Jump to content

DDR Maximizer.....Να το φτιάξω???

hipro5

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 16:46]

OK......... :D

ωωω.. ευχαριστω, ω μεγιστε εσυ των μνημων μας υπερτροφοδοτη :worship: :worship:

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 20:25]

ωωω.. ευχαριστω, ω μεγιστε εσυ των μνημων μας υπερτροφοδοτη :worship: :worship:

Παλαβέ......... :D

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Να δοκιμαστεί στου "κασίδη" το πρώτο, και αν βγει κάποιο "φίδι" διορθώνετε στα επόμενα.

Πόντιος είναι ο .38-.45; :hehe::p

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 22:15]

Πόντιος είναι ο .38-.45; :hehe::p

Που θες να ξέρω! Δεν έχω δη την ταυτότητα του!

Πάντως είναι αξιέπαινος που προθυμοποιήθηκε να γίνει δοκιμαστής.

looool

δεν εχω ποντιακη καταγωγη, απλα το βαρεθηκα το nf-s. αν ειναι κατι να παει στραβα, θα παει, κι αν παει, θα το φτιαξουμε για να μην παει στραβα στα επομενα και για να κλεισουμε πολλα στοματα, εντος και εκτος.

και επί τα αυτά :p Δώστου να καταλάβει Σουηδέ :hehe: η ΝF7-S είναι σκυλί δε θα καταλάβει τίποτα (checkάρε το Vbt να δεις τι παίζει)

αυτο ειναι το μονο που με προβληματιζει. πως ισως δε δουμε αυτα που θελουμε να δουμε επειδη θα θελει σκαλισμα η μητρικη.

δε ξέρω μερική λένε ότι τους ακολουθεί το Vbt άλλοι πάλι όχι, αν δεν μετρήσεις δε θα μάθεις τι απ όλα ισχύει, σε μ ένα και του Chroma πόντος δε ακολουθούσε...

Μη ανησυχείς βασανισμένο αγόρι, εδώ ήμαστε και θα σε στηρίξουμε στην αγκαρία που σε έβαλε ο Hipro :p

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Tα τυπάκια της OCZ στο Xtreme τα έχουν πάρει άσχημα!!Απο τώρα λένε ότι έχουν πατεντάρει την τεχνολογία και τα ρέστα!!

Κοινώς: Τους έχει φύγει το Sκ@τ0.......

:banging: :banging: :banging:

U P D A T E

Αλλάζουν τα δεδομένα.........

Κατόπιν πολύ σκέψης κατέληξα στά εξής :

1. Να μπεί ένας διακόπτης ON-ON πού να μετράει και να δείχνει στα Led Displays , στη μία την Vmem(Vdimm) και στην άλλη το VTT......Γιά να βλέπουμε και ΠΟΣΟ πραγματικά VTT έχουμε.......

2 . ΕΔΩ είναι πού θέλω τη βοήθειά σας..........Σκέφτομαι το Front Panel να είναι ΚΑΙ η ΚΕΝΤΡΙΚΗ μονάδα και η πλακέτα πού θα "καρφώνεται" στο slot της μνήμης να είναι ΜΟΝΟ μία πλακέτα με τα φίλτρα της , γιά τους εξής λόγους : Έρχονται(μπαίνουν σιγά-σιγά) οι DDR2 μνήμες στη ζωή μας...........’ρχισε η Intel και πολύ πιθανόν να ακολουθήσει και η AMD(τώρα που θα βγάλει και το 250MHz fsb bus γιά τους επεξεργαστές της - όπως και η Intel).......ΑΝ κάποιος πάρει τώρα ένα τέτοιο κομμάτι(DDR Maximizer) υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σε λίγους μήνες να του βγεί "άχρηστο" και να αναγκαστεί να πάρει άλλο Revision γιά DDR2 μνήμες.......’ν όμως η κεντρική μονάδα βρίσκεται ΜΕΣΑ στο Front Panel τότε το μόνο πού θα αλλάξει αργότερα θα είναι ΜΟΝΟ η πλακέτα πού θα καρφώνεται στο slot της μνήμης με ένα βίσμα και με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ......

