Tsene Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2012 Τι υλικό είναι αυτό επάνω στις μνήμες και πως να το καθαρίσω; Είναι μαλακό και κολλάει. Προσπάθησα να το καθαρίσω στις άκρες αλλά κόπηκαν κομμάτια. Από επάνω το λέρωσα περισσότερο. Πωλείτε πουθενά για να το αντικαταστήσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούνιος 14, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Τι υλικό είναι αυτό επάνω στις μνήμες και πως να το καθαρίσω; Είναι μαλακό και κολλάει.Προσπάθησα να το καθαρίσω στις άκρες αλλά κόπηκαν κομμάτια. Από επάνω το λέρωσα περισσότερο.Πωλείτε πουθενά για να το αντικαταστήσω;[ATTACH]50817[/ATTACH] [ATTACH]50818[/ATTACH] [ATTACH]50819[/ATTACH]Ονομάζονται Thermal Pads και χρησιμοποιούνται συνήθως σε τσιπάκια μνημών όπως αυτό που αναφέρεις. Μπορείς να τα αντικαταστήσεις συνήθως με νέα κατάλληλου πάχους.π.χ τσέκαρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Ιούνιος 14, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Τέλεια Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούνιος 15, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 Αυτο που αναφερει για το παχος ειναι σημαντικο. Να ειναι ιδιο ή ελαφρος μεγαλυτερο απ'αυτο που ειχε απο μαμα, οχι μικροτερο ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Ιούνιος 16, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 Να ρωτήσω κι εγώ... Εφόσον δεν έχουν κάποια ψύκτρα πάνω, ποια η χρησιμότητά τους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Ιούνιος 16, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 απο πάνω τους υπάρχει η ψήκτρα της VGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Ιούνιος 16, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 Πάμε πάλι... Έχω δει στο πίσω μέρος κάποιων καρτών (7900GTX & 48xx αν θυμάμαι καλά) ένα thermal pad "στον αέρα". Αυτό γιατί είναι εκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Ιούνιος 16, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 στις 4850 και 4870Χ2 που είχα στην πείσω τους μεριά είχαν αν θυμάμαι καλά είχαν μια λαμαρίνα (αλουμίνιο) για να βοηθούν στην ψύξη της κάρτας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούνιος 16, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 Να ρωτήσω κι εγώ... Εφόσον δεν έχουν κάποια ψύκτρα πάνω, ποια η χρησιμότητά τους;Πανω σε αυτα παταει υ ψυκτρα για αυτο και γενοντε πατημενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Ιούνιος 16, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 Να ρωτήσω κι εγώ... Εφόσον δεν έχουν κάποια ψύκτρα πάνω, ποια η χρησιμότητά τους; Από επάνω υπάρχει ψύκτρα κανονικά. Την είχα βγάλει για καθάρισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούνιος 17, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Μήπως αυτά τα "σφουγγαράκια" τα βάζουν για να πατάει η ψήκτρα καλά χωρίς όμως από την πολλή θερμοκρασία αυτά τα ενδιάμεσα να ξεραίνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.