Commander_xXx Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2012 Γεια σας! Σε κανα μηνα λεω να παραγγειλω ενα πισακι γυρω στο διχιλιαρο βγαινει στην ελλαδα αλλα στο αμαζον της αμερικης βγαινει 1775$ δηλαδη καπου στα 1450Ε!Αξιζει να το παρω απο αμερκη η θα μου κοψουν τον πισινο στο τελωνειο;;; Ευχαριστω για τον χρονο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούνιος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 Θα πληρώσεις τελωνείο....και μπορεί και αρκετά με τους κλέφτες που έχουμε εδώ.Στην θέση σου θα ξεκινούσα να ψάχνω amazon.de και amazon.co.uk για τις καλύτερες τιμές των κομματιών που θές. Θα κοιτάξεις αυτά που δίνει και το ίδιο το amazon για να έχεις και δωρεάν μεταφορικά στις περισσότερες περιπτώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander_xXx Ιούνιος 16, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 Θα πληρώσεις τελωνείο....και μπορεί και αρκετά με τους κλέφτες που έχουμε εδώ.Στην θέση σου θα ξεκινούσα να ψάχνω amazon.de και amazon.co.uk για τις καλύτερες τιμές των κομματιών που θές. Θα κοιτάξεις αυτά που δίνει και το ίδιο το amazon για να έχεις και δωρεάν μεταφορικά στις περισσότερες περιπτώσεις.Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση! Το αμαζον θελει αναγκαστικα πιστωτικη ε; Επισης αν εχεις εμπειρια δεν σου χει τυχει να ερθει κατι κατεστραμμενο απο κει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Ιούνιος 16, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 εμενα παντως μου ηρθε ο samsung 830 256gb στα 190 € , χωρις κανενα προβλημα απο αμαζον.ντε. Δεν εχεις προβλημα , εισαι καλυμμενος , δεν γινεται να σου φαει τα λεφτα το αμαζον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούνιος 16, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση! Το αμαζον θελει αναγκαστικα πιστωτικη ε; Επισης αν εχεις εμπειρια δεν σου χει τυχει να ερθει κατι κατεστραμμενο απο κει;Μέχρι τώρα τίποτα χαλασμένο ευτυχώς αλλά όπως και να έχει έχει κάποια αξιοπιστία το αμαζονάκι. Δέν είναι ότι νάναι. Θέλει πιστωτική ναι. Άν δέν έχεις ασχοληθεί ποτέ, θα σου πρότεινα να βγάλεις μια PREPAID της ΚΥΠΡΟΥ. Την βγάζεις, ενεργοποιείς και τον online έλεγχο λογαριασμού, φτιάχνεις και το PAYPAL σου για να το έχεις για οποιαδήποτε άλληπερίπτωση (το αμαζον δέν δέχεται paypal....απευθείας την πιστωτική) και είσαι έτοιμος για online αγορές. Στην τελική άν το φοβάσαι κάνεις μιά απλή και μικρή παραγγελία που χρειάζεσαι να δείς και πώς πάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander_xXx Ιούνιος 16, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 Σας ευχαριστω πολυ παιδια! Εχω μια πιστωτικη της ατε που της βαζεις οσα θες πληρωνεις και οταν θες της ξαναβαζεις! Πολυ φοβερη την χρησιμοποιει και ο γιος μου που ειναι 15! Κατι τελευταιο! Στο αμαζον.ντε μηπως ξερετε πως βαζω αγγλικα και πος θα συννενοηθω μαζι τους γιατια απο γερμανικα δεν ξερω γρι μονο απο αγγλικα μπορω να τους μιλισω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander_xXx Ιούνιος 17, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Μέχρι τώρα τίποτα χαλασμένο ευτυχώς αλλά όπως και να έχει έχει κάποια αξιοπιστία το αμαζονάκι. Δέν είναι ότι νάναι. Θέλει πιστωτική ναι. Άν δέν έχεις ασχοληθεί ποτέ, θα σου πρότεινα να βγάλεις μια PREPAID της ΚΥΠΡΟΥ. Την βγάζεις, ενεργοποιείς και τον online έλεγχο λογαριασμού, φτιάχνεις και το PAYPAL σου για να το έχεις για οποιαδήποτε άλληπερίπτωση (το αμαζον δέν δέχεται paypal....απευθείας την πιστωτική) και είσαι έτοιμος για online αγορές. Στην τελική άν το φοβάσαι κάνεις μιά απλή και μικρή παραγγελία που χρειάζεσαι να δείς και πώς πάει.Εαν παραγγειλω αυτα που θελω ως δωρο θα μου χρεωσουν τελωνειο; Γιατι νομιζω πως δεν εχου δικαιωμα να το ανοιξουν! :help1::help1::help1::help1::help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry308 Ιούνιος 17, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Ψάξε να βρεις τα κομμάτια από amazon Ευρώπης (Αγγλία,Γερμανία,Ιταλία) για να μην πληρώσεις τελωνείο .