sotiris78 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2004 KALISPERA EXO PROBLHMA ME TO LG MOU .OTAN BAZO ENA DISKO DVD+R MESA DEN MOU TON ANAGNORIZEI OS DVD+R KAI FISIKA DEN TON GRAFEI.XEREI KANEIS TI NA KANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Ισως το προβλημα σου εχει να κανει με το software που χρησιμοποιεις. Αν χρησιμοποιεις Nero δοκιμασε να κατεβασεις καποια νεοτερη εκδοση απο το site. Αν εχεις την τελευταια εκδοση software δοκιμασε να κατεβασεις νεο firmware. Αν δεν γινει τιποτα και με το firmware τοτε πανε το για αντικατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Αύγουστος 1, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Κανονικά δεν θα έπρεπε να πάρεις καμιά απάντηση.Βασικός κανόνας του forum είναι να μην γράφουμε greeklishΚάνε edit το post σου και διρθωσέ το. θα στο πούνε και oi admin αργα ή γρήγοραΚαι μην γράφεις κεφαλαία δεν φαίνεται ωραίαΚαλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris78 Αύγουστος 2, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Ευχαριστω για την απαντηση σας.Τελικα εγραψα σε +R αλλα εγω θελω να γραψω ταινιες και αυτο μπορει να γραφει μονο σε data φορματ.Χρησιμοποιω τον Νερωνα 6. Μηπως να δοκιμαζα να γραψω ταινια σε δισκο δεδομενων και οχι σε δισκο σε φορματ dvd? Τι λετε? Ευχαριστω και συγνωμη για πριν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Αύγουστος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Περίμενε, τι ακριβώς εννοείς??? αν πήγες να αντιγράψεις μία νοικιασμένη πχ ταινία, σωστά δεν την έγραψε το nero...Περιέγραψε μας λίγο, τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris78 Αύγουστος 2, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Την εκανα decripter την συμπιεσα και ειμουν ετοιμος να γραψω οταν μου βγηκε ενα μηνυμα* this is unsuported format* Tελικα δεν μπορει να μου γραψει ταινιες σε φορματ dvd αλλα μου γραφει δεδομενα κανονικα δε δισκο dvd+r.Τελικα μηπως δεν μπορει να γραψει ταινιες σε +R????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Αύγουστος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Δεν υπαρχει λογος να μην γραφει dvd video, κατι τετοιο αποκλειεται Προκειται σιγουρα για καποια λαθος ρυθμιση στο software το οποιο χρησιμοποιεις. Θα μας βοηθουσε να σε βοηθησουμε εαν ανεφερεςα αναλυτικα με ποιο τροπο και software προσπαθεις να γραψεις το DVD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris78 Αύγουστος 3, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Ε καλησπερα.Λοιπον ενοικιαζω μια ταινια την αποκωδικοποιω με το Decrypter υστερα το ζιπαρω με το DVD2ONE και παω να γραψω.Οποιο προγραμμα και να παω να το καψω μου βγαζει προβλημα.Αυτο συμβαινει μονο με τους δισκους +R.Τελικα εγραψα στον δισκο +R αλλα με επιλογη για δεδομενα και οχι για εγραφη video dvd.AYTA............ Μαλλον δεν γραφει ταινιες σε αυτους τους δισκους +R ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Αύγουστος 3, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Hemispasm [Χθες, στις 23:43] Θα μας βοηθουσε να σε βοηθησουμε εαν ανεφερες αναλυτικα με ποιο τροπο και software προσπαθεις να γραψεις το DVD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris78 Αύγουστος 3, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Νομιζω οτι χανω την ωρα μου μαζι σας.Θα μιλησω με αγγλικο φορουμ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Αύγουστος 3, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 LOL να'σαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 3, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από sotiris78 Νομιζω οτι χανω την ωρα μου μαζι σας.Θα μιλησω με αγγλικο φορουμ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ doors are open and the dogs r tight :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Αύγουστος 3, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από sotiris78 [Σήμερα, στις 19:31] Νομιζω οτι χανω την ωρα μου μαζι σας.Θα μιλησω με αγγλικο φορουμ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ελεγα μια παρομια η μανα μου για κατι τετοια.αντρα ΘΕΛΩ,ΤΩΡΑ τον ΘΕΛΩ :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.