zyx Σεπτέμβριος 8, 2004 #461 Σεπτέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 μουρλια. κι οταν δωσουμε 4 βολτ, θα τα παρουμε ολα στο χερι χαχαχαχαχαχα απεχτο
fantacid Σεπτέμβριος 8, 2004 #462 Σεπτέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 αμε, το απολυτο εργαλειο καταστροφης λεμε. εγγυηση. αν δεν παει το πισι απο μνημες, θα παει σιγουρα απο καρτα, κι αν εισαι ατυχος και γλυτωσουν και τα δυο, τοτε σιγουρα το τσιπσετ θα λιωσει p.s. σε περιπτωση πληρης αποτυχειας υπαρχει κ το maual mode (hammer included)
hipro5 Σεπτέμβριος 8, 2004 Author #463 Σεπτέμβριος 8, 2004 ............χμμμμμμ........τώρα πού το σκέφτομαι.....αυτή η ΙΔΙΑ τάση VTT μπορεί να τροφοδοτήσει ΚΑΙ το Northbridge .......
JiMk Σεπτέμβριος 8, 2004 #465 Σεπτέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 15:22] ............χμμμμμμ........τώρα πού το σκέφτομαι.....αυτή η ΙΔΙΑ τάση VTT μπορεί να τροφοδοτήσει ΚΑΙ το Northbridge ....... ΕΛΕΟΣ ΡΕ Τροφοδοτικό θα φτιάξεις?:toomuchne
YDinopoulos Σεπτέμβριος 8, 2004 #466 Σεπτέμβριος 8, 2004 Mην του δινετε ιδεες......Η μάλλον......Δινετέ του! Δινέτέ του !!!!!!!
voudas Σεπτέμβριος 8, 2004 #467 Σεπτέμβριος 8, 2004 έχω μια μηχανή ποπ-κορν στο δωμάτιο, μπορεί να πάρει από εκει????
zyx Σεπτέμβριος 8, 2004 #468 Σεπτέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas έχω μια μηχανή ποπ-κορν στο δωμάτιο, μπορεί να πάρει από εκει???? :hehe:
brwmogazos Σεπτέμβριος 9, 2004 #469 Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 06:16] Ετοιμάζεται - ετοιμάζεται......... Ναι με ένα molex και χαμηλά δεν θα έχεις πρόβλημα...... ........απλά προσπαθώ να φτιάξω το VTT να δίνει ΠΟΛΥ μεγάλο ρεύμα γιά να μπορεί κάποιος με αυτό να τροφοδοτήσει ΚΑΙ το CORE μιας καινούργιας κάρτας γραφικών κολλώντας ένα καλώδιο........Π.Χ. Όταν δίνουμε 3.2Volts στις μνήμες τότε παίρνουν και VTT 1.6Volts........E αυτά τα 1.6Volts να είναι ΚΑΙ της κάρτας γραφικών......Στά 3.5Vmem και 1.75VTT τότε ΚΑΙ η κάρτα γραφικών θα παίρνει 1.75Volts......... αψογη ιδεα.... ολα σε ενα...8α ειναι τρελλη πατεντα μια τετοια συσκευη... παντως αγγλια αποτι συζηταω με φιλαρακια 8α πουλησει καλα αφου εχει τρομερο potential... παμε γερα γιωργο.... ελπιζω συντομα να δουμε το τελικο προιον
esdee Σεπτέμβριος 9, 2004 #470 Σεπτέμβριος 9, 2004 Αργοπορημενα αλλα ειμαι θελω και εγω ενα. HiPro5.Θα περασω να το παρω απο το σπιτι σου :-) <-------- :hehe:
DarkSaga Σεπτέμβριος 11, 2004 #473 Σεπτέμβριος 11, 2004 τελειώνει το πρωτότυπο?του Beta Tester το κομμάτι ή η πρώτη παρτίδα?
YDinopoulos Σεπτέμβριος 11, 2004 #474 Σεπτέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 :D :D :D Τελειώνει............ :D :D :D :worship::worship::worship:
Daidalos Σεπτέμβριος 12, 2004 #475 Σεπτέμβριος 12, 2004 Ελα να το δουμε να χαρουμε! Πως και πως το περιμενουν οι μνημες μου!!!
xylokastro Σεπτέμβριος 12, 2004 #476 Σεπτέμβριος 12, 2004 θέλω κι εγω ένα!!!αλήθεια , τι θα κανει στις μνήμες μας αυτό το εργαλείο?
Daidalos Σεπτέμβριος 12, 2004 #477 Σεπτέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastro θέλω κι εγω ένα!!!αλήθεια , τι θα κανει στις μνήμες μας αυτό το εργαλείο? To thread το διαβαζες????? EDIT: Και κατι ακομα! Αφου δεν ξερεις τι κανει γιατι το θελεις????
BeetleJuice Σεπτέμβριος 12, 2004 #480 Σεπτέμβριος 12, 2004 Πολλα Συγχαρητήρια και απο μέναΑθανατο ελληνικο , πνευμα , γνώση και πατένταΜπραβο στο hipro που το κατοχύρωσε κιολαςΠολύ καλές οι αλλαγές μόνο που φοβάμαι οτι (καλώς) ανεβαίνει σε δυνατότητες αλλά θα ανέβει μοιραία (κακώς) και σε τιμή και χρόνο κατασκευήςΜπορεί άνετα να γινει ενα ολοκληρωμένο σύστημα overclocking προσθέτωντας και νέα modules .Ειλικρινά καταπληκτική ιδέαΝα κάνω την πιο ηλίθια ερώτηση : εγω που εχω asus A7N8X deluxe με 2 χ512 και μια θύρα κενή , εχω καποιο πρόβλημα με το maximizer?Πιστεύω οτι αργά η γρήγορα θα είναι τόσες οι παραγγελίες που θα αναγκαστείς να το πουλήσεις σε εταιρεία κατασκευής ή να συνεργαστείς με καμια 10ρια άτομα να συναρμολογείτε όλοι μαζί .Αν χρειαστείς βοήθεια είμαι μέσα για κολήματα κτλΣε περίπτωση που χρειασ΄τείς παλμογράφο μπορώ να φέρω τον δικό μου να μετρήσεις οτι θέςΚάτι τελευταίο , βρε hipro , δώσε μας καμια πληροφορία για σένα , τι εχεις σπουδάσει κτλ , να ξέρουμε λιγα πράγματα γιαυτόν που ολοι θαυμάζουμε (ΜΗ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ)Συνεχίστε ελληνάρες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.