flameboy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2004 Wet and Chilly Chips Reservoir Πως σας φαίνεται; :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Αύγουστος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Από απόδοση φαίνεται καλό (εμ, με ένα μέτρο ύψος φυσικό είναι) Το ερώτημα όμως είναι άλλο: ποιός είχε πρώτος την ιδέα? η "Wet and Chilly Chips" ή η "Zalman" με το reserator ?? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Αύγουστος 1, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 καλα ειπαμε...οχι και 1 μετρο...55 εκατοστα ειναιαλλα αυτο ,για να γεμισει θα θελει 5 λιτρα νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Αύγουστος 1, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Skinny13 [Σήμερα, στις 15:12] καλα ειπαμε...οχι και 1 μετρο...55 εκατοστα ειναιαλλα αυτο ,για να γεμισει θα θελει 5 λιτρα νερο "Reservoirs are available to fit various case heights including 300mm, 350mm, 450mm, 550mm & a full one-meter unit."Πάντως έχει πολύ καλύτερη σχεδίαση από το Reserator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Αύγουστος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Πάντως σα να αρχίζει ανταγωνισμος σ'αυτο το στυλ του passive w/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 1, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Να σας πω την γνωμη μου ολα αυτα μου φαινονται π@π@ριες... Πιστευω οτι μπορει να ειναι και 4-5 βαθμους περισσοτερους απο μια σλκ. Εδω με 1/2 σωληνες, με γ@μ@τα μπλοκ (11) με τεραστιο ψυγειο , δυο 12αρηδες και σε φουλ λοαντ ειμαι στους 48 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Αύγουστος 1, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Υπεροχο review! Δεν δινει πουθενα καμια θερμοκρασια, παρα λεει πως τρεχει 24/7 χωρις προβληματα ενας απειραχτος 3αρις Ρ4.Και επισης ο reviewer βρισκεται στην Αγγλια , οπου δεν νομιζω να εχουν τις ιδιες θερμοκρασιες περιβαλλοντος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.