Jump to content

LG 4120-B PROBLHMA

sotiris78

Recommended Posts

Ισως το προβλημα σου εχει να κανει με το software που χρησιμοποιεις. Αν χρησιμοποιεις Nero δοκιμασε να κατεβασεις καποια νεοτερη εκδοση απο το site. Αν εχεις την τελευταια εκδοση software δοκιμασε να κατεβασεις νεο firmware.

Αν δεν γινει τιποτα και με το firmware τοτε πανε το για αντικατασταση.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να πάρεις καμιά απάντηση.

Βασικός κανόνας του forum είναι να μην γράφουμε greeklish

Κάνε edit το post σου και διρθωσέ το. θα στο πούνε και oi admin αργα ή γρήγορα

Και μην γράφεις κεφαλαία δεν φαίνεται ωραία

Καλώς ήρθες

Ευχαριστω για την απαντηση σας.Τελικα εγραψα σε +R αλλα εγω θελω να γραψω ταινιες και αυτο μπορει να γραφει μονο σε data φορματ.Χρησιμοποιω τον Νερωνα 6. Μηπως να δοκιμαζα να γραψω ταινια σε δισκο δεδομενων και οχι σε δισκο σε φορματ dvd? Τι λετε? Ευχαριστω και συγνωμη για πριν.....

Την εκανα decripter την συμπιεσα και ειμουν ετοιμος να γραψω οταν μου βγηκε ενα μηνυμα* this is unsuported format* Tελικα δεν μπορει να μου γραψει ταινιες σε φορματ dvd αλλα μου γραφει δεδομενα κανονικα δε δισκο dvd+r.Τελικα μηπως δεν μπορει να γραψει ταινιες σε +R?????????

Δεν υπαρχει λογος να μην γραφει dvd video, κατι τετοιο αποκλειεται ;)

Προκειται σιγουρα για καποια λαθος ρυθμιση στο software το οποιο χρησιμοποιεις. Θα μας βοηθουσε να σε βοηθησουμε εαν ανεφερεςα αναλυτικα με ποιο τροπο και software προσπαθεις να γραψεις το DVD.

Ε καλησπερα.Λοιπον ενοικιαζω μια ταινια την αποκωδικοποιω με το Decrypter υστερα το ζιπαρω με το DVD2ONE και παω να γραψω.Οποιο προγραμμα και να παω να το καψω μου βγαζει προβλημα.Αυτο συμβαινει μονο με τους δισκους +R.Τελικα εγραψα στον δισκο +R αλλα με επιλογη για δεδομενα και οχι για εγραφη video dvd.AYTA............

Μαλλον δεν γραφει ταινιες σε αυτους τους δισκους +R .......

Αρχική απάντηση από sotiris78 [Σήμερα, στις 19:31]

Νομιζω οτι χανω την ωρα μου μαζι σας.Θα μιλησω με αγγλικο φορουμ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ελεγα μια παρομια η μανα μου για κατι τετοια.

αντρα ΘΕΛΩ,ΤΩΡΑ τον ΘΕΛΩ :hi:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.