fantacid Αύγουστος 23, 2004 #362 Αύγουστος 23, 2004 Πολυ καλο οπως αναμενοταν αλλωστε!!:clap: :clap: :clap: :clap: ας αχρισουν οι χοροι.....ε εννοω τα stress tests
haris1984 Αύγουστος 25, 2004 #363 Αύγουστος 25, 2004 αψογος...απλα τελειο...σκεφτομουν κατι...και πηρα το θαρος να το προτεινω....λοιπον....στη θεση που θα μπαινει στο φατνιο,να καλυφθει ολο απο μπροστα εκτος απο το display ωστε να μην φαινονται καθολου τα τριμερακια του και το καλυμμα να ειναι με ελατηριο οπως τα πορτακια σε μερικα κινητα...ε?...ο μονος λογος που το προτεινω ειναι γιατι (δεν ξερω για εσας) αλλα δεν θελω να γυρισω μια μερα σπιτι απο τη δουλεια και να δω το pc μου να καιγεται επειδη η μανα μου αποφασισε ....να ξεσκονισει.... :cry: τι λετε?
hipro5 Αύγουστος 25, 2004 Author #364 Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 16:20] αψογος...απλα τελειο... σκεφτομουν κατι...και πηρα το θαρος να το προτεινω....λοιπον....στη θεση που θα μπαινει στο φατνιο,να καλυφθει ολο απο μπροστα εκτος απο το display ωστε να μην φαινονται καθολου τα τριμερακια του και το καλυμμα να ειναι με ελατηριο οπως τα πορτακια σε μερικα κινητα...ε?...ο μονος λογος που το προτεινω ειναι γιατι (δεν ξερω για εσας) αλλα δεν θελω να γυρισω μια μερα σπιτι απο τη δουλεια και να δω το pc μου να καιγεται επειδη η μανα μου αποφασισε ....να ξεσκονισει.... :cry: τι λετε? ΜΗΝ αγχώνεσαι.........Είναι ΟΛΑ υπολογισμένα.......
JiMk Αύγουστος 25, 2004 #365 Αύγουστος 25, 2004 Hipro επίσης το καλώδιο που θα φεύγει απο το πάνελ, μέχρι το dimm slot, κανόνισε να είναι κάπως μεγάλο ώστε να μπορεί να κάνει διάφορους ελιγμούς μέσα στο κουτί για να μην φένεται.
perlepes Αύγουστος 25, 2004 #366 Αύγουστος 25, 2004 τι καθεστε και του λετε του ανθρωπου,λες και δεν ξερει τι να κανει...ολοκληρο maximizer εφτιαξε
enduracell Αύγουστος 25, 2004 #367 Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Hipro επίσης το καλώδιο που θα φεύγει απο το πάνελ, μέχρι το dimm slot, κανόνισε να είναι κάπως μεγάλο ώστε να μπορεί να κάνει διάφορους ελιγμούς μέσα στο κουτί για να μην φένεται. για σ ένα jmάκο θα φτιάξει ειδικό revision αλλά μπαλαντέζα...
DJD Αύγουστος 25, 2004 #368 Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell για σ ένα jmάκο θα φτιάξει ειδικό revision αλλά μπαλαντέζα... :hehe: Μην ανησυχείτε βρε παιδιά. Θα πέσει beta testing και ότι αρνητικό βρεθεί θα διορθωθεί πριν φτάσει στα χέρια σας
ΓιαγκΤ Αύγουστος 25, 2004 #369 Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 21:18] :hehe: Μην ανησυχείτε βρε παιδιά. Θα πέσει beta testing και ότι αρνητικό βρεθεί θα διορθωθεί πριν φτάσει στα χέρια σας Θα θυσιαστείς και εσύ, η με ξένα κόλλυβα μνημονεύεις;
bleo8onhs Αύγουστος 25, 2004 #370 Αύγουστος 25, 2004 Κακοδιάθετος Γιαγκ? Περιμένουμε και το κύριο μέρος τώρα mister hipro...
Samael Αύγουστος 25, 2004 #372 Αύγουστος 25, 2004 Επισεις κατι τετοιο θα ηταν χρησημο σε πολλους πιστευω Mπορεις να μας το βρεις? Προεκταση ειναι,για οποιον δε καταλαβε τη φωτο
ΓιαγκΤ Αύγουστος 26, 2004 #373 Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 00:48] Κακοδιάθετος Γιαγκ? Περιμένουμε και το κύριο μέρος τώρα mister hipro... Μου φάνηκε παράξενο bleo8onh και ρώτησα με χούμιορ.
DJD Αύγουστος 26, 2004 #374 Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Θα θυσιαστείς και εσύ, η με ξένα κόλλυβα μνημονεύεις; Τα δικά μου καίγονται και μόνα τους.. δε λέει και τίποτα αν καούν και με άλλο τρόπο. Οπότε θα θυσιαστώ κι εγώ στο βωμό της τεχνολογίας
zyx Αύγουστος 26, 2004 #375 Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell για σ ένα jmάκο θα φτιάξει ειδικό revision αλλά μπαλαντέζα... :clap:
fantacid Αύγουστος 26, 2004 #376 Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Επισεις κατι τετοιο θα ηταν χρησημο σε πολλους πιστευω Mπορεις να μας το βρεις? Προεκταση ειναι,για οποιον δε καταλαβε τη φωτο η σωστη ερωτιση ειναι,,,,,μπορεις να φτιαξεις?? ή καλυτερα θελεις ??
hipro5 Αύγουστος 26, 2004 Author #377 Αύγουστος 26, 2004 Δεν βλέπω να χρειάζεται πουθενά αυτός ο αντάπτορας.........αφού η πλακέτα του DDR Maximizer που θα "καρφώνει" στο slot , θα είναι τόσο λεπτή πού θα μπαίνει σε όποιο slot θέλουμε.......
Samael Αύγουστος 26, 2004 #378 Αύγουστος 26, 2004 Αν ειναι ΤΟΣΟ λεπτη οκ,αλλα αν ειναι λιγο "γεματουλα" ( ) σαν της OCZ θα ειπαρχει προβλημα χωρου ειδικα αν εχουμε ψυκτρες στις μνημες...
YDinopoulos Αύγουστος 26, 2004 #379 Αύγουστος 26, 2004 Αφου σου λεει οτι ειναι λεπτη και μπαινει σε οποιο slotακι θες.....
fantacid Αύγουστος 26, 2004 #380 Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 Δεν βλέπω να χρειάζεται πουθενά αυτός ο αντάπτορας.........αφού η πλακέτα του DDR Maximizer που θα "καρφώνει" στο slot , θα είναι τόσο λεπτή πού θα μπαίνει σε όποιο slot θέλουμε....... εχεις δικιο,αυτος ο ανταπτορας θα ηταν καλος στη περιπτωση του booster,αλλα το maximazer θα ειναι τελιως διαφορετικο βλεπε front panel. απλα δεν εχουμε δει την τελικη μορφη του maximizer κ λογικο ειναι να το συγχεουμε με την μορφη του booster τεσπα λιγη υπομονη χρειαζεται!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.