fortenick Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2004 Εχω μια radeon 9700 pro την οποια εχω υπερχρονισει στις εξης τιμες.Πυρηνας 371mhz και μνημη 343mhz.Το προβλημα ειναι η θερμοκρασια που εχουν οι μνημες κατα τη διαρκεια των παιχνιδιων και οι οποιες φτανουν εως και 80 βαθμους Ειναι φυσιολογικο?Εχω εγκατεστημενο το vga silencer και στις μνημες εχω βαλει τα ψυκτρακια της revoltec.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Αύγουστος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Αφού έχεις βάλει ψυκτράκια τότε κάτι δεν πάει καλά με την ένδειξη της θερμοκρασίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Αύγουστος 3, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Η ενδειξη ειναι μετρημενη με τον σενσορα του aerogate2.Καμια αλλη ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Το πιθανότερο να χρειάζεσαι καλύτερη ψύξη.Κοίταξες τι θερμοκρασίες λέει κάποιο πρόγραμμα?Όχι ότι είναι και πάρα πολύ αξιόπιστο απλά να συγκρίνεις τις θερμοκρασίες.Βέβαια καλύτερα θα ήταν αν σου πει την γνώμη του κάποιος που είχε/έχει 9700pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 11, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 παιδες μια ψιλοασχετη ερωτηση....τα ψυκτρακια στις μνημες κατω απο το silencer δεν ειναι λιγο αχρηστα?χωρις ροη αερα?...τουλαχιστον ετσι μου φανηκε οταν το ειδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.