xylokastro Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2004 Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που μου απάντησαν στο forum intel overclocking , όμως έχω κι άλλες απορίες!!!!Λοιπόν , θέλω να φτιάξω ενα καλό σύστημα ψύξης με νερό αλλά δεν ξέρω που να αγοράσω τα υλικά . Επίσης ποια υλκά πρέπει να αγοράσω?Τι νερό να χρησιμοποιήσω?(αποσταγμένο?) ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 κανε μια βολτα στο water cooling forum. θα παρεις πολλες ιδεες και θα σχηματισεις αποψη. αποφασισε τι περιπου θες, και θα βρουμε απο που θα τα παρεις.επειδη απεσταγμενο λιγο δυσκολο να βρεις, και το απιονισμενο (για τα ατμοσιδερα) κανει μια χαρα τη δουλεια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 [/offtopic] Το νερό που βγάζουν τα κληματιστικά τι είναι [/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 συμπηκνωμα των υδρατμων που περιεχονται στον αερα που περναει μεσα απο το κλιματιστικο. αυτο το πραμα που λερωνει οταν πεσει πανω σου, κι ο κοσμος το βαζει στο πισι του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.