μεγαλυτερο του 1 mbit στην VDSL).

Ειναι ομως αυτος ο ρημαδιασμενος ψυχολογικος παραγοντας στην μεση παντα :devil:

Θεωρω πως στον βαθμο που ειναι "πιλοτικη" η υπηρεσια, θα ηταν ορθοτερο η υπηρεσια να δωθει χωρις κοστος στους επιλεγμενους χρηστες, αλλα αυτος δεν ειναι ο λογος που ανοιξα το παρον :p

Ο λογος λοιπον που ανοιξα το νημα, ειναι για να ρωτησω αν ειχε κανεις αλλος αναλογη επικοινωνια απο WIND αλλα και για να ακουσω την αποψη σας :hm:

Ειμαι σε φαση που εχει περασει το 12μηνο και εχω ζητησει μερικες μερες πριν να μου κανουν προσφορα για την αναεωση του συμβολαιου μου, οποτε στην τελικη μου αποφαση θα παιξει μεγαλο ρολο το τι προσφορα θα μου κανουν για την ανανεωση της βασικης μου υπηρεσιας για εναν ακομη χρονο.

Αν δεν με ικανοποιησει οικονομικα αυτο θα τους χαιρετησω ανεξαρτητως του δελεαρ της χαμηλης τιμης (λογο καταστασης) για την VDSL

Υ.Γ.

( [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] )

Σε περιπτωση του τελικα αποδεχτω την "προσφορα", αλλα η υπηρεσια τελικα δεν παιζει σωστα, τι καλυψη εχω νομικα/οικονομικα αραγε?

Η ολη φαση ειναι τηλεφωνικη και δεν νομιζω να μου σταλλει καποιο παπιρι προς υπογραφη πριν την ενεργοποιηση (εκτος και αν το στειλουν με τον εξοπλισμο πακετο)

Ο κυριαρχος λογος που ρωταω ειναι πως δεν τους εμπιστευομαι και απολυτα για τις μετρησεις τους και δεν θα με εκπληξει το να ενεργοποιησουν αυτοι την VDSL,αλλα να μην πιανω τις ταχυτητες που θα επρεπε και μου ειπαν (41mbps)

Σε αυτη την περιπτωση αραγε, θα μπορεσω να ζητησω το κοστος της μηνιαιας συνδρομης πισω?

Το ξερω πως η ερωτηση ειναι πολυ υποθετικη απο τη στιγμη που δεν εχω κατι στα χερια μου και η αληθεια ειναι πως δεν ρωτησα απο το τηλεφωνο εκεινη την ωρα, αλλα θα το κανω την Δευτερα που τους ζητησα να με ξανακαλεσουν.

Επειδη ομως μπορει να ειχε αναλογη εμπειρια με τη δικη μου και καποιος αλλος, μπορει να εχει ηδη παρει στα χερια του και την χαρτουρα

Οταν σε παρουν πες τους να σου δωσουν 2 μηνες τσαμπα να δεις πως παιζει (χωρις δηλαδη τα 10 ευρω) και μετα αποφασιζεις.Και αυτοι θα εχουν κανει το beta testing τους και εσυ θα εχεις αποφασισει αν αξιζουν τα 10 επιπλεον ευρω.

Απλα και χοντρα, ξεκινας απο την συμβαση η οποια , εφοσον συναφθει εξ αποστασεως, θα μπορει να "ακυρωθει" αναιτια κ χωρις υποχρεωσεις εντος 14ημερου απο την πλευρα σου.

Δεν πιστευω να γινει η συμφωνια στο μιλητο, στανταρ θα παιξει χαρτι,εφοσον θαχουν προβλεψει την πιθανοτητΑ να γκρινιαξει καποιος επειδη τα 41/δευτερολεπτο ειναι 32.5 κ δεν κατεβαζουν λε πρ0ν οσο γρηγορα υπολογιζαν

Κατα ταλλα ,μιας κ προκειται περι ιντερνετε, αρμοδιοτητα εδω εχει η εεττ.

Επειδη ομως οι γραμμες vdsl θαναι μετρημενες στα δαχτυλα του 1 χεριου, καλο ειναι οι beta teaters να μην κατεβαζετε προστατευμενο υλικο και τραβατε ολη την προσοχη πανω σας

Ειμαι σε φαση που εχει περασει το 12μηνο και εχω ζητησει μερικες μερες πριν να μου κανουν προσφορα για την αναεωση του συμβολαιου μου....

προσφορά σε σταθερό? Για δώσε μερικές πληροφορίες γιατί εγώ 2 χρόνια έχω την συνδρομή και καμία προσφορά.

Και φυσικά να πάρεις το πακέτο VDSL, 10 ευρώ επιπλέον δεν είναι τίποτα.

προσφορά σε σταθερό? Για δώσε μερικές πληροφορίες γιατί εγώ 2 χρόνια έχω την συνδρομή και καμία προσφορά.

Και φυσικά να πάρεις το πακέτο VDSL, 10 ευρώ επιπλέον δεν είναι τίποτα.

Τι πληροφοριες ακριβως θελεις?

Επικοινωνησα μαζι τους τηλεφωνικα και ζητησα να με καλεσουν για να μου δωσουν προσφορα για καινουριο 12μηνο συμβολαιο

Οσο για το κοστος των 10 ευρω, και επειδη αναφερθηκε και απο αλλον,δεν ειπα αν ειναι πολλα η λιγα...

Στο κατω κατω αυτο το ξερει καλυτερα η τσεπη του καθενος

Σημασια εχει το ποσο θα κοστισει doubleplay+vdsl συνολικα και οχι το επιπροσθετο δεκαρικο μονο

Και η cyta δινει 2play+vdsl με κανα 37αρι νομιζω...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.