Spartiatis Αύγουστος 1, 2004 #61 Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 18:16] [Όσο γιά το patend πού λές απλά ΔΕΝ υφίσταται.........και ΟΛΟΙΔΙΟ να το φτιάξω με αλλαγή ΜΟΝΟ μία αντίσταση ΔΕΝ υφίσταται...... Δηλαδι παμε να γινουμε Κινα ?? Για οτι γνησιο υπαρχει φτιαχνουν και ενα "δανεισμενο" Αντιγραφο ?? τελος παντον...
DMylonas Αύγουστος 1, 2004 #62 Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos Παιδια τον βρηκαμε! Φατε τον! :p Τώρα βρείτε και τους άλλους δύο....
hipro5 Αύγουστος 1, 2004 Author #63 Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Spartiatis [Σήμερα, στις 19:26] Δηλαδι παμε να γινουμε Κινα ?? Για οτι γνησιο υπαρχει φτιαχνουν και ενα "δανεισμενο" Αντιγραφο ?? τελος παντον... Και ΠΟΙΟΣ σου είπε ότι θα είναι αντιγραφή?????..........Τη σκέψη θα εκμεταλευτούμε μόνο........."Ram Booster" που μάλλον το δικό μας θα λέγεται κάπως σαν : "RAM Maximizer" ή κάτι παρόμοιο.........ΚΑΜΜΙΑ σχέση με αντιγραφή...........Σχεδίαση εξ'ολοκλήρου απ'την αρχή......... Γιατί νομίζεις ότι κι αυτοί ΔΕΝ θα εκμεταλευτούν τη δική μου σκέψη γιά εξωτερικό "front panel"????........Κάτσε να ποστάρω σε λίγο καιρό και θα δείς άν θα βγάλουν καινούριο revision με front panel ή όχι........ EDIT : Δηλαδή έτσι όπως το λές επειδή η π.χ. AOPEN κατασκεύασε την ΠΡΩΤΗ μητρική , τότε να μήν κατασκευάσουν και οι υπόλοιπες , ASUS, ABIT , κ.τ.λ........ΔΕΝ γίνονται όμως αυτά...!!!......Η άλλη εταιρία φτιάχνει κάτι καλύτερο ΠΑΛΙ με το ίδιο socket και τα ίδια slots......Τι θα πούμε λοιπόν ??......Οτι είναι αντιγραφή??.......Έτσι προχωράει η τεχνολογία.....
GoriLLakoS Αύγουστος 1, 2004 #64 Αύγουστος 1, 2004 Hiprooooooooo....κ για μενα ενα.....!Προχωρα φιλε μου!!!!Αμαν,ενα σουκου λειψαμε κ εμεις κ γυρισε ο κοσμος τουμπα με τα σχεδια αυτου του τρελου επιστημονα hipro....μαλλον πρεπει να παρω κανενα φορητο για να τα μαθαινω ολα εγκαιρα,,,,!χε!χε!
JiMk Αύγουστος 1, 2004 #65 Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 17:42] Όχι........Αφήνεις στο bios τη χαμηλώτερη τάση και "παίζεις" μόνο με το booster......και βέβαια μέχρι κάποια τάση ασφαλείας θα έλεγα εγώ.........Μέχρι 3.7Volts καλά είναι ή παραπάνω???........ Να υποθέσω ότι θα τροφοδοτούμε απο την 5άρα έτσι?
hipro5 Αύγουστος 1, 2004 Author #66 Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 21:08] Να υποθέσω ότι θα τροφοδοτούμε απο την 5άρα έτσι? Ναι..........
ΝTG Αύγουστος 1, 2004 #68 Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 Όσο γιά το patend πού λές απλά ΔΕΝ υφίσταται.........και ΟΛΟΙΔΙΟ να το φτιάξω με αλλαγή ΜΟΝΟ μία αντίσταση ΔΕΝ υφίσταται...... ΤΕλικα η καλυτερη πατεντα ειναι η ελληνικη!!!!! Μακαρι να μπορουσα να ψηφισω!!! Σαν ψιλοστημενη την βλεπω την δημοσκοπηση!! Τι θα ειναι φτηνοτερο το ram booster η αλλαγη στα τσιπακια??Μαλλον το πρωτο εε?