Τις περισσότερες φορές το Αγγλικό είναι φτηνότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούνιος 17, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Για ρολόι που ενδιαφερόμουν, στον υπολογισμό της τιμή το amazon έγραφε και το τελωνείο που πληρώνει εκείνο για λογαριασμό μου και μου τα χρεώνει στην κάρτα κατά την αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander_xXx Ιούνιος 17, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Εψαξα αλλα βγαινει 1450 αμερικη 1775 αγγλια 1700 γερμανια Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 17, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Με το τελωνείο μάλλον τα ίδια θα σε βγούν, δεν ξέρω και πως μπορείς να το επιβαιβέωσεις κιόλας. Απλά για την πρώτη φορά που θα πας να αγοράσεις με την κάρτα σου απο το Amazon θα σε ζητήσουν να επιβαιβώσεις ότι είσαι νόμιμος κάτοχος της, βγάζεις ένα χαρτί απο την τράπεζα και τους το στέλνεις με FAX και είσαι κομπλέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander_xXx Ιούνιος 17, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Για ρολόι που ενδιαφερόμουν, στον υπολογισμό της τιμή το amazon έγραφε και το τελωνείο που πληρώνει εκείνο για λογαριασμό μου και μου τα χρεώνει στην κάρτα κατά την αγορά.Δηλαδη οταν κανεις checkout σου χρεωνουν και το τελωνειο μεσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Ιούνιος 17, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Εψαξα αλλα βγαινει 1450 αμερικη 1775 αγγλια 1700 γερμανιαΜη το πάρεις με τίποτα από Αμερική! Θα τα πληρώσεις στάνταρ στο τελωνείο. Δεν το γλυτώνεις.Αγόρασε το από Ευρώπη ή Ελλάδα για να είσαι και καλυμμένος από θέμα εγγύησης αν δεν έχει παγκόσμια εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander_xXx Ιούνιος 17, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Μη το πάρεις με τίποτα από Αμερική! Θα τα πληρώσεις στάνταρ στο τελωνείο. Δεν το γλυτώνεις.Αγόρασε το από Ευρώπη ή Ελλάδα για να είσαι και καλυμμένος από θέμα εγγύησης αν δεν έχει παγκόσμια εγγύηση.Υπαρχει περιπτωση να μην εχω εγγυηση απο αμαζον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούνιος 17, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Δηλαδη οταν κανεις checkout σου χρεωνουν και το τελωνειο μεσα;Ακριβώς για ρολόγια που πουλάει το amazon σου λέει πόσα θα πληρώσουν στο τελωνείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Ιούνιος 17, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Υπαρχει περιπτωση να μην εχω εγγυηση απο αμαζον;Από Amazon UK θα έχεις μια χαρά εγγύηση.Και από Amazon US πάλι θα έχεις εγγύηση αλλά θα σε συμφέρει να το στείλεις US;Από θέμα ταχυδρομικών μάλλον θα σε καλύψει η Amazon, αλλά από θέμα χρόνου.Πόσο θα κάνει να πάει και να γυρίσει; Συν το χρόνο της επισκευής. 1 βδομάδα; Δύσκολα. 2; 3-4;Ίσως να σε καλύπτει η Ελληνική αντιπροσωπεία, αλλά δεν το κάνουν όλες.Τα βάζεις κάτω και τα ζυγίζεις. Πληρώνεις κάτι παραπάνω και έχεις πιο γρήγορο service (σχετικό είναι και αυτό πάλι).Να μας τα πει καλύτερα αν έχει κάνει κάποιος αγορά από Αμερική και χρειάστηκε service. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούνιος 17, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Υπαρχει περιπτωση να μην εχω εγγυηση απο αμαζον;Κοίταξε καλό είναι να μιλήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης. Εγώ για ένα casio ρολόι που ενδιαφερόμουν μου είπανε πως στην ευρώπη η εγγύηση δεν ισχύει. Άλλο βέβαια ένα ρολόι και άλλο ένας υπολογιστής. Πρέπει να υπάρχει κάπου live chat με το τμήμα εξυπηρέτησης. Δοκίμασέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander_xXx Ιούνιος 17, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Κοίταξε καλό είναι να μιλήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης. Εγώ για ένα casio ρολόι που ενδιαφερόμουν μου είπανε πως στην ευρώπη η εγγύηση δεν ισχύει. Άλλο βέβαια ένα ρολόι και άλλο ένας υπολογιστής. Πρέπει να υπάρχει κάπου live chat με το τμήμα εξυπηρέτησης. Δοκίμασέ το. Μηπως μπορεις να μου εξηγησεις τι ακριβως ειναι το τελωνειο και τι κανει γιατι αυτη θα ειναι η πρωτη παραγγελια εκτος ευρωπης!? :help1::help1::help1::wall::suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 17, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 το κέρδος που βλέπεις τώρα μέχρι να το πάρεις στα χέρια το pc σου δεν θα υφίσταται, ίσως πάει και παραπάνω η τελική τιμή απο το αγγλικό ή γερμαικό amazon. Δηλαδή δεν αξίζει, αλλιώς όλοι απο εκεί θα παίρναμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander_xXx Ιούνιος 17, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 το κέρδος που βλέπεις τώρα μέχρι να το πάρεις στα χέρια το pc σου δεν θα υφίσταται, ίσως πάει και παραπάνω η τελική τιμή απο το αγγλικό ή γερμαικό amazon. Δηλαδή δεν αξίζει, αλλιώς όλοι απο εκεί θα παίρναμε Σχεδον 2 χιλιαρικα θα φτασει στην ελλαδα ενω στην αγγλια και στην γερμανια 1700 κριμα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.