mchls Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2012 Ο κύκλος ενός ακόμη ιστορικού εντύπου για την αγορά της πληροφορικής στη χώρα μας κλείνει, αφού όπως αποκαλύπτεται στην τελευταία σελίδα του RAM που κυκλοφόρησε, η εκδοτική εταιρεία 4πι διακόπτει τη μηνιαία έκδοσή του. Τόσο η πολύ κακή κατάσταση της αγοράς, όσο και η παράλληλη ενασχόληση της εταιρείας με άλλα projects, ανάγκασαν τους υπεύθυνους να πάρουν αυτή την απόφαση, χωρίς ωστόσο να απομακρύνουν όλο το προσωπικό που ασχολούταν με το RAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιούνιος 17, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Κρίμα!!Σημάδια των καιρών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 17, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Το ραμ ειχε χαλασει ηδη απο το 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 17, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Κρίμα που κλείνει άλλο ένα περιοδικό κλπ. κλπ., αλλά η αλήθεια είναι πως ποτέ δε το συμπάθησα. Προτιμούσα PCW με τα 1000.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Ιούνιος 17, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Δεν ξέρω πόσο το πουλούσανε τον τελευταίο καιρό και αν ρίξανε την τιμή λόγο κρίσης εγώ σταμάτησα να το αγοράζω όταν με θεώρησαν πρόβατο και ζητούσαν να τους δώσω 10 ΕΥΡΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Ιούνιος 17, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Η αλήθεια είναι οτι έπρεπε να είχε κλείσει πολύ καιρό πριν, κανένας συγκεκριμένος προσανατολισμός, εξωφρενικά υψηλή τιμή, συντάκες χωρίς τεχνική κατάρτιση και πολλά άλλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 17, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 κριμα πολυ κριμα...βεβαια κριμα ειναι να παιρνεις τοσες σελιδες περιοδικο και οι μισες να ειναι διαφημισεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 18, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 τοσες σελιδες περιοδικο και οι μισες να ειναι διαφημισεις!Αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιούνιος 18, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 Χωρίς να μπαίνω στο ζήτημα του πόσο δίκιο έχετε για τις παρατηρήσεις σας , νομίζω ότι οι λέξεις κλειδί είναι:"Έκλεισε άλλο ένα......" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Ιούνιος 18, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 "Έκλεισε άλλο ένα......"Αυτό πια δυστυχώς δεν είναι είδηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 18, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 Να πω οτι θα μου λείψει θα πω ψέμματα, λυπάμαι ομως για όλο τον κόσμο και τους συνεργατες που θα χάσουν τις δουλειές του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιούνιος 18, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 Λογικο δεν ειναι; Περιοδικα για υπολογιστες δεν εχουν κανενα νοημα πλεον. Καποτε που δεν ειχαμε internet, ή τον πρωτο καιρο που το βαλαμε, ναι. Βοηθουσαν. Τωρα, ουτε για να τα διαβαζω στην τουαλετα δεν κανουν. Ταβλι παιζω στο κινητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
atome Ιούνιος 18, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 καιρος ηταν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grisos Ιούνιος 18, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 Καλά το συγκεκριμένο ποτέ δεν με είχε πείσει ότι απευθυνόταν σε κοινό κάποιου επιπέδου γνώσεων γύρω από τους υπολογιστές. Ναι, κρίμα που έκλεισε μετά από τόσα χρόνια, αλλά εφόσον έβλεπαν πως η ύλη τους έχανε διαρκώς έδαφος από τα άπειρα κυριολεκτικά sites στο Net, έπρεπε ή να πάνε ψηφιακά όπως το PC Magazine ή να αλλάξουν προσέγγιση. Εγώ προσωπικά PC Magazanakias ήμουνα πάντα μέχρι που κάποια στιγμή από τις 130 σελίδες οι 60 ήταν διαφημίσεις οι 40 φωτογραφιούλες και ζωγραφιές και ότι είχε απομείνει άντε κανα συκγριτικό και καλά δικό τους και καμιά άποψη των συντακτών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minime Ιούνιος 18, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 Το RAM το έπαιρνα παλιά κυρίως για τα άρθρα του Νίκου Δήμου και της Ειρήνης Βουτσκόγλου (ή κάπως έτσι). Είχε και κάποια καλά νέα και οδηγούς/tips. Bέβαια μιλάω για πολλά χρόνια πριν, μετά δεν ξέρω πως έγινε, αλλά όπως και να το κάνεις είναι κρίμα να κλείνει άλλο ένα ιστορικό περιοδικό του χώρου. Νομίζω ότι γενικά ο περιοδικός/καθημερινός τύπος πρέπει να είναι κάτι πολύ καλό για να επιβιώσει της κρίσης και του Ίντερνετ. Κανείς δε δίνει εύκολα λεφτά σήμερα όταν μπορεί να έχει πολύ καλύτερη εμπειρία από το Ίντερνετ, δωρεάν ή πολύ οικονομικά τουλάχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 18, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 B unique, or be gone είναι το παιχνίδι στα printed media αυτή την εποχή ( και στο μέλλον όσο τους μένει για τα πάντα πλήν εφημερίδων ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS V Ιούνιος 26, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2012 Ειχα παρει αρκετα τευχη του συγκεκριμενου περιοδικου.Το αγοραζα κυριως για τις δοκιμες που εκανε σε διαφορα προιοντα πληροφορικης (motherboards,καρτες γραφικων κτλ.),για το αρθρο με τις αποριες των χρηστων, αλλα και για το bit περιοδικο που το συνοδευε οπου ελεγε για τα παιχνιδια που θα κυκλοφορησουν(και για τα cd με τα προγραμματα & παιχνιδια βεβαια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.