Georgesod Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2004 Περί τον βρωμοδάχτυλο ο λόγος. Από τη μια τη λέει στον Hipro5 και από την άλλη διαφημίζει έμμεσα (με πολύ αισχρά πλάγιο τρόπο) τις μνήμες της ocz στο xtreme. link . Και το παίζει και κάτι σαν "ηθικός" moderator. Μ@l@κία μου που δεν του απάντησα καταλλήλως χθές όταν πήγε να μου την πει. The exact ocz's employee sacks:whip:
DMylonas Αύγουστος 2, 2004 #2 Αύγουστος 2, 2004 Θα του την πώ εγώ το απόγευμα... Θα του κάνω post με τις ADATA στα 295MHz.....
Georgesod Αύγουστος 2, 2004 Author #3 Αύγουστος 2, 2004 Μ' αρέσει που για avatar έχει 1 χέρι βοηθείας (που σε τραβάει όταν πνίγεσαι ή σου καβατζώνει όλα τα φράγκα)
DMylonas Αύγουστος 2, 2004 #4 Αύγουστος 2, 2004 Αν δείς όλα τα post του φαίνετε ότι ο άνθρωπος το έχει καβαλήσει και τον φυσάει αέρας εκεί ψηλά...
Guest Αύγουστος 2, 2004 #5 Αύγουστος 2, 2004 Μια απλή ερώτηση:Γιατί ασχολείστε? Θέλετε ηθική ικανοποίηση "λέγοντάς" του την?Απλά κουβέντα να γίνεται.
Georgesod Αύγουστος 2, 2004 Author #6 Αύγουστος 2, 2004 Όχι εμένα απλά η όλη φάση μ' αυτόν με εκνευριζει πάρα πολύ
Dagalidis Αύγουστος 2, 2004 #7 Αύγουστος 2, 2004 Από την στιγμή που οι περισσότεροι εκεί τον φτύνουν για αυτά που λέει στο ΗΙPRO δεν χρειάζεται να ανοίξετε κόντρες....Αστον τρελλό στην τρέλλα του λέει ένα καλό παλιό τραγουδάκι.....Θα φάει την χυλόπιττα στην μάπα του και θα είναι καυτή.....
hipro5 Αύγουστος 2, 2004 #8 Αύγουστος 2, 2004 Τι σας φταίει ο άνθρωπος βρε σείς??.........Τι δουλειά του κάνει.......Γι'αυτό πληρώνεται άλλωστε........
voudas Αύγουστος 2, 2004 #9 Αύγουστος 2, 2004 λινκ του θρεντ που του τρην λέει? γιατί είμαι διακοπές και μπαίνω από το κινητό και έχω χάσει επεισόδια... θενκς
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.