Jump to content

DDR Maximizer.....Να το φτιάξω???

hipro5

Recommended Posts

Μήπως φταίει το βολτόμετρο. Ορισμένα τραβάνε αρκετό ρεύμα.

Υπάρχουν έτυμα καλώδια πολύμετρου με βελόνες.

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

ναι καλά την έβαλες την γειώσει. Σε πληροφορώ ότι αν καεί το συγκεκριμένο FET η μητρική παίζει κανονικά μόνο με 2.9 από BIOS και φυσικά οι μνήμες δε πατάνε καλά αφού το VTT δε μπορεί να ξεπεράσει τα 1.2v, αυτό είχα κάψει και γω αλλά όχι όταν μετρούσα πάνω σε αυτό αλλά όταν μετρούσα πάνω στα ποδαράκια του W83301R μου ξέφυγε και πάτησε η βελόνα στο δίπλα πόδι (5Vst έπαιρνε αυτό) και τα έφαγε κανονικά το FS6930A. Anyway αν είσαι μέσα στο win δεν έχεις πρόβλημα, απλά αγόρασε η έτοιμα καλώδια που λέει ο ΓιαγκΤ ή κόλα ένα εσύ.

Αν κάηκε έχω ανταλλακτικό για το συγκεκριμένο FET :D oπότε δε θα την ξεφορτωθεί έτσι εύκολα αυτή την μητρική. Φαίνεται αν κάηκε γιατί σκάει το packaging στη μεριά του FET που την έχει αρπάξει.

εντάξει δεν έχεις πρόβλημα, περίμενε μέχρι να πάρεις το Maximazer τότε θα πάρει φωτιά το πολύμετρό σου :hehe:

loooooool

το πολυμετρο ας παρει φωτια, το abit μην παρει μονο, και μεινουμε με την ορεξη.

Βρε σείς!........Μήπως , λέω μήπως?...είσαστε off topic!........Γιά μέσα τα κεφάλια.......γιατί ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ....... :D

Αρχική απάντηση από hipro5

Βρε σείς!........Μήπως , λέω μήπως?...είσαστε off topic!............ :D

Απλα βοηθαμε τον επισημο Beta tester σου, offtopic δεν ειμαστε ποτε:rolleyes:

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 14:15]

Απλα βοηθαμε τον επισημο Beta tester σου, offtopic δεν ειμαστε ποτε:rolleyes:

Ποιόν beta tester?.......Έχει μητρική ακόμα να δοκιμάσει?..... :D

Αρχική απάντηση από hipro5

U P D A T E

Το θέμα με το VTT voltage( το μισό της Vmem(Vdimm) όσων αφορά τη μητρική ABIT IC7 - IC7-G και IC7 Max3 , ΛΥΘΗΚΕ με το DDR Maximizer......:D

Νομίζω ότι "κάποιος" θα πρέπει να προσλάβει καλύτερους τεχνικούς - σχεδιαστές εκεί έξω.......Δε νομίζετε?........(πλάκα κάνω)....... :D

Με αυτούς που έχουν ηδη μονταρισμένες μητρικές τι γίνεται?Θα υπάρχει πρόβλημα με τα ηδη υπάρχοντα μοντ?

3 "ΖΗΤΩ" για τις εταιρίες :tomato: :tomato: των οποίων τα προιόντα τα ξεπερνάει σε απόδοση-σχεδιασμό-λειτουργικότητα η δουλεία ιδιωτών .........................

Υ.Γ Κοιτα να δεις τι γίνεται 10 μερες έλειψα και έχασα τα καλύτερα :(

Καλή συνέχεια Γιώργη ........................:T:

Πολυ ωραια πραματα βλεπω γυριζοντας απο τις ολιγοημερες διακοπες μου! Ειδικα για την μαχ3!

Παντως και εγω ψηφιζω 3,5 πανελακι!

Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 14:58]

Με αυτούς που έχουν ηδη μονταρισμένες μητρικές τι γίνεται?Θα υπάρχει πρόβλημα με τα ηδη υπάρχοντα μοντ?

3 "ΖΗΤΩ" για τις εταιρίες :tomato: :tomato: των οποίων τα προιόντα τα ξεπερνάει σε απόδοση-σχεδιασμό-λειτουργικότητα η δουλεία ιδιωτών .........................

Υ.Γ Κοιτα να δεις τι γίνεται 10 μερες έλειψα και έχασα τα καλύτερα :(

Καλή συνέχεια Γιώργη ........................:T:

ΟΧΙ κανένα πρόβλημα.......Θα δουλεύει κανονικά.......ΑΛΛΑ από τη minimum τάση Vdimm πού μπορεί να δώσει μία μονταρισμένη μητρική....... ;)

Προσωπικα με βολευει να βγει σε 5.25 φατνίο. Πολλοι περαν του floppy ισως να εχουν εναν 3.5 fan controller.

1 ποντο ακομα για το 5.25 λοιπον !!!!!!

3.5 καλητερα πιστευω...

Το πολυ πολυ φτιαχνει ο μαστορας κ εναν ανταπτορα :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.