Jump to content

Σβήνουν μετά από λίγο

smartakis

Recommended Posts

Καλησπέρα,

έχω 2 laptop τα οποία μου παρουσιάζουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Μετά από λίγα λεπτά λειτουργίας (20-30) σβήνουν από μόνα τους και το κάτω μέρος τους είναι πολύ ζεστό.

Να φανταστώ πως έχει χαλάσει το ανεμιστηράκι ή μπορεί να είναι πιο σοβαρή η ζημιά?

Ευχαριστώ

To είχα πάθει σε ACER παλιά, είχαν βουλώσει οι τρύπες απο σκόνη απο τον εξαερισμό που είχε το laptop και δεν ανέπνεε.. Καθάρισε το, αρκετά σίγουρο είναι ότι σβήνουν απο θερμοκρασία - και τα 2 σε καλοκαίρι -

Πέρασαν 2 laptop απο τα χέρια μου με το ίδιο πρόβλημα την προηγούμενη βδομάδα. Και με blower και φύσημα εξωτερικά και πινέλο ακόμα εξωτερικά δεν έδωσαν λύση.

Τα έλυσα ολόκληρα και είδα οτι είχαν κάνει στρώμα σκόνης στην εισαγωγή του αέρα που εμπόδιζε να μπει αέρας στην ψύκτρα. Και ας δούλευε δεν ήταν ικανοποιητική λύση.

Λύσιμο καθάρισμα και αλλαγή πάστας και σε cpu & gpu.

Τα laptop παρουσιάζουν τέτοια προβλήματά το καλοκαίρι. Μαζεύουν όλο το χειμώνα σκόνη κ όταν ανεβαίνει η εξωτερική θερμοκρασία κολλάνε .

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

Πέρασαν 2 laptop απο τα χέρια μου με το ίδιο πρόβλημα την προηγούμενη βδομάδα. Και με blower και φύσημα εξωτερικά και πινέλο ακόμα εξωτερικά δεν έδωσαν λύση.

Τα έλυσα ολόκληρα και είδα οτι είχαν κάνει στρώμα σκόνης στην εισαγωγή του αέρα που εμπόδιζε να μπει αέρας στην ψύκτρα. Και ας δούλευε δεν ήταν ικανοποιητική λύση.

Λύσιμο καθάρισμα και αλλαγή πάστας και σε cpu & gpu.

Μαλλον εννοεις την ΕΞΑΓΩΓΗ του αερα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.