Ekrizoths Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2012 καλή σας μέρα παίδες. θέλω να περάσω το λειτουργικό μου από τον υπάρχων C σε έναν ssd και θα ήθελα τα φώτα σας. η τεχνικές λεπτομεριες που μπορεί να χρειαστείτε είναι ότι το λειτουργικό κάθετε σε 2 500 Gb σε raid και ο ssd είναι ο ocz agility 3 120 Gb. ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΥΓ Δεν ξέρω εάν είναι σε λάθος κατηγορία το θέμα οπότε κάποιος admin να βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 18, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 Acronis true image home.Κανεις backup του λειτουργικού, και σε περίπτωση που είναι λιγότερο από ~110GB το περνάς με το ίδιο πρόγραμμα (boot cd του) στον SSD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Ιούνιος 18, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 συμφωνω με τζωρτη!ειναι πανευκολο!εγω εκανα πρωτα backup οτι ειχα στον σκληρο(60 GB)και μετα εκανα clone os σε εναν 240αρι με 4-5 απλα βηματα! μετα απο το clone απλα εκανα φορματ τον 60αρι και ημουν οκ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 18, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 Έλεγξε πρώτα τι έχεις στον 500gb απο μέγεθος γιατί σίγουρα αν είναι πάνω απο 120gb δεν θα μπορείς να τα περάσεις στον ssd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekrizoths Ιούνιος 19, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2012 παίδες ευχαριστώ. το δοκίμασα στο 2ο σύστημα και δούλεψε άψογα. σειρά έχει το βασικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.