JiMk Αύγουστος 1, 2004 #69 Αύγουστος 1, 2004 Το κακό είναι ότι εν όψη της φάσης με τα ΒΗ-6 είχα σκοπό να πάω σε 4χ512, και μπήκα σε σκέψεις
mortisboy Αύγουστος 1, 2004 #70 Αύγουστος 1, 2004 .....hipro.....και γω μεσα ειμαι ......προχωρα το και με εξωτερικο πανελ ....ψημενοοο!!!! :D
enduracell Αύγουστος 1, 2004 #71 Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5EDIT : Δηλαδή έτσι όπως το λές επειδή η π.χ. AOPEN κατασκεύασε την ΠΡΩΤΗ μητρική , τότε να μήν κατασκευάσουν και οι υπόλοιπες , ASUS, ABIT , κ.τ.λ........ΔΕΝ γίνονται όμως αυτά...!!!......Η άλλη εταιρία φτιάχνει κάτι καλύτερο ΠΑΛΙ με το ίδιο socket και τα ίδια slots......Τι θα πούμε λοιπόν ??......Οτι είναι αντιγραφή??.......Έτσι προχωράει η τεχνολογία..... μερική κατηγορούν την AMD ότι ήρθε δεύτερη της Intel, τι έχεις να δηλώσεις γι αυτό... (καλά και η intel 3ή όλων). Πλάκα κάνω δε χρειάζεται να απαντήσεις (μη χαλάσουμε και το thread).Αnyway σχετικά με το VTT. Μου φαίνεται ότι η μνήμη παίρνει από 2 τουλάχιστον pin VTT (εκτός από το Vref , φυσικά τα Vdd και Vddq που είναι το Vdimm). ’ρα δε μπορείς να δώσεις από το ένα pin και να διαβάσεις τις επιστροφές από το άλλο Pin του Βοοster????? Κάτι σαν δεύτερο feedback (Vttsense) της τροφοδοσίας VTT αλλά αυτή τη φορά πάνω στο dimm μας... ή λέω κοτσάνες? Επίσης θέλω να ρωτήσω, όλες η μητρικές είναι οκ να μπει το εργαλείο πάνω. Στο site της OCZ γράφει ότι μερικές mobo δεν υποστηρίζονται, Είναι λόγω έλλειψης διόδων στα κατάλληλα σημεία της τροφοδοσίας της mobo για τα Dimms ή παίζει κάτι άλλο, που θα πρέπει να προσέξουμε... Sorry αν σε ζάλισα
overclocked Αύγουστος 1, 2004 #73 Αύγουστος 1, 2004 ειναι ευκολο να μπει στις μνημες η θα θελει παντεντες?απισης αν κατι παει στραβα μπορει να καουν και οι μνημες ε?
DMylonas Αύγουστος 1, 2004 #74 Αύγουστος 1, 2004 Αν κατάλαβα καλά μερικοί θα έχουνε πρόβλημα με το VTT.... ’ρα εγώ με modαρισμένη την μητρική είμαι ΟΚ.... Θα φτάσω τα 4V με τον booster....Αρχική απάντηση από overclockedα επισης αν κατι παει στραβα μπορει να καουν και οι μνημες ε? Να καούνε οι μνήμες.... Μπά δεν νομίζω, εκτός και αν δώσουμε 4v σε μνήμες NoName με chip του κιλού και για καθημερινή χρήση σε 24ωρη βάση και να τρέχει και burn-in.... "Η φαντασία ενός τρελλού!!!!!"
overclocked Αύγουστος 1, 2004 #75 Αύγουστος 1, 2004 εγω μιλαω πχ γα 3.5 ας πουμε...μαχ...επισης θα μπενει πανω στα chip της μνημης ε?οποτε θα πρεπει να βγαλω τα ψυκτρακια και τα leds απο τις corsair?
fantacid Αύγουστος 1, 2004 #76 Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked ειναι ευκολο να μπει στις μνημες η θα θελει παντεντες?απισης αν κατι παει στραβα μπορει να καουν και οι μνημες ε? Σιγουρα θα δουμε καμενες μνημες,απο αχορταγους.σκεψου οτι εχεις μια μνημη που εχει φτασει ΜΑΧ με 3.2,εσυ ομως εχει φαγωθει να την ανεβασεις ακομα 20ΜΗζ που σου "χρειαζονται",ε τι να κανεις θα δωσεις 3.3,η μνημη τπτ,δινεις 3.4 ανεβαινεις 2-3ΜΗζ,ωραια λες καλα παμε ας δωσουμε λιγο ακομα.....3.5 , 3.6ν κ παει μνημη.......να βρει τους προγονους της στα λιβαδενια-μοβο με τα χιλια slots!!!!Δεν ειναι ευκολο να αντισταθεις στα more volts οταν ακους φωνες"λιγο ακομα,λιγο ακομα"!!!
Sam.... Αύγουστος 1, 2004 #77 Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked [Σήμερα, στις 00:07] εγω μιλαω πχ γα 3.5 ας πουμε...μαχ...επισης θα μπενει πανω στα chip της μνημης ε?οποτε θα πρεπει να βγαλω τα ψυκτρακια και τα leds απο τις corsair? Δεν θα μπαίνει πάνω στα chip της μνήμης, θα μπαίνει σε μια κενή θέση μνήμης στο mobo.Θα είναι δηλαδή σαν να έχεις 3 dimm πάνω στο mobo σου.
hipro5 Αύγουστος 2, 2004 Author #79 Αύγουστος 2, 2004 Θα πρέπει το VTT να περάσει μέσα από τις αντιστάσεις τερματισμού γιά να μπεί στό "Ram Maximizer" , μετά(όπως τα λές) βγαίνοντας θα ξαναπεράσει μέσα από αντιστάσεις .Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα πτώση τάσεως πού προφανώς ΔΕΝ θα είναι ίση πλέον η VTT με το μισό της Vddq............ Θα το κοιτάξω πάντως το θέμα ΜΗΠΩΣ και δώσω τάση VTT μέσα από το Ram Maximizer "λίγο" μεγαλύτερη από το μισό , μήπως και μετά έρθει στα ίσα της........Θα δούμε........ την έκανα πάλι την κοτσάνα μου, πάτησα edit αντί για quote
hipro5 Αύγουστος 2, 2004 Author #80 Αύγουστος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Χθες, στις 22:47] Xμμ...σωστο κ αυτο.Απο συμβατοτητα πως θα τα παει? Αυτό θα το δούμε.......Δεν ξέρουμε ακόμα........Θα ζητήσουμε και beta testers στο τέλος.........
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.