Jump to content

Μια ερωτηση

anemos1

Recommended Posts

Καλησπερα!Απο τον Σεπτεβρη του 2011 εχω ενα αυστημα που προσφατως ενισχυθηκε με μια καρτα γραφικων γυρω στα 80ε(ASUS ENGT 440\DDR5).Μαλιστα μεχρι λιγο πριν χρησιμοποιουσα την καρτα γραφικων του επεξεργαστη(i3-2100).Εχω κολλησει τον τελευταιο καιρο με παιχνιδια crysis,battlefield.Τα παιζω σε αναλυση 1980χ1020 αλλα ta frames ειναι μαχ 25.Η απορια μου ειναι αν π.χ αγορασω εναν i5 π.χ τον 2400 θα ειχα καλυτερη αποδοση στα παιχνιδια αυτα και αν ναι σε τι ακριβως?π.χ στα frames?(με την ιδια καρτα γραφικων εννοειται...).Να σημειωθει οτι το chipset ειναι h67.....

Κοινως αξιζει ρε παιδια το 200ε??Γιατι κατα τα αλλα εμενα ο i3 ειναι πλεον ικανοποιητικος..........

Ευχαριστω

Η καρτα γραφικων σου ειναι πολυ αδυναμη.

Ο επεξεργαστης ειναι καλος, η καρτα μετραει στα παιχνίδια.

Γιαυτο παρε καποια ποιο δυνατη αν θελεις gaming, ποσα $ δίνεις?

Τι συστημα εχεις?

Η καρτα γραφικων σου ειναι πολυ αδυναμη.

Ο επεξεργαστης ειναι καλος, η καρτα μετραει στα παιχνίδια.

Γιαυτο παρε καποια ποιο δυνατη αν θελεις gaming, ποσα $ δίνεις?

Τι συστημα εχεις?

δλδ πιστευεις οτι με την αλλαγη ενος επεξεργαστη δεν θα δω διαφορα?

Δεν ειμαι φανατικος,πρωτη φορα ασχολουμαι με παιχνιδια και δεν ξερω ποσο θα διαρκεσει το κολλημα,λολ..

Το συστημα μου ειναι απλο εκτος απο τα παραπανω εχω ενα ssd(Agility 60) Και ενα τροφοδοτικο crsair 430w...

Bλεπωντας απο το που ανοιξες το thread ..ο επεξεργαστης ειναι μια χαρα.

Απλα για καρτα επρεπε να ειχες ανεβει στα ~130Ε να επαιρνες μια 6850..

Αν ειναι να δωσεις 200Ε για cpu ωστε να παιζεις crysis/battlefield με την 440 ειναι κατι παραπανω απο πεταμα χρηματων.

και ανωνυμο να ειναι εχω παρομοιo με αυτο που αναφερει στο πρωτο ποστ....40watt idle και ~75@load :p

Με καινούργια καρτούλα στο 150-200αρικο καμιά 560 δηλαδή τον βλέπω στο όριο με το 430W.

θα έχει θέμα ;)

edit

http://www.legitreviews.com/article/1873/10/

Με καινούργια καρτούλα στο 150-200αρικο καμιά 560 δηλαδή τον βλέπω στο όριο με το 430W.

θα έχει θέμα ;)

edit

Gigabyte Radeon HD 7770 OC Video Card Review - Power Consumption - Legit Reviews

δεν εχει λεμε...:p

Gigabyte HD 7770 OC 1 GB Review | techPowerUp

Συγκρινεις σαν καταναλωση χ79 και 3960χ με η67 +2100??(μερα με νυχτα)

ναι βρε λάθος μου που δε το διευκρίνησα για την κάρτα γραφικών εννοούσα στο πινακάκι 100W max που την βγάλανε την 7770. Η 560 καίει παραπάνω πάντως.:rolleyes:

την ειδα φιλε μου και σε ευχαριστω..ειναι κατι που θα πρεπει να το σκεφτω διοτι την καρτα που εχω τωρα την αγορασα μολις 1 μηνα πριν...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.