Jump to content

ποντικι και προβλημα

auditt

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημερα παιδια πηρα ενα ποντικι A4tech αρκετα οικονομικο με καλωδιο οχι ασυρματο για το λαπτοπ

και το συνδεσα στο λαπτοπ εκανε αυτοματα τις drivers update αλλα δεν κουνιεται ο δεικτεις ειναι νεκρος

και συνεχεια ακουγεται καθε 2 λεπτα ο ηχος του usb σαν να μπαινει και να βγαινει μια συσκευη

το δοκιμασα σε ολες τις θυρες usb

Το λαπτοπ ειναι της υπογραφης μου δλδ dell inspiron 15r

το περιεργο ειναι πως το δοκιμασα και στο λαπτοπ της κοπελας μου που εχει και αυτη dell inspiron 15 r

απλα εχει p6100 cpu and 5450 για καρτα γραφικων

εαν και δεν νομιζω να παιζει ρολο το hardware

μητρικη εχουμε την ιδια με HM57 chipset

Any help guys??

Στο desktop δουλεύει το ποντίκι?Όταν είναι συνδεδεμένο στο laptop από το ενσωματωμένο touchpad μπορείς να μετακινήσεις τον κέρσορα?Στο device manager βγάζει κανένα ερωτηματικό στα devices?

Στο desktop δουλεύει το ποντίκι?Όταν είναι συνδεδεμένο στο laptop από το ενσωματωμένο touchpad μπορείς να μετακινήσεις τον κέρσορα?Στο device manager βγάζει κανένα ερωτηματικό στα devices?

καλημερα και ευχαριστω για την αμεση απαντηση

το touchpad μπορω να το μετακινησω σε desktop δν το δοκιμασα γιατι το σταθερο υπολογιστη τον εχω εξωτερικο που σπουδαζω και μονο το λαπτοπ Ελλαδα

οχι κανενα ερωτηματικο δεν εχω στο device manager check it:

ImageShack

Κοιτα στις επιλογές του touchpad στο control panel αν έχει κάποια επιλογή να απενεργοποιείται όταν μπαίνει εξωτερικό pointing device ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα.

Οι drivers του δικού μου touchpad είχαν conflict με τους drivers της Microsoft και είτε χρησιμοποιούσα το ποντίκι χωρίς να βάλω τον ειδικό driver (με generic των windows) ή αναγκαστικά απενεργοποιούσα το πρόγραμμα του touchpad

Οι drivers του δικού μου touchpad είχαν conflict με τους drivers της Microsoft και είτε χρησιμοποιούσα το ποντίκι χωρίς να βάλω τον ειδικό driver (με generic των windows) ή αναγκαστικά απενεργοποιούσα το πρόγραμμα του touchpad

Το θεμα ειναι οτι η κοπελα μου εχει το ιδιο λαπτοπ με μενα και δεν εχει αυτο το προβλημα αυτο με το ποντικι το δοκιμασα και ολα ηταν μια χαρα

επισης το παλιο ασυρματο microsoft που ειχα παλυ δεν ειχα προβλημα μονο με αυτο το κολοποντικο :p

Δοκιμασα επισης απαονεργοποιηση του touchpad αλλη παλυ δεν δουλευει το ποντικι τι ρυθμισεις να κοιταξω στον πινακα ελενχου γιατι που δειχνει και καλα οτι ολα δουλευουν καλα

Παιδια το ελυσα το προβλημα εβγαλα του drivers και απλα τους ξανα περασα και ολα οκ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.