GATHUNTER Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2012 Εχω μια 4αρα μνημη και πιο συγκεκριμενα την παρακατω...Corsair Vengeance 4GB DDR3-1600 Dimm - Μνήμες - plaisio.grΤο θεμα ειναι οτι καταλαβα αργα οτι η μνημη ειναι single channel.Τωρα τι μπορει να κανω για να κανει load λιγο πιο γρηγορα το pc?Την πεταω και παω για ενα σετακι dual 8αρι?Την κραταω και την συνδιαζω με κατι ακωμη? και τι? θα εχει αποτελεσμα?Δωστε καμια λυση ρε παλικαρια μιας και ειμαι τσοπανακος σε θεματα μνημων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Incredible Ιούνιος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 Εχω μια 4αρα μνημη και πιο συγκεκριμενα την παρακατω...Corsair Vengeance 4GB DDR3-1600 Dimm - Μνήμες - plaisio.grΤο θεμα ειναι οτι καταλαβα αργα οτι η μνημη ειναι single channel.Τωρα τι μπορει να κανω για να κανει load λιγο πιο γρηγορα το pc?Την πεταω και παω για ενα σετακι dual 8αρι?Την κραταω και την συνδιαζω με κατι ακωμη? και τι? θα εχει αποτελεσμα?Δωστε καμια λυση ρε παλικαρια μιας και ειμαι τσοπανακος σε θεματα μνημων.γιατί δεν παίρνεις ακόμη μια ίδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GATHUNTER Ιούνιος 16, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 τελικα διαβαζοντας πας στην πολη... Στην σελιδα που παραθεσα γραφει στο τελος οτι μπορει να παιξει και dual και triple....Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Ιούνιος 16, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 Διευκρίνηση γιατί δεν το έκανες ξεκάθαρο μια 4άρα μνήμη ΔΕΝ μπορεί να παίξει σε Dual ή σε triple channel από μόνη της. Προφανώς θα πρέπει να πάρεις άλλη μία ή άλλες δύο ίδιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 19, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2012 Εχω μια 4αρα μνημη και πιο συγκεκριμενα την παρακατω...Corsair Vengeance 4GB DDR3-1600 Dimm - Μνήμες - plaisio.grΤο θεμα ειναι οτι καταλαβα αργα οτι η μνημη ειναι single channel.Τωρα τι μπορει να κανω για να κανει load λιγο πιο γρηγορα το pc?Την πεταω και παω για ενα σετακι dual 8αρι?Την κραταω και την συνδιαζω με κατι ακωμη? και τι? θα εχει αποτελεσμα?Δωστε καμια λυση ρε παλικαρια μιας και ειμαι τσοπανακος σε θεματα μνημων.Δεν θα κάνει load πιο γρήγορα το pc με το dual channel. Δες τι διεργασίες φορτώνουν με τα win και κόψε τα άχρηστα από το msconfig, κάνε αναβάθμιση bios μπας και γίνει κάτι (με προσοχή) ή για την απόλυτη λύση, βάλε ssd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Ιούνιος 19, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2012 Aμα πας σε λυση μιας 4ας ιδια δες οπωσδηποτε τι versions ειναι.Το λεει πανω στο κουτι.Διαφορετικα version εχουν σημειωθει μεταξυ τους τρομερες ασυμβατοτητες γιατι φορανε διαφορετικα chipakia πραγμα που το χει δεχτει εμμεσα ακομα και η corsair στα επισημα forum της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.