mikemilos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2012 ναι καλα ακουσατε εχω εναν 6400 core 2 duo με mobo asus p5b και ηθελα να ρωτησω τι o/c να του κανω με το μαμα fan.... βασικα ηθελα καποιες λεπτομεριες στις ρυθμισεις να μου δωσει καποιος.. τρεχω εναν wii emulator και απ'οτι ειδα τρεχει καλα απο 2.6ghz και πανω. ξερω πολυ λιγα απο o/c το ανεβασα για λιγο μεχρι εκει αλλα πειραζοντας μονο τον πολαπλασιαστη τιποτε αλλο.. με αποτελεσμα να μην ειναι τοσο σταθερο... please ρε παιδια καποιος help... ενταξει το ξερω οτι ειναι παλιο το μοτερ αλλα που λεφτα για i5 τετοιες εποχες... θα κανω και ενα update to bios για καλο και για κακο..
chriss1 Ιούνιος 28, 2012 #3 Ιούνιος 28, 2012 εγω εναν E6600 με μητρικη asus P5N-D τον εφτασα 3.2.απο κει και περα δεν μπορουσα να τον παω αλλο.τωρα με αυτη δεν ξερω αν μπορεις να κανεις πολλα.απενεργοποιησε οτι spread spectrum εχει και δωστου ρευμα.οχι πανω απο 1.45 μιας και εισαι με στοκ ψυκτρα.
mikemilos Ιούλιος 3, 2012 Author #5 Ιούλιος 3, 2012 800αρες πρεπει να ειναι βασικα φοραω 2x512 και μια 1gb.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.