Εδώ θέλω τη βοήθειά σας τώρα γιά το άν σας αρέσει αυτή η ιδέα και άν ναι τότε σε ΤΙ bay(φατνίο) να κατασκευαστεί τελικά?........Σε 5.25 , σε 3.5 ή δύο ξεχωριστά και όποιο μας κάνει παίρνουμε???........Η τρίτη λύση θα είναι χρονοβόρα βέβαια για μένα γιατί θα χρειαστώ κι άλλο χρόνο για να φτιάξω δύο ξεχωριστά κυκλώματα.........

hipro χωσου,παντως και γω θα τσιμπησω ενα!το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει λογος να ειναι σε μπροστινο πανελ και ποσο μαλλον στο 5.25 αφου για φαντασου καταλαθος να πατηθουν κουμπια...ισως υπαρχει προβλημα!και το θεμα δεν ειναι οτι θα κανεις αλλαγες καθε μερα σε αυτο αλλα μια φορα...μηπως θα πρεπει να κανεις και μερικα για να μπουν εσωτερικα?:wassat:

με αρεσει εμενα αυτη η ιδεα αφου το πολυ 1 ακομα χρονο μας βλεπο με ddr1. τωρα για το αλλο σκελος θα προτιμησο το 3.5 μονο και μονο επειδη δεν εχω θεσεις.

Πολύ καλές οι βελτιώσεις που σκέφτηκες!

Θα έλεγα να μπει σε 5.25 φατνίο που να είναι και πιο εύκολο για σένα - θα έχεις περισσότερο ωφέλιμο χώρο - αλλά και πιο εύχρηστο για εμάς.

Επίσης ότι κι αν κάνεις μην το ποστάρεις στο Xtreme πριν είναι έτοιμο. Ένας απο τους τυπάδες της OCZ έλεγε - πάνω στη σκύλια του για το Maximizer - ότι εφόσον έγραψες σχετικά στο forum είναι σαν να το δίνεις open license..Οπότε βλέπω DDR-BoosterII πολύ σύντομα!!

Γνώμη μου να μπει σε 5.25 φατνίο και να είναι όπως ακριβώς το είπες, δηλαδή ή κεντρική πλακέτα να είναι μπροστά στο 5.25. Και τέλος να υπάρχει μεγάλο καλώδιο ώστε να πηγαίνει άνετα απο το 5.25 μέχρι το dimm

Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 12:37]

Πολύ καλές οι βελτιώσεις που σκέφτηκες!

Θα έλεγα να μπει σε 5.25 φατνίο που να είναι και πιο εύκολο για σένα - θα έχεις περισσότερο ωφέλιμο χώρο - αλλά και πιο εύχρηστο για εμάς.

Επίσης ότι κι αν κάνεις μην το ποστάρεις στο Xtreme πριν είναι έτοιμο. Ένας απο τους τυπάδες της OCZ έλεγε - πάνω στη σκύλια του για το Maximizer - ότι εφόσον έγραψες σχετικά στο forum είναι σαν να το δίνεις open license..Οπότε βλέπω DDR-BoosterII πολύ σύντομα!!

Μην ανησηχείς......ΔΕΝ πρόκειται να με "φτάσουν" και ξέρεις γιατί?......Όπως έχω ξαναπεί , ΚΑΝΕΝΑΣ σχεδιαστής computer hardware ΔΕΝ έχει προσλαβει ποτέ έναν RF designer γιατί πλέον ΟΛΑ τρέχουν σε πολύ υψηλές συχνότητες από πιό παλιά και συνεχώς αυξάνονται.....Πρέπει να συνυπολογίζουν πλέον ΚΑΙ τις ραδιοσυχνότητες παρεμβολής στα κυκλώματά τους.........ΣΥΝ ότι θα πρέπει να βρούν άτομα με μεγάλη φαντασία στο σχεδιασμό......... ;)

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 12:36]

hipro χωσου,παντως και γω θα τσιμπησω ενα!το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει λογος να ειναι σε μπροστινο πανελ και ποσο μαλλον στο 5.25 αφου για φαντασου καταλαθος να πατηθουν κουμπια...ισως υπαρχει προβλημα!και το θεμα δεν ειναι οτι θα κανεις αλλαγες καθε μερα σε αυτο αλλα μια φορα...μηπως θα πρεπει να κανεις και μερικα για να μπουν εσωτερικα?:wassat:

MHN ανησηχείς γι'αυτό...........Τα έχω σκεφτεί ΟΛΑ......... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.