dimi123 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2012 Καλησπέρα σας!Όπως λέει και ο τίτλος του θέματος έχω το συγκεκριμένο laptop το οποίο πρόσφατα μου βγάζει μπλε οθόνη με τo εξής μήνυμα 0x00000116.Από ότι διάβασα είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών( διορθώστε με αν κάνω λάθος )Επειδή euro δεν παίζουν αυτήν την εποχή (αντε να μην πώ και cents) διάβασα σε κάποιο άλλο forum για απενεργοποίηση της κάρτας γραφικών απο device manager και το απενεργοποίησα και εγώ με την σειρά μου και κάτι κάναμε...Η ερώτηση μου είναι :αν το αφήσω έτσι δημιουργείται κάποιο πρόβλημα στο pc με λίγα λόγια "πειράζει"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 20, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 Τι θερμοκρασίες έχεις στην κάρτα? και γενικά στο laptop?Μπλε οθόνες σε πετάει όταν παίζεις κάνα παιχνίδια και γενικά όταν ζορίζεις το laptop ή στις πετάει και στο άσχετο όταν δεν κάνεις απολύτως τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 20, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 nvidia εχει? νομιζω αυτη η σειρα ειχε προβλημα με τις καρτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimi123 Ιούνιος 20, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 Σωστά nvidia gs8400m οι θερμοκρασίες είναι ψηλές με torrent,movie,browsing και nero εγκατάσταση φτάνει mobo 65c,core0 64c, core 1 59c.Στην αρχή όταν το ζόριζα παρουσίαζε πρόβλημα μετά όταν άνοιγα τ αρχεία(το πιο απλο) κόλλαγε και έβγαζε μπλέ οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.