Jump to content

qx9650-υπερθερμανση?-προταση ψυκτρας

pantelos

Recommended Posts

γεια σας,

εχω μαλλον προβλημα με τον cpu μου

σε idle που ημουν ανεβασε 93 βαθμους....

εχω την Η60 αλλα μαλλον δεν ειναι αρκετη....

μπορειτε να προτεινετε καποια καλη ψυκτρα(οχι πανω απο 70 -80 ευρω) και για τωρα το καλοκαιρι(στο δωματιο μεσα βαραει 30αρια)

oc δεν εχει γινει αλλα μπορει να γινει αργοτερα.

ΥΓ εχω δει τα reviews απο τις ψυκτρες αλλα δεν εχω βγαλει καποιο συμπερασμα γιαυτο ζηταω την βοηθεια σας :)

edit: η ψυκτρα ειναι καλα κουμπωμενη και η παστα οκ!

post-15326-1416076329,5928_thumb.png

Πριν από οποιαδήποτε πρόταση έχω απορία. Βλέπω συχνότητα 2.6 και κάτι με 1.25 τάση. Πείραξες πρόσφατα το οτιδήποτε μέσα στο BIOS που έχει να κάνει με το cpu (τάσεις, overclocking, speedstep...οτιδήποτε)?

Πιστεύω ότι μιά H60 μπορεί να κρατήσει τον 9650 σε καλύτερες θερμοκρασίες οπότε μου φαίνεται παράξενο και από το γεγονός που δέν είσαι κάν σε συχνότητα 3 και έχεις idle στα 60.

καλησπερα φιλε μου βγαλε την ