Jump to content

Τι σκ@τά ρόλο βαράει αυτός;

Georgesod

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Περί τον βρωμοδάχτυλο :hehe: ο λόγος. Από τη μια τη λέει στον Hipro5 και από την άλλη διαφημίζει έμμεσα (με πολύ αισχρά πλάγιο τρόπο) τις μνήμες της ocz στο xtreme. link . Και το παίζει και κάτι σαν "ηθικός" moderator. Μ@l@κία μου που δεν του απάντησα καταλλήλως χθές όταν πήγε να μου την πει. The exact ocz's employee sacks:whip:

Μ' αρέσει που για avatar έχει 1 χέρι βοηθείας (που σε τραβάει όταν πνίγεσαι ή σου καβατζώνει όλα τα φράγκα) :hehe:

Αν δείς όλα τα post του φαίνετε ότι ο άνθρωπος το έχει καβαλήσει και τον φυσάει αέρας εκεί ψηλά...

Μια απλή ερώτηση:

Γιατί ασχολείστε? Θέλετε ηθική ικανοποίηση "λέγοντάς" του την?

Απλά κουβέντα να γίνεται.

Από την στιγμή που οι περισσότεροι εκεί τον φτύνουν για αυτά που λέει στο ΗΙPRO δεν χρειάζεται να ανοίξετε κόντρες....

Αστον τρελλό στην τρέλλα του λέει ένα καλό παλιό τραγουδάκι.....

Θα φάει την χυλόπιττα στην μάπα του και θα είναι καυτή.....

Τι σας φταίει ο άνθρωπος βρε σείς??.........Τι δουλειά του κάνει.......Γι'αυτό πληρώνεται άλλωστε........ :D

λινκ του θρεντ που του τρην λέει? γιατί είμαι διακοπές και μπαίνω από το κινητό και έχω χάσει επεισόδια... θενκς

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.