Predator_Crack Ιούνιος 17, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 το κέρδος που βλέπεις τώρα μέχρι να το πάρεις στα χέρια το pc σου δεν θα υφίσταται, ίσως πάει και παραπάνω η τελική τιμή απο το αγγλικό ή γερμαικό amazon. Δηλαδή δεν αξίζει, αλλιώς όλοι απο εκεί θα παίρναμε Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, απο χώρα της ΕΕ δέν έχει τελωνείο συνεπώς απο αγγλικό και γερμανικό αμαζόνιο, τα έξτρα μεταφορικά ή όχι (σε περίπτωση που είναι δωρεάν ) υπολογίζονται πρίν πατήσει για το confirmation/επιβεβαίωση της παραγγελίας. Έτσι ξέρει από πρίν τί πληρώνει και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και με έξτρα μεταφορικά, λιγότερο θα βγεί. Στις μέρες μας κοιτάμε την τσέπη μας. Άν μας παίρνει να πάρουμε το ίδιο προιόν απο αλλού φθηνότερα και στην τελική να μείνει και για κάτι άλλο ( σε σχέση με ΕΛΛΑΔΑ) τότε ψηφίζω αγορά από εξωτερικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 18, 2012 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 Δεν καταλάβατε παιδιά τι εννούσα, εννοείται πως συμφέρει να τα πάρει απο αγγλικό amazon και ΟΧΙ απο το Αμερικάνικο, και εγώ έχω πάρει απο το αγγλικό και δεν πλήρωσα καν μεταφορικά. Αυτό που εννούσα ήταν πως αν τα πάρει απο Αμερική στην τελική θα του βγούν παραπάνω απο το αν θα τα έπερνε απο Amazon Αγγλίας ή Γερμανίας.[MENTION=12834]Predator_7[/MENTION] είναι αυτονόητο πως σε πράγματα που μπορείς να τα βρεις 20+ ευρώ φθηνότερα τα τσιμπάς απο εκεί, τα 2 κακά είναι πως τρέχεις με την εγγύηση και ότι αργούν μέχρι να έρθουν στα χέρια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander_xXx Ιούνιος 18, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 Οκ παιδια το θεματακι εκλεισε! Ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας μαλον αμαζον αγγλιας θα παω! :yes2::shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούνιος 18, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 Μηπως μπορεις να μου εξηγησεις τι ακριβως ειναι το τελωνειο και τι κανει γιατι αυτη θα ειναι η πρωτη παραγγελια εκτος ευρωπης!? :help1::help1::help1::wall::suicide2: Όταν αγοράζεις κάτι από χώρα εκτός της ΕΕ περνάει από το τελωνείο για να μπει φόρος και να γίνει ο εκτελωνισμός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Ιούνιος 21, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2012 Ένα πρόβλημα που είχε άγγλος αγοραστής με laptop από amazon US Amazon.co.uk: C. DAVIES's review of ASUS G75VW Republic of Gamers 17.3-Inch Ga... Λέει ότι πλήρωσε $350 σε μεταφορικά! Δεν αναφέρει τι πλήρωσε σε τελωνείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander_xXx Ιούνιος 21, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2012 Ένα πρόβλημα που είχε άγγλος αγοραστής με laptop από amazon USAmazon.co.uk: C. DAVIES's review of ASUS G75VW Republic of Gamers 17.3-Inch Ga... Λέει ότι πλήρωσε $350 σε μεταφορικά! Δεν αναφέρει τι πλήρωσε σε τελωνείο. :giveup::giveup::giveup::giveup::suicide2::suicide2::suicide2::suicide2:ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Ιούνιος 21, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2012 Υπερβολικά μου φαίνονται. Αλλά αν πάρεις ένα τόσο ακριβό πράμα δεν το στέλνεις με απλό ταχυδρομείο! Φαντάζομαι το έστειλε με courier και ασφαλισμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander_xXx Ιούνιος 21, 2012 Author #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2012 Υπερβολικά μου φαίνονται. Αλλά αν πάρεις ένα τόσο ακριβό πράμα δεν το στέλνεις με απλό ταχυδρομείο! Φαντάζομαι το έστειλε με courier και ασφαλισμένο.Καλα εντελως ακυρη η τιμη!!!!Θα παω να ρωτησω εδω σε ενα courier και στο ΕΛΤΑ στην μεγαλοπολη να δω τι θα πουν γιατι το εβγαλα απο γερμανια και βγηκε 1320 αλλα εβγαλα τον ssd γιατι η τσεπη δεν αντεχει πανω απο 1100 και το εκανα πολυ overkill το μηχανημα! Καλα αυτος ηθελε να παιζει παιχνιδια και πηρε λαπτοπ!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.