Jump to content

Αγορά σκληρου δικσου

dimitrisOS

Recommended Posts

καλησπερα θελω να αγορασω εναν σκληρο δισκο 3.5 για desktop εσωτερικο

πανω απο 1ΤΒ συγουρα

Ποιον μου προτηνεται ;

Θελω να ειναι στις 7200rpm cache 64MB .

Απο αυτα που κοιταω στην WD τι διαφορα εχουν ορισμενοι Caviar οι black ή grenn ή blue ;

Σε καποια πραγματα ναι εχουν διαφορα δηλαδη στις rpm & cache αλλα οταν ειναι ιδια αυτα που

ειναι η διαφορα τους ;

Απο οσο εχω κοιταξει αυτος μαλλον ειναι ο καλυτερος σε σχεσει με τα λεφτα

Υπολογιστές & Hardware :: Προϊόντα Αναβάθμισης :: Σκληροί Δίσκοι :: Western Digital Caviar Green 1TB Sata3, 64MB, WD10EZRX - E-Gate | Η πύλη στον κόσμο των υπολογιστών

Ευχαριστω πολυ

Υ.Σ. Το μαγαζι θελω να ειναι απο αθηνα .

στο αργος κολλησες? :p

Σωστος !

Τι προβληματα βγαζουν ομως ;

Αν θες για αποθηκη παρε green.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Θα των κανω σε 2 κομματια το ενα για να βαλω εφαρμογες που δεν χρειαζονται να μπουν στον ssd που εχω μαζι και games στο αλλο κομματι θα μπουν αρχεια που θελω προγραμμτακια και παρομοια (setup) games (setup) εικονες - μουσικη - αντε καμοια ταινια μεχρι να την δω και μετα πατα delete τη να τις κανω

και μετα διαφορα αλλα για την σχολη και τετοιο ακομα θα πηγενουν εκει οτι κατεβαζω απο το internet .

Στην ουσια ο σκληρος θα χρεισημοποιηται συναιχεια σχεδον .

Αρα να κοιταω blue ή black ;

Αφου λεει για εφαρμογες κλπ που δεν χωρανε στον ssd τοτε black, green οχι. Green αν ηθελε μονο για downloads.

Εγω εχω 2 green για downloads κ ειναι αψογοι γι αυτη τη δουλεια κ χωρις προβληματα ευτυχως.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Τα πραγματα ειναι απλα,οι green ειναι καλοι για αποθηκευση,οι μπλε ειναι λιγο πιο γρηγοροι και οι black πιο γρηγοροι απο τους αλους και κυριως για λειτουργικο.Εχεις λεφτα? Παιρνεις εναν black,αν δεν μπορεις να διαθεσεις τοσα παρε εναν blue.Και με τον μπλε οκ θα εισαι εξαλου τον ειχες 3,5 χρονια οπως λες.

οι μπλε πανε μεχρι 1tb ,αυτη ειναι η βλακεια ενω oi black μεχρι 2τβ και οι green μεχρι 3τβ. Τωρα που ειναι και πιο ακριβοι απο παλια , ασχημα τα πραγματα για αγορα αλλα οι black εχουν και 5 χρονια εγγυηση , ενω οι αλλοι 2... για δες το , πολυ σημαντικο.

Επισης και εγω δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος απο τους green.

άμα είναι να βάλεις λειτουργικό πάνω μην πάρεις green, πάρε οτιδήποτε άλλο. Άν τον θες για δεύτερο σκληρό αλλά θα φιλοξενεί αρχεία+program files πάλι μην πάρεις green, και τέλος αν θες να του βάζεις μόνο αρχεία σαν αποθήκη και τίποτε άλλο τότε πάρε green.:rubik:

OK σας ευχαριστω ολους !!!

Αυτο που θα κανω ειναι να μην παρω green

για προς το blue το κοβο και βλεπουμε για black

Ακομα θα κοιταξω να ειναι 7200rpm που ετσι ειναι οι blue-black

αλλα cache θα το κοιταω καθολου αν ειναι 32 ή 64 ;

ακομα η μητρικη περνει sata3 αυτο δεν νομιζω πως μας ενδιαφερει για μηχανικο ε ;

και σατα 2 να ειναι δεν νομιζω να παταν 300ΜΒ/s ακομη και οι black αλλα τελος παντων, τωρα πλεον ολοι οι καινουργιοι ειναι σατα 3(600MB/s)

Απο εδω μπορεις να δεις οτι οι καινουργιοι ειναι ολοι 64MB cache. WD Caviar Black πλην του 500αρη. Γενικα ειναι καλυτερο 64MB παρα 32ΜΒ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.