Jump to content

Ερωτήσεις περί συγκεκριμένων ανεμιστήρων!

Fandom

Recommended Posts

Φίλτατοι τι γνώμη έχετε για καθένα απο τα παρακάτω fans;

1) Fan 080x080 mm UV απο HacShop.

2) Thermaltake Smart Fan απο Checkmate

3) Akasa AK-170-BK-2S PaxFan απο Checkmate

4) Akasa AK170BL4BC >> >>

5) Akasa AK170BL2BC >> >>

Οποιοδήποτε σχόλιο περί επιδόσεων, θορύβου κλπ. ευπρόσδεκτο!!

Και μία ερώτηση:

Oι πιό πολλοί απο αυτούς έχουν διάφορα modes λειτουργίας (π.χ. 2000-25000 rpm). Αυτό είναι για λειτουργιά με ροοστάτη; Και αν δεν έχεις ροοστάτη, δουλεύουν στο max έτσι;

Το Smartfan αξιζει απο checkmate kai to Thermaltake TH-F08!Tα αλλα ειναι αθορυβα μεν αλλα οχι τοσο αποδοτικα !!

Tα περισσοτερα εχουν thermistor και αναλογα με την θερμοκρασια που διαβαζουν ανεβαζουν στροφες(αν ειναι υψηλη) !!!Αλλα εχουν δικο τους ποτενσιομετρο αλλα συνδιασμο και των δυο!Δεν νομιζω να ξεχασα τιποτα?

δεν τα εχω δει τα συγκεκριμενα, αλλα την ψαχνεις πολυ τη δουλεια (βεβαια, με τετοια υπογραφη, τι αλλο να περιμενω :) ), και δε χρειαζεται. ανεμιστηρια ειναι ολα, οταν γυριζουν γρηγορα κανουν δουλεια και πολυ φασαρια, οταν γυριζουν αργα δεν κανουν δουλεια και ειναι ησυχα. το μαγικο ανεμιστηρι που θα σπρωχνει τον κοσμο ολο αθορυβα, δεν το βρηκαν ακομα.

για να αλλαξουν στροφες, καποια εχουν ροοστατη και καποια αλλαζουν με βαση τη θερμοκρασια με αισθητηρα.

γενικος κανονας: ball bearing πιο υσυχα, οσο πιο πολλες στροφες τοσο μεγαλυτερη φασαρια. τα καλυτερα απο εχω δει ειναι τα panaflo με υγρο ρουλεμαν, αλλα κανενας δεν τα φερνει στην ελλαδα. ασχημα, αλλα πολυ καλη δουλεια. papst επισης, ησυχα και τιμια.

απο τη στιγμη που θα μπει στη μεση ο ροοστατης, εγω τα επιλεγω με βαση αισθητικη. αλλωστε, οσο ησυχα τα θελω τα κανω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.