Jump to content

Hacking...

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πως μπορει να μαθει καποιος hacking....???Μιλαω για τον γενικο ορο περι hack.....δηλ ρωταω πως μπορει καποιος να αρχισει να μαθαινει??????

Σας παρακαλω μην μετατρεψετε το thread αυτο σε μονομαχιες μεταξυ σας για το αν ειναι καλο η κακο,η αν τα παιδια που ασχολουνται με αυτο ειναι μ@λ@κισμενα η οχι...κτλ....

Ευχαριστω...

Αρχική απάντηση από fantacid

ξεκιανα να μαθεις προγραμματισμο κ δικτυα.

Ποιες γλωσσες ακριβως????

Υπάρχουν βιβλία τα οποία λένε πως ν αντιμετωπίζεις έναν Haker. Αλλά και πως μπορείς να γίνεις έναν καλός Haker.

Βασίλη μία είναι η λύση για να πάρεις πλήρεις απαντήσεις. Ρώτα έναν πραγματικό hacker. Ή στην τελική αγόρασε κάποιο βιβλίο που είναι γραμμένο από πραγματικούς hackers. Στη τελευταία περίπτωση είναι σα να σε διδάσκει ο ίδιος ο hacker.

Και προσοχή στις "απομιμήσεις". Ένας ψευδοhacker όχι μόνο δεν θα ξέρει τι να σου απαντήσει, αλλά θα δίνει απαντήσεις σε στυλ "επιστημονικό" δίχως να καταλαβαίνεις Χριστό (όχι πως αυτός θα καταλαβαίνει τι λέει) κι απλά θα αναμασάει τα λόγια του αν του ζητήσεις επεξηγήσεις. Ο πραγματικός από την άλλη θα πρέπει να σου εμπνέει εμπιστοσύνη και να μπορεί να σου απαντήσει στην κάθε απορία σου με απλά λόγια άσχετα αν είναι διατεθειμένος να το κάνει.

Ελπίζω να βοήθησα κι εγώ. :)

K εγω συμφωνω με τον ηρωα...αλλα που να βρω τον hacker βρε παιδια?????Να βαλω αγγελια.....ποιος θα θελει να πει οτι ειναι χακερ κ να βοηθησει κ εμενα?????ελαχιστοι πιστευω...

Εναλλακτική λύση, να αγοράσεις κάποιο βιβλίο γραμμένο από Hacker. Δεν έχεις και πολλές επιλογές πιστεύω.

Ανάλογα με το τι θες να κάνεις, πρέπει να ξέρεις ή να μάθεις συγκεκριμένα πράγματα.

Για αρχή καλό είναι να ξέρεις καποια βασικά απο C/C++, Java, δίκτυα, web development.

Τωρα αν θες να μπεις σε Unix Server θα πρέπει να ξέρεις αρκετά πράγματα για Unix και να παρακολουθείς τα διάφορα bugs και τρύπες που βγαίνουν κατα καιρούς για διάφορα προγράμματα του Unix (SSH,SendMail,....)

Γενικά hacker / cracker δε γίνεσαι διαβάζοντας 1-2 βιβλία, όπως άλλωστε ισχύει και για το προγραμματισμό, η εμπειρία βοηθάει και τίποτα άλλο.

Αν πάρεις ενα βιβλίο γραμμένο απο hacker θα καταλάβεις πολλά για δίκτυα και προγραμματισμό αλλα δε θα γίνεις hacker.

Αυτή είναι και η μαγεία του hacking / cracking οτι το βρήσκεις μόνο σου και δε είναι καπου γραμμένο και απλά το εφαρμόζεις.

Καλή τύχη...

Αρχική απάντηση από backgman

Ανάλογα με το τι θες να κάνεις, πρέπει να ξέρεις ή να μάθεις συγκεκριμένα πράγματα.

Για αρχή καλό είναι να ξέρεις καποια βασικά απο C/C++, Java, δίκτυα, web development.

Τωρα αν θες να μπεις σε Unix Server θα πρέπει να ξέρεις αρκετά πράγματα για Unix και να παρακολουθείς τα διάφορα bugs και τρύπες που βγαίνουν κατα καιρούς για διάφορα προγράμματα του Unix (SSH,SendMail,....)

Γενικά hacker / cracker δε γίνεσαι διαβάζοντας 1-2 βιβλία, όπως άλλωστε ισχύει και για το προγραμματισμό, η εμπειρία βοηθάει και τίποτα άλλο.

Αν πάρεις ενα βιβλίο γραμμένο απο hacker θα καταλάβεις πολλά για δίκτυα και προγραμματισμό αλλα δε θα γίνεις hacker.

Αυτή είναι και η μαγεία του hacking / cracking οτι το βρήσκεις μόνο σου και δε είναι καπου γραμμένο και απλά το εφαρμόζεις.

Καλή τύχη...

Ευχαριστω για το καλη τυχη...χε!χε!Ηδη πηρα ενα με C++ για τις διακοπες μου....για unix περιββαλοντα κατι εχω ψιλοδιαβασει .Εχετε κανενα καλο βιβλιο περι unix να προτεινεται????Σε 10 χρονακια θα ειμαι σε οκ επιπεδο....!

:p

Φυσικά και δεν θα γίνεις hacker αλλά θα πάρεις την κατάλληλη καθοδήγηση για να πειραματιστείς μόνος σου μέχρι να αποκτήσεις την κατάλληλη εμπειρία.

Σε 10 χρονακια θα ειμαι σε οκ επιπεδο....!

Αν αυτά τα 10 χρόνια κάνεις πραγματική εξάσκηση κι όχι αστεία, τότε θεωρητικά όχι μόνο σε οκ επίπεδο θα είσαι αλλά σε πολύ μεγαλύτερο.

• 6 months later...

Το γ@μ@το είναι να μπαίνεις σε δίκτυα...... Ξέρει κανείς?????????? μόλις έμαθα το ip του σχολείου μου και έναν κωδικό admin αλλά χρείαζομαι έναν τρόπο να συνδεθώ εκτός από την απομακρισμένη επιφάνεια εργασίας,.................

Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e

Το γ@μ@το είναι να μπαίνεις σε δίκτυα...... Ξέρει κανείς?????????? μόλις έμαθα το ip του σχολείου μου και έναν κωδικό admin αλλά χρείαζομαι έναν τρόπο να συνδεθώ εκτός από την απομακρισμένη επιφάνεια εργασίας,.................

γιατί, τα σχολεία έχουν static ip?

παιδιά το hacking είναι κακό πράγμα και ποινικά κολάσιμο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.