Jump to content

Χαμένα αρχεία μετά από αποτυχία του S.M.A.R.T.

Narayan

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα,

Πρόσφατα απέτυχε το S.M.A.R.T. στο primary δίσκο του συστήματός μου, στον οποίο είχα την εγκατάσταση των Win7. Αν και κράταγα τακτικά backup των αρχείων μου, υπήρχαν 2 αρχεία στο My Documents που είχα επεξεργαστεί πρόσφατα (10+ ώρες δουλειά)

Μετά την αποτυχία, ο δίσκος δεν μπούταρε πλέον και όταν τον σύνδεσα με καλώδιο USB 2 SATA σε άλλο PC δεν αναγνώριζε και το σύστημα αρχείων. Αφού πρώτα δοκίμασα κάποια προγραμματα recovery (GetDataBack, Recuva) άφησα τελικά το CHKDSK να κάνει τη δουλειά του και ο δίσκος πλέον αναγνωρίζεται κανονικά στα Windows, μόνο που πολλά directory, μεταξύ των οποίων και το My Documents του παλιού μου προφίλ, έχουν εξαφανιστεί.

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω ή τα έχασα τα αρχεία μου;

Για τι αρχεία μιλάμε; Φωτογραφίες π.χ.; Δες τι file types μπορείς να απομονώσεις και κάνε αναζητήσεις μόνο για αυτά, θα βρεις αρκετά αν όχι όλα.

.xls είναι, έκανα αναζήτηση μόνο για αυτά και μου έβγαλε μόνο κάτι αρχαία πενταετίας και πάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.