Jump to content

diy tablet pc

vellamos

Recommended Posts

καλησπερα παιδια . ειδα απο ενα βιντεο πως μπορω να φτιαξω ενα tablet .αλλα εχω μερικα ερωτηματα:

-αν παρω μια μητρικη απο λαπτοπ θα εχει και επεξεργαστη ενσωματωμενο πανω της η ειναι οπως στους κανονικους υπολογιστες??

- το ιδιο για καρτα γραφικων....

-μπορω να χρησιμοποιησω τροφοδοτικο απο παλιο λαπτοπ η εχει αλλες συνδεσμολογιες??

-και για μπαταρια πρεπει να εχει καποια ειδικα χαρακτηριστικα με βαση το τροφοδοτικο η την μητρικη η μπορω να αγορασω οποια θελω???

Ξεκινάμε από τα πολύ απλά...

...ποιό video είδες;;;

Αφετέρου, οι μητρικές laptop είναι όπως όλες τις μητρικές και δεν συνοδεύονται από επεξεργαστή. Η κάρτα γραφικών είναι σχεδόν πάντα on-board. Το τροφοδοτικό εξαρτάται από την μητρική, η κάθε μία θέλει συγκεκριμένη πολικότητα και τάση. Η μπαταρία πρέπει να ταιριάζει με την μητρική και με το κύκλωμα φόρτισης.

Με μπαταρίες, οθόνες, μητρικές κτλ αυτό που θα βγει δεν θα είναι tablet αλλά πίνακας.

δεν ειπα οτι θα το φτιαξω ιδιο και ειναι εντελως διαφορετικο να κανω μια κατασκευη μονος μου παρα να το παρω ετοιμο

Σίγουρα δεν είναι το ίδιο, αλλά τουλάχιστον αυτό που θα βγει στο τέλος θα πρέπει να σε βολεύει πρακτικά εσένα και όχι να κάθεσαι να ξοδεύεις χρόνο και χρήμα μόνο και μόνο για την κάψα σου. Κατ'αρχήν θα πρέπει να βρεις μία touchscreen λεπτή οθόνη. Έχεις κάτι τέτοιο;

ναι απο ebay.πιστευω οτι θα ειναι πρακτικο απλα θα εχει 10" οθονη και ειναι πιο χοντρο απο αυτα της αγορας.εχω ενα παλιο λαπτοπ που εχει καει η οθονη του.οποτε ισως χρησιμοποιησω αυτο σαν βαση και αν δω οτι βολευει σιγα σιγα θα το αναβαθμισω.ολο το πλαισιο το σκεφτομαι απο μαυρο πλεξι.θα το σχεδιασω στο sketchup και θα στειλω φωτο απο τα σχεδια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.