xdoc Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2012 Θέλω την Πέμπτη το βράδυ να ταξιδέψω απο Πάτρα για Τρίπολη με ΙΧ και θέλω την γνώμη κάποιου που ξέρει ποια διαδρομή ειναι προτιμότερη (ευκολότερη-ξεκούραστη) πατρα->κορινθος>τριπολη η αυτή που πάει πάτρα->εξω απο καλάβρυτα->κλειτορία->λεβίδι->τρίπολη ??
GriGaS Ιούνιος 20, 2012 #2 Ιούνιος 20, 2012 εάν δεν έχει κίνηση η πατρών, σίγουρα είναι πιο ξεκούραστη και πιο σύντομη η πρώτη. την δεύτερη θα την χαρακτήριζα φυσιολατρική (κοινώς θα κάνεις 50% περισσότερο χρόνο, αλλά εάν έχεις χρόνο και όρεξη - και δεν ταξίδευες βράδυ- θα στην πρότεινα με τα 1000)
Simon Ιούνιος 20, 2012 #3 Ιούνιος 20, 2012 Από Κόρινθο ασυζητητί. Ειδικά βράδυ, αν δεν έχεις κάνει αυτούς τους επαρχιακούς δρόμους δεν είναι ασφαλές εκτός αν πηγαίνεις πολύ αργά. Εξάλλου η διαφορά απόστασης είναι καμιά 25αρια χιλιόμετρα. Το μόνο μείον είναι τα διόδια :rant:Όλα αυτά βέβαια αλλάζουν με το τί εννοείς ξεκούραστη. Για μένα είναι πιό ξεκούραστη μια ορεινή διαδρομή με στροφιλίκια παρά ένας βαρετός αυτοκινητόδρομος :whistle2: Ευκολότερα είναι σίγουρα από Κόρινθο πάντως.dafuq με πρόλαβε ο αποπάνω.
xdoc Ιούνιος 20, 2012 Author #4 Ιούνιος 20, 2012 Από Κόρινθο ασυζητητί. Ειδικά βράδυ, αν δεν έχεις κάνει αυτούς τους επαρχιακούς δρόμους δεν είναι ασφαλές εκτός αν πηγαίνεις πολύ αργά. Εξάλλου η διαφορά απόστασης είναι καμιά 25αρια χιλιόμετρα. Το μόνο μείον είναι τα διόδια :rant:Όλα αυτά βέβαια αλλάζουν με το τί εννοείς ξεκούραστη. Για μένα είναι πιό ξεκούραστη μια ορεινή διαδρομή με στροφιλίκια παρά ένας βαρετός αυτοκινητόδρομος :whistle2: Ευκολότερα είναι σίγουρα από Κόρινθο πάντως.dafuq με πρόλαβε ο αποπάνω.θενκς για την απάντηση.Και εμένα μου αρέσει η οδήγηση σε ορεινούς δρόμους επειδή όμως θα μεταφέρω την μικρή μαζί μου για να την πάω τρίπολη όπου θα έχει το πρωί της Παρασκευής αγώνες κολύμβησης λέγοντας ξεκούραστη εννούσα αυτη με την λιγότερη σωματική καταπόνησηεάν δεν έχει κίνηση η πατρών, σίγουρα είναι πιο ξεκούραστη και πιο σύντομη η πρώτη. την δεύτερη θα την χαρακτήριζα φυσιολατρική (κοινώς θα κάνεις 50% περισσότερο χρόνο, αλλά εάν έχεις χρόνο και όρεξη - και δεν ταξίδευες βράδυ- θα στην πρότεινα με τα 1000)Το ταξίδι θα είναι βραδυνόΑρα πάμε απο την πρώτη
Simon Ιούνιος 20, 2012 #5 Ιούνιος 20, 2012 Σίγουρα απο Κόρινθο, επειδή μπορεί να την ενοχλήσουν οι στροφές και η διάρκεια του ταξιδιού Άσχετο αλλά (όπως λέει και ο GriGas) τέτοιες διαδρομές αξίζουν, όχι για τον προορισμό αλλά για τη διαδρομή αυτή καθ' εαυτή. Αν είσαι φυσιολάτρης ακόμα περισσότερο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.