Jump to content

acer aspire 7720g πρόβλημα με κάρτα γραφικών

dimi123

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!Όπως λέει και ο τίτλος του θέματος έχω το συγκεκριμένο laptop το οποίο πρόσφατα μου βγάζει μπλε οθόνη με τo εξής μήνυμα 0x00000116.Από ότι διάβασα είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών( διορθώστε με αν κάνω λάθος )

Επειδή euro δεν παίζουν αυτήν την εποχή (αντε να μην πώ και cents) διάβασα σε κάποιο άλλο forum για απενεργοποίηση της κάρτας γραφικών απο device manager και το απενεργοποίησα και εγώ με την σειρά μου και κάτι κάναμε...

Η ερώτηση μου είναι :αν το αφήσω έτσι δημιουργείται κάποιο πρόβλημα στο pc με λίγα λόγια "πειράζει"?

Τι θερμοκρασίες έχεις στην κάρτα? και γενικά στο laptop?

Μπλε οθόνες σε πετάει όταν παίζεις κάνα παιχνίδια και γενικά όταν ζορίζεις το laptop ή στις πετάει και στο άσχετο όταν δεν κάνεις απολύτως τίποτα?

Σωστά nvidia gs8400m οι θερμοκρασίες είναι ψηλές με torrent,movie,browsing και nero εγκατάσταση φτάνει mobo 65c,core0 64c, core 1 59c.

Στην αρχή όταν το ζόριζα παρουσίαζε πρόβλημα μετά όταν άνοιγα τ αρχεία(το πιο απλο) κόλλαγε και έβγαζε μπλέ οθόνη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.