Jump to content

Βοήθεια για ψύξη σε northbridge και αγορά μνημών για nf7-s v2.0

A-L-I-V-E

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα... έπιασα χτες με το d24 του tictac 235 fsb αλλά δεν μου περνάει με τίποτα memtest με 2,9V και timings του τύπου γ@μ@τ@ :tomato: τι μου προτείνετε από μνήμες με προδιαγραφές για 250 fsb και για ψύξη του northbridge ανεξαρτήτως θορύβου... άλλωστε ότι και να βάλω στο northbridge ο tornado θα το υπερκαλύπτει :confused: το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής μου.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

DMylonas δεν αμφιβάλλω για τις a-data που λες αλλα τo παληκάρι έχει 2χ512 ας κανει το mod λοιπον μπας και τις κρατήσει και δεν χρειαστεί να πάει σε 2χ256 ;)

Και κάτι άλλο A-L-I-V-E δεν μας είπες τι chip φοράνε οι μνήμες σου...??

Οι μνήμες είναι τελείως της πλάκας και μιας και δεν ανεβαίνουν πολύ ευκαιρία είναι να πάρω κάτι καλό... καλές οι a-data αλλά μου γυάλισαν οι ocz cas2.5... 350 ευρώ για τέτοιες μνήμες είναι καλά πιστεύω. Για το northbridge τι να πάρω;

Αρχική απάντηση από DarkSaga

στις μνήμες δώστα.....

οπως θα έπερεπε να έχεις δει μνήμες Ocz και μνήμες άλλες με τα ίδια chipakia κλοκάρουν διαφορετικά....

και μιλάω για to test sto thelab με μνήμες default 275...

Και οι geil ultra platinum ψιλοαξιζουν!Αν δεν ζητας κατι (πολυ)παραπανω απο αυτο που προσφερουν!

Dark τωρα εξηγουνται ολα -που ανεφερες να τα δωσει ολα στις μνημες!!Σε συνδιασμο με το χθεσινοβραδυνο μυνημα αναζητωντας πλεον τα ορια της μητρικης μαλλον θες να δουλεψεις 10χ275!!!

Σε βλεπω να σκοτωνεις τη μηχανη για να παρεις mach 2!!!Δεν βρισκω ακρη δεν βρισκω γιατρεια..που λεει και το τραγουδι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.