kallileo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2004 O γνωστος Αυστριακος ξαναχτυπα...... http://overclockers.at/showthread.php?threadid=120744 Απορω που τους βρισκει????? Εδω ακομα τον D0 δεν βρηκαμε!!!!! Απο τι καταλαβα το Enermax 466 Watt δεν φτανει για το συστημα του και κανει που και που επανακινησεις. :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούλιος 31, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 μια χαρα δηλαδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Αύγουστος 1, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Αρκετά καλά πήγε. Ο τύπος παίζει με τον πόνο μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 1, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από kallileoΑπο τι καταλαβα το Enermax 466 Watt δεν φτανει για το συστημα του και κανει που και που επανακινησεις. :jump: Δλδ τρωει πανω απο 200W ο Prescott?!? Aν ειναι ετσι θες κ psu 1Kw να κανεις ανετα παιχνιδι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Αύγουστος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 16:22] Δλδ τρωει πανω απο 200W ο Prescott?!? Aν ειναι ετσι θες κ psu 1Kw να κανεις ανετα παιχνιδι...... ’ν τους δίνεις τάση είναι σαν να παίζεις με χειροβομβίδα και αν το παρακάνεις... η θα πάρεις τα mosfet στο χέρι η μια μικρή φωτιά σε ένδειξη ότι άναψε η "σόμπα" σου....Σε συνδιασμό με 6800Ultra Overclocked έχεις μιά σχάρα ότι πρέπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Αύγουστος 1, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo [Χθες, στις 23:48] O γνωστος Αυστριακος ξαναχτυπα...... http://overclockers.at/showthread.php?threadid=120744 Απορω που τους βρισκει????? Εδω ακομα τον D0 δεν βρηκαμε!!!!! Απο τι καταλαβα το Enermax 466 Watt δεν φτανει για το συστημα του και κανει που και που επανακινησεις. :jump: Εδω εγω δεν εχω βρει ενα north της προκοπης....που D0 και E0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 25, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 απο που αλλαζεις τη γλωσσα σε αγγλικα?? τα μισω τα γερμανικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.