YDinopoulos Αύγουστος 16, 2004 #281 Αύγουστος 16, 2004 Πολυ σωστα! Και μενουν κ οι δυο πλευρες ευχαριστημενες.... Κάτι σαν και αυτό να υποθεσω....
whitewolf Αύγουστος 16, 2004 #282 Αύγουστος 16, 2004 παρακαλω το δικο μου θα το παρω σκετο για να μπει σε εξ. πανελ μαζι με ενα usb hab και μια οθονη lcd.....ευχαριστω :D
hipro5 Αύγουστος 16, 2004 Author #284 Αύγουστος 16, 2004 Πολύ ωραίος αντάπτορας........Υπάρχει Ελλάδα και άν ναι βγαίνει και σε μαύρο?..Ξέρει κανεις?.....
fantacid Αύγουστος 16, 2004 #286 Αύγουστος 16, 2004 To το xρωμα θα ειναι,μαλλον ειναι το τελευταιο που θα μας απασχολισει νομιζω,ενα σπρει θα μας σωσει!θα μπορουσε ακομα να γινει κ "γυμνο" κ ο καθενας να το βαλει εκει που τον βολευει.
Samael Αύγουστος 16, 2004 #287 Αύγουστος 16, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Samael, ωραίο avatar. Xεχεχχ...Παραλια Κατερινης RulezzZZzz... Αρχική απάντηση από fantacidθα μπορουσε ακομα να γινει κ "γυμνο" κ ο καθενας να το βαλει εκει που τον βολευει. Hipro πες μας πως παει η κατασκευη.... ?????
YDinopoulos Αύγουστος 16, 2004 #288 Αύγουστος 16, 2004 o Fantacid εχει δικιο. Αλλοι εχουν μπεζ, αλλοι ασημι, αλλοι μαυροι, κτλ.κτλ Παρτο στο μαμα χρωμα και βαφτο ! Επίσης στο site που το βρήκα, εχει καλη εκπτωση, αν αγοραστουν πολλά κομματια.(2+ $4.50 ~ 5+ $3.75 ~ 10+ $2.50)....
Daidalos Αύγουστος 16, 2004 #289 Αύγουστος 16, 2004 Φοβερη η ιδεα του ανταπτορα! Θα μεινουμε ολοι ικανοποιημενοι!!!Γιωργο πως παει η κατασκευη???
.38-.45 Αύγουστος 16, 2004 #290 Αύγουστος 16, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 14:21] Ποιόν beta tester?.......Έχει μητρική ακόμα να δοκιμάσει?..... οσο προλαβαινεις σου λεω, πριν καει ολοκληρο και τρεχουμε μετα. χωρις πλακα τωρα, εστω πως καηκε το fet, το πορνοαστερι μας λεει πως "αν καεί το συγκεκριμένο FET η μητρική παίζει κανονικά μόνο με 2.9 από BIOS και φυσικά οι μνήμες δε πατάνε καλά αφού το VTT δε μπορεί να ξεπεράσει τα 1.2v" κι εσυ πιο πανω ειχες πει πως "Το θέμα με το VTT voltage( το μισό της Vmem(Vdimm) όσων αφορά τη μητρική ABIT IC7 - IC7-G και IC7 Max3 , ΛΥΘΗΚΕ με το DDR Maximizer" αρα; να το καψω χωρις φοβο;
YDinopoulos Αύγουστος 17, 2004 #291 Αύγουστος 17, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 Πολύ ωραίος αντάπτορας........Υπάρχει Ελλάδα και άν ναι βγαίνει και σε μαύρο?..Ξέρει κανεις?..... Αποτι ρωτησα στο συγκεκριμενο, βγαινει μονο σε μπεζακι....
hipro5 Αύγουστος 17, 2004 Author #292 Αύγουστος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Χθες, στις 21:30] Hipro πες μας πως παει η κατασκευη.... ????? Σήμερα τελειώνω την μπροστινή πλακέτα του Front Panel.......’ν βρώ μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή θα ποστάρω φωτό......
hipro5 Αύγουστος 17, 2004 Author #293 Αύγουστος 17, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 00:06] οσο προλαβαινεις σου λεω, πριν καει ολοκληρο και τρεχουμε μετα. χωρις πλακα τωρα, εστω πως καηκε το fet, το πορνοαστερι μας λεει πως "αν καεί το συγκεκριμένο FET η μητρική παίζει κανονικά μόνο με 2.9 από BIOS και φυσικά οι μνήμες δε πατάνε καλά αφού το VTT δε μπορεί να ξεπεράσει τα 1.2v" κι εσυ πιο πανω ειχες πει πως "Το θέμα με το VTT voltage( το μισό της Vmem(Vdimm) όσων αφορά τη μητρική ABIT IC7 - IC7-G και IC7 Max3 , ΛΥΘΗΚΕ με το DDR Maximizer" αρα; να το καψω χωρις φοβο; Ε όχι και να το κάνεις φούργανο!......
