Jump to content

DDR Maximizer.....Να το φτιάξω???

hipro5

Recommended Posts

Εγώ ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι μια "deluxe" έκδοση Mr Hipro στην οποία τα Ledakia θα έχουν φύγει εντελώς λόγω του ότι όλες οι ενδείξεις θα δίνονται σε ενα dual bay 5 1/4 με LCD οθονίτσα (κάποιος απο δω μέσα νομίζω ότι πούλαγε τέτοιες οθόνες).

Απο την άλλη μπορεί να με χτύπησαν κατακέφαλα τα κωλαράκια που είδα σήμερα στην παραλία, αλλά [ψώνιο mode /on] είναι στο αίμα του manager να θέλει να βγάλει και την τελευταία ρανίδα... ευρού απο ένα νέο προιόν [/ψώνιο mode off].

Πέρα απο την πλάκα όμως να πω ένα μπράβο στον hipro που σκέφτεται και την τσέπη του χρήστη πέρα απο τη δική του, για την τροποποίηση που σκέφτηκε να κάνει.

Θαμπς απ μέιτ:T: :T: :T: :T: :T: :T: :T: :T: :T:

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 17:56]

Σίγουρα έχει πρόβλημα Dag? Γιατί η AN7 φοράει ακριβώς το ίδιο Winbond με Κ8V (όπως και IC7 σειρά) και φαίνεται ότι δεν έχουν ξανακάνει το λάθος. To ΄βλέπεις στο monitor λάθος ή το έχεις μετρήσει?

Το πρόβλημα του VTT παραμένει και στο Κ8V PRO και είναι σύγουρο 100% αφού φαίνεται ξεκάθαρα από το uGURU Utility αλλά είναι και μετρημένο με πολύμετρο από κάποιους φίλους στα διεθνή φόρουμ.... :TD:

Εαν για παράδειγμα βάλω VDDR 3.0 Volts τότε έχω VTT 1.26 Volts :wall: :wall:

Mεχρι τα 2.8 πάει κανονικά..... και από εκεί και πάνω είναι σκέτη πανολεθρία.....

γι αυτό μάλλον θα κόψαν τις πιο πάνω σκάλες, καλός δεν ήξερα αυτή την λεπτομέρεια. Μπράβο Αbit τα κατάφερες πάλι.

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιά.......ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ είναι να φτιάξουν το κυκλωματάκι του VDDR - VTT να δουλεύει σωστά ?????

όχι δεν είναι δύσκολο αλλά...

Μήπως στις πρώτες εκδόσεις του BIOS που υπήρχε η επιλογή μέσα σε αυτό έπαιζε κανονικά και απλώς τώρα που γίνεται μόνο με το uguru δε setάρεται σωστά?

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 19:51]

όχι δεν είναι δύσκολο αλλά...

Μήπως στις πρώτες εκδόσεις του BIOS που υπήρχε η επιλογή μέσα σε αυτό έπαιζε κανονικά και απλώς τώρα που γίνεται μόνο με το uguru δε setάρεται σωστά?

Καμμία σχέση.....

Είτε με το BIOS ( όποια έκδοση και να είναι ) είτε με το uGuru το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.... :TD:

Ενταξει ρε μαυρε σανγκα δεν θα δςσς 4,6 αλλα μου αρεσει να τονιζω την ανωτεροτητα του προιόντος...............

(καλα εεε με εχει χτιπυσει κατακεφαλα ο ραμ μαξιμαιερ)

Αρχική απάντηση από apostglen46 [Σήμερα, στις 21:39]

(καλα εεε με εχει χτιπυσει κατακεφαλα ο ραμ μαξιμαιερ)

Φαίνεται......Φαίνεται..... :p :P :hehe: :hehe:

Τι υπονοις οτι μερολυπτω υπερ του προιόντος μας???????????

ΕΓΩ??????????????????

ΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣ?????

ΩΧΧΧΧΧΧ ΑΝΕΒΑΖΩ ΠΥΡΕΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ:hehe::rofl:

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΤΑΠΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΛΕΦΤΑ...ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ:wall: :tw: :banging:

Αμα σε χαλάει τόσο πολύ MAXIMIZER του HIPRO να πάρεις κάτι ποιό ελαφρύ σαν το BOOSTER του μακρυχέρι.....

Τα βαριά ποτά είναι για μεγάλα στομάχια......:hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 17:12]

U P D A T E

Το θέμα με το VTT voltage( το μισό της Vmem(Vdimm) όσων αφορά τη μητρική ABIT IC7 - IC7-G και IC7 Max3 , ΛΥΘΗΚΕ με το DDR Maximizer......:D

Καλά θα ήταν να δοκίμαζα και μία Α64 μητρική........ ;)

Νομίζω ότι "κάποιος" θα πρέπει να προσλάβει καλύτερους τεχνικούς - σχεδιαστές εκεί έξω.......Δε νομίζετε?........(πλάκα κάνω)....... :D

Μπράβο αυτό ήταν το καλύτερο απ' όλα

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 13:34]

hipro τι παιζει με NF7-S???

Πού να ξέρω!.......Μου φέρατε καμμία να δοκιμάσω?.......ή να πάω και να αγοράσω όλες τις μητρικές?..... :D

Γι'αυτό είπαμε γιά beta testers..... ;):D

Βασικά...Μία ματιά να της ρίξω θα ξέρω επί τόπου....... :D

Αρχική απάντηση από hipro5

..........

Γι'αυτό είπαμε γιά beta testers..... ;):D ....

Στειλε μνημες και maximizer και κανω οσο testing θες:p

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 14:26]

Στειλε μνημες και maximizer και κανω οσο testing θες:p

Τσάμπα ή θα με χρεώσεις?...... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.