thor Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2012 βλεπωντας το παρακατω βιντεακι εμεινα λαλακας βλεποντας ποσο εχουν προχωρησει οι κινεζοι στο θεμα των κλωνων. για τα λεφτα του το βρηκα τρομερο... γνωμες? αξιζει η αγορα του σε αυτη την κλιμακα τιμης?[ame=http://www.youtube.com/watch?v=QYCVSRPgr7c&feature=player_embedded]GooPhone Y5 V75 iphone 4s best clone Review Part 1 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιούνιος 19, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2012 όχι προς θεού... Λυπήσου το κεφάλι σου από την ραδιενέργεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 19, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2012 οχι παρε android ή iphone οχι κατι ενδιάμεσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούνιος 20, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 Αναλογα ποσο κανει. Αν θες 200€ οχι, αν ειναι κανενα 100αρι κατι λεει αλλα γενικα η φαση του κλωνου ειναι καπως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Ιούνιος 20, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 όχι προς θεού... Λυπήσου το κεφάλι σου από την ραδιενέργεια!Όχι προς Θεού...τα κινητά δεν εκπέμπουν ραδιενέργεια, μην τα λέτε αυτά απότομα! Για ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία μιλάμε και δεχόμαστε ήδη εξαιρετικά πολύ από το περιβάλλον μας, δεν έχει και πολύ νόημα να δαιμονοποιούμε τα κινητά.Εγώ είμαι κατά για τον πολύ απλό λόγο ότι έχω δουλέψει αρκετούς "κλώνους" και ποτέ δεν ξεπερνούσαν σε επιδόσεις και ποιότητα τα κοινά κινητά τηλέφωνα των 100€. Μην σε εξαπατά το video, αν το προσέξεις είναι σε επιτάχυνση (εξού και βάζουν πάντα μουσική, ποτέ φυσικό ήχο) και το κινητό τηλέφωνο είναι σημαντικά πιο αργό απ'ότι νομίζεις. Αφού σήμερα βρίσκεις Android smartphones καλής ποιότητας από 80-100€, το βρίσκω απλώς ανώφελο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Ιούνιος 20, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 Παιδιά android είναι!!!!!!!!!!Δεν είναι απο τις μάπες που κυκλοφορούν και Retina οθόνη σαν του iphone και GPS ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιούνιος 20, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 Όχι προς Θεού...τα κινητά δεν εκπέμπουν ραδιενέργεια, μην τα λέτε αυτά απότομα! Για ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία μιλάμε και δεχόμαστε ήδη εξαιρετικά πολύ από το περιβάλλον μας, δεν έχει και πολύ νόημα να δαιμονοποιούμε τα κινητά.Ναι sorry για την έκφραση "ραδιενέργεια", έχεις δικαίο! Βέβαια είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι οι επιπτώσεις από την ακτινοβολία του κινητόυ είναι αρκετά σοβαρές. Πόσο μάλλον από ένα "κλώνο" κινέζικης παραγωγής χωρίς πιστοποιήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 20, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 Τοσο "καψα" για Γιωτοφωνο?Εγω προσωπικα δεν το ρισκαρα , δεν παει να κανε και φρεντεσπρεσοκαι μασαζ -με ψυξη 9000BTU το συζηταω-Καμια εγγυηση, κανενας ελεγχος για SAR, καμια ουσια να προτιμησω αυτοεναντι καποιου επωνυμου.Με την υγεια δεν παιζουμε.Για να καταλαβω καλυτερα, σε τι τιμη το βρηκες και το σκεφτεσαι τοσο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Ιούνιος 21, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2012 160 ευρώ παιδιά πάντως έχω ψηθεί άσχημα με το δεύτερο βίντεο δεν φαίνεται να μασάει το τηλεφωνακι [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.