.38-.45 Αύγουστος 17, 2004 #294 Αύγουστος 17, 2004 μα εγω δε φταιω σε τιποτα γιατρε! μονο του καιγεται, καθε φορα που το ακουμπαω. ευτυχως εμαθε η μητρικη τωρα και δεν κλεινει.
hipro5 Αύγουστος 17, 2004 Author #295 Αύγουστος 17, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 10:05] μα εγω δε φταιω σε τιποτα γιατρε! μονο του καιγεται, καθε φορα που το ακουμπαω. ευτυχως εμαθε η μητρικη τωρα και δεν κλεινει.
unseen Αύγουστος 17, 2004 #296 Αύγουστος 17, 2004 αντε ρε νεοοοοοοοοςςςς..... μας εχει φαει η αγωνιαα...
mspant Αύγουστος 18, 2004 #299 Αύγουστος 18, 2004 Χαιρετίζω την προσπάθεια τόσο του HiPro5 όσο και των φίλων που ανακαίνησαν και συντηρούν το θέμα DDR Maximizer και έτσι δεν χρειάζεται να "μπει" χεράκι για mod στις μητρικές για ορισμένους από εμάς (συμπεριλαμβανομένου και εμένα και θα ελπίζω να αντιληφθείτε γιατί στην υπογραφή μου). Περνάω στο κυρίως θέμα με 2 ερωτήσεις. 1. Τι γίνεται αν δεν έχω καθόλου επιλογή στο ΒΙΟS για παραμετροποίηση της τάσης για τις μνήμες, το maximizer θα εκκινήσει με την defualt τάση πχ 2.5volt για μένα , και με το τριμεράκι θα ανεβάζω όσο θελήσω? Μέχρι 3.2-.3 είμαι καλά πιστεύω (ποιο προγραματάκι δείχνει την τάση μέσα από τα winblows....?) 2. Για να μην σας λέω βλακείες σας ενημερώνω ότι σήμερα παρέλαβα το ocz ddr booster (είμαι ανοικτός όμως στο maximizer αν χρειαστεί) αλλά βρέθηκα με μια έκπληξη. Συνοδεύεται με ένα 20-pin ATX12V power cable adapter with two color coded 4-pin connectors ενώ εγώ έχω ήδη ΕPS12V PS 24-pin. Aυτό που ρωτάω είναι πως/που θα βρω ένα 24-pin EPS12V power cable adapter with two color coded 4-pin connectors (έχω ήδη επικοινωνήσει με ocz και περιμένω απάντηση). Πιστεύω ότι το πρόβλημα αυτό ίσως το αντιμετωπίσει ο HiPro5 με το maximizer αφού τα EPS12V 24-pin PS γίνονται πια απαραίτητα σιγά σιγά. Zητάω συγνώμη αν σας κούρασα και ακόμα πιο μεγάλη αν δεν έπρεπε να αναφερθώ σε αυτό το θέμα στο συγκεκριμένο. Πάντως με το που ο HiPro5 καταφέρει και ετοιμάσει το maximizer με τις προδιαγραφές που χρειάζομαι (ας είναι σε 3.5 φατνείο) είμαι διαθέσιμος για την αγορά του και χρήση του με την προϋπόθεση ότι δεν θα "κάψουμε" κάτι ..... )) Eυχαριστώ πολύ
.38-.45 Αύγουστος 18, 2004 #300 Αύγουστος 18, 2004 καλως ηλθες mspant 1) ασχετα αν εχει η μητρικη σου επιλογη ή οχι, το ανεβαζεις απο το τριμμερακι 2) αν δεν κανω λαθος, τα two color coded 4-pin connectors (με αλλα λογια Molex) συνδεονται στο τροφοδοτικο. αρα πιο το προβλημα; ασε που ανταπτορες απο 20πινο σε 24πινο αρχισαν να κυκλοφορουν στη αγορα. υγ: πως θα γινει να δουμε το ocz ddr booster απο κοντα; :D
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.