Jump to content

Λογισμικο internet cafe

Pc_master

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια, εχω μια απορια.Βλεπω στα ιντερνετ καφε και εχουν ενα λογισμικο που ειναι απλο και ασφαλες χωρις αντιβιοτικο.Λεω σε αυτα που βαζεις τα κερματα στο κουτι που σου λεει τον χρονο απο διπλα.Αναρωτιεμαι πως μπορω να βρω τετιο λογισμικο.

Τι θέλεις να κάνεις ακριβώς.

Μήπως το deep freeze σου κάνει;

Εε θελω να μπορεσω να βαλω το λογισμικο που εχουν.Συγκεκριμενα στο ιντερνετ καφε που παω εχουν ενα που μοιαζει με windows xp και κατω αριστερα γραφει με γκρι χρωμα εναρξη και η γραμμη ειναι πορτοκαλι.

Είναι λίγο πιο πολύπλοκο απ' ότι το σκέφτεσαι και δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις να βάλεις κάτι τέτοιο στο pc σου. εκτός αν θέλεις να κάνεις κάτι άλλο.

Καταλαβες για πιο λογισμικο μιλαω?Εε γιατι ειναι πολυπλοκο?Μπαινει δωρεαν να το κατεβασω ι οχι?

Δεν ξέρω πιο λογισμικό είναι γιατί έχω σταματήσει πάνω απο 5 χρόνια να ασχολούμαι με internet cafe.

Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις κάτι τέτοιο.

Ενημερωτικά αυτά δουλεύουν με server μόνο.

• 2 weeks later...

αυτο με τα κέρματα το λογισμικό το έχει ο κερματοδέκτης(αν ενδιαφέρεσαι εχώ έναν τελευταίο κερματοδέκτη για πούλημα με λογισμικό και κουτί) και μετά χρειάζεσαι ενα deep freeze και είσαι κομπλέ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.