hipro5 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2004 Όπως και ο τίτλος.........άν μαζευτούν καμμιά 30-αριά άτομα που το θέλουν σίγουρα , τότε να κάτσω να ασχοληθώ να το κατασκευάσω γιά να με συμφέρει κι εμένα στις εργατώρες που θα "φάω".......Η τιμή του θα είναι περίπου 50 Ευρώ........ Πάντως άν τελικά το φτιάξω , θα "τρίξουν" πολλές καρέκλες από τους "έξω"....... ΤΡΙΑ Led displays γιά πιό αναλυτική ένδειξη τάσης μνήμης - μάλλον από "πάνω" γιά να φαίνονται κι όλας ......Π.Χ. : 3.17Volts........ Trimmer 25 στροφών και όχι μίας στροφής γιά ΠΙΟ εύκολη και "ακριβείας" ρύθμιση...... Σκέφτομαι ΚΑΙ αποσπόμενο πάνελ(έξτρα) γιά να μπεί μπροστά σε θέση γιά δισκέτα με τα Led displays πού θα δείχνουν την τάση και το τρίμμερ γιά τη ρύθμισή της απ'έξω πλέον......"Anytime trimming" .....Καλό!!!(πού το σκέφτηκα ο άτιμος???).........
Georgesod Ιούλιος 31, 2004 #4 Ιούλιος 31, 2004 Eγώ είμαι μέσα.Τελικά κατάφερε να σε πεισμώσει παραπάνω ο ποδαράς ε?
hipro5 Ιούλιος 31, 2004 Author #5 Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid [Σήμερα, στις 01:34] ok !! θελω 29 κομματια!!!
hipro5 Ιούλιος 31, 2004 Author #6 Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 01:54] Eγώ είμαι μέσα.Τελικά κατάφερε να σε πεισμώσει παραπάνω ο ποδαράς ε? Ναι τον π@ύστη......Θα του φύγει ο "τάκος" σε κανα δυό βδομάδες πού θα γίνει το "μπάμ"......... :devil:
fantacid Ιούλιος 31, 2004 #7 Ιούλιος 31, 2004 Αν εχει κανεις αμφιβολιες για τον TOP OVERCLOCKER........λιγο θα του φυγουν!!!!!OZC Vs Hipro ..................σημιωσατε 2!!!
Samael Ιούλιος 31, 2004 #8 Ιούλιος 31, 2004 Go go go man! Αν κ τα 50 ακουγονται....χμμμμ...αρκετα..... Καμια καλητερη τιμη για τους Ελληνες βρε κ ξυρισε στις εξαγωγες...! (αυτο το poll θα ειναι συντηπτικο μαλλον...!100% - 0% )
hipro5 Ιούλιος 31, 2004 Author #9 Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 02:21] Go go go man! Αν κ τα 50 ακουγονται....χμμμμ...αρκετα..... Καμια καλητερη τιμη για τους Ελληνες βρε κ ξυρισε στις εξαγωγες...! (αυτο το poll θα ειναι συντηπτικο μαλλον...!100% - 0% ) Όλο και κάτι θα γίνει αν τα υλικά αγοραστούν χοντρική.......
kostas578 Ιούλιος 31, 2004 #10 Ιούλιος 31, 2004 Λοιπον επειδη απ' οτι φαινεται , οποια τρελη ιδεα καποιος αναφερει εσυ την πραγματοποιεις , ενα εχω να πω. Hipro CPU , Hipro GFX
hipro5 Ιούλιος 31, 2004 Author #11 Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από kostas578 [Σήμερα, στις 02:42] Λοιπον επειδη απ' οτι φαινεται , οποια τρελη ιδεα καποιος αναφερει εσυ την πραγματοποιεις , ενα εχω να πω. Hipro CPU , Hipro GFX Hipro Motherboard με κωδικό "Hipro Intelamd GSX32 με AGP 32 x - KAI με PCI Express(on demand) - Dual or Quad(on demand) CPU - Intel or AMD(on demand too) - Integraded build in circuit for Intel AND AMD CPU in the exact same Mobo (this is called "CPU on demand") - Selfmonitoring and auto repairing - Front panel(optional) for controling everything(fsb - vmem - vcore - vxx - e.t.c) - Life time warrantie - on site warrantie -
Guest Αύγουστος 1, 2004 #12 Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 Hipro Motherboard με κωδικό "Hipro Intelamd GSX32 με AGP 32 x - KAI με PCI Express(on demand) - Dual or Quad(on demand) CPU - Intel or AMD(on demand too) - Integraded build in cirquit for Intel AND AMD CPU in the exact same Mobo (this is called "CPU on demand") - Selfmonitoring and auto repairing - Front panel(optional) for controling everything(fsb - vmem - vcore - vxx - e.t.c) - Life time warrantie - on site warrantie - Θεός :worship: Κι εγώ ναι ψήφισα (τι άλλο?)
Elpis Αύγουστος 1, 2004 #17 Αύγουστος 1, 2004 ρε παιδια μπορει να μου εξηγησε εμενα τι ειναι το RAM Booster γιατι δεν πολυκαταλαβα??
DMylonas Αύγουστος 1, 2004 #18 Αύγουστος 1, 2004 Υπάρχει περίπτωσει να το φτιάξεις να ξεκινάει από τα 2.50V και να σταματάει στα 4.xxV???
ea6gka Αύγουστος 1, 2004 #19 Αύγουστος 1, 2004 αλλος ενας πελατης, εχεις και υποστηριξη των προιοντων σου βλεπω, πρωτα φτιαχνεις ΒΗ6 μνημες και μετα τις υποστηριζεις με booster , ευγε γιωργο
hipro5 Αύγουστος 1, 2004 Author #20 Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas [Σήμερα, στις 08:43] Υπάρχει περίπτωσει να το φτιάξεις να ξεκινάει από τα 2.50V και να σταματάει στα 4.xxV??? Εννοήται ότι έτσι θα είναι........αρκεί ο χρήστης να έχει δηλώσει στο bios 2.5Volts αλλιώς θα ξεκινάει από εκεί πού είναι δηλωμένο........
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.