Jump to content

DDR Maximizer.....Να το φτιάξω???

hipro5

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 14:08]

Έλα ρε hipro, νομίζω έχεις μοντάρει πολλές NF7-s, δεν έχεις δει το κύκλωμα τους?

Βρέ Jim, ΤΙ είμαι?.......Computer?.........Τόσες πού έχω μοντάρει και η κάθε μία με το δικό της κύκλωμα , ΠΟΥ να τα θυμάμαι όλα αυτά απ'έξω?.......Μόνο την ABIT την έχω μάθει απ'έξω κι ανακατωτά....... :D

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Πάντος εγω προσφέρομαι για δοκιμες...........

Βέβαια με τις ινφινεον να δουμε αν ακολουθουν το ρευμα..........6 νανοσεκοντ μνημες σκατα και αποσκατααααα.......

W83301R φοράει, δε νομίζω να έχει πρόβλημα εκτός από το VTT, δε ξέρω αν ισχύει το fix και για αυτή αλλά έτσι κι αλλιώς θα το δει ο Σουηδός αυτό.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 16:43]

και που θα το δει ο Σουηδος αυτο;

Θα το μετρήσει με πολύμετρο προφανώς.

πάνω στο dimm μέτρα τα.

• Pin 1 is Vref
  • Pin 2 is Vtt
  • Pin 7 is vdimm
  • Pin 15 is Vdimm :

ή μπορείς να τα μετρήσεις και πάνω στο fet όπως δείχνει παρακάτω

attachment.php?s=&postid=424589

Tώρα δε ξέρω αν πιο από τα pin 7 και 15 είναι το Vdd και πιο το Vddq αλλά δεν έχει σημασία. πρέπει να υπάρχουν και άλλα pin που δίνουν volt αν βρεις το datasheet με τα JEDEC specifications τα λέει όλα εκεί.

Παίδες έχει κανένας link με τα datasheet από BH-5 και BH-6?

Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 18:23]

Θα το μετρήσει με πολύμετρο προφανώς.

αυτο ειναι απαντηση στο "πως" και οχι στο "που", προφανως

@ enduracell

προλαβα να μετρησω το πανω αριστερα, εδειξε 1.515, πριν αρχιζει να κοκκινιζει και να βγαζει καπνους. μετα το ρεσταρτ, μιας και κολλησε, μολις εβαλα το πολυμετρο επανω αρχισε να κοκκινιζει παλι και να καπνιζει, η τρυπα να μεγαλωνει και σταματησα, γιατι θα μεινουμε χωρις μητρικη μου φαινεται, πριν ο γιατρος μας στειλει το πραμα.

post-9-1416071152,4818_thumb.jpg

μα τι θα γινει με την περιπτωση μου; γιατι ολες οι μητρικες που ερχονται στα χερια μου καπνιζουν;

μα δηλαδη, ελεος. οι 2 dfi μας αφησαν στα κρυα του λουτρου, τωρα ετοιμαζεται κι η αλλη.

Καλά η DFI είναι εκτός ανταγωνισμού, μη τη μετράς καθόλου. Ξέρεις έχουν αυτό το κακό συνήθιο να καπνίζουν, να πίνουν κλπ.

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 20:16]

Οι μητρικές καπνίζουν μετά την "συνευερεσή" σας ή πριν; :p:hehe:

Είναι παθητικές καπνίστριες στην αρχή, και μετά μετατρέπονται σε ενεργητικές :D

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 20:16]

Οι μητρικές καπνίζουν μετά την "συνευερεσή" σας ή πριν; :p:hehe:

looool

δεν παιζει ρολο, απλα να νιωσουν πως ειναι στην κατοχη μου και πως εδωσα λεφτα γι αυτες. η μια τα εφτυσε σε εναν παγκο στην αθηνα χωρις να ειμαι μπροστα, η αλλη σε ενα τραπεζι στη θεσσαλονικη αλλα την εβλεπα που πεθαινε, τωρα η abit ειναι διπλα μου και φωναζει "μη με ακουμπας γιατι θα σκασω"

Βρε Σουηδέ μη βραχυκυκλώνεις τα ποδαράκια μεταξύ τους όταν μετράς, λογικό είναι μετά να την ακούνε, τι κουμούτσα πολύμετρο έχεις? φτιάξε κάτι σα κι αυτό και δε θα έχεις πρόβλημα, θα μπορείς να μετράς και στα pin των dimm πολύ ευκολα.:hehe:

post-47-1416071152,5453_thumb.jpg

ειναι αργα τωρα, το συγκεκριμενο fet δεν αντεχει αλλο. τη 2η φορα εβαλα αλλου γειωση, μονο και μονο γι αυτο που λες, να μην ακουμπησουν μεταξυ τους, αλλα αυτο συνεχισε να καιγεται

κάτσε ρε συ που έβαλες γείωση? Τι τα κακάρωσε το FET?

με δουλεύεις έτσι? πες με ότι με δουλεύεις

δεν τα κακαρωσε, τουλαχιστο οχι ακομα. αλλιως μαλλον δε θα postαριζα. εκτος αν τα abit δουλεουν και καμμενα, αντιθετα με οσα λεει ο κοσμος.

σε βιδα που πιανει τη μητρικη στο κουτι την εβαλα, δεν επρεπε; :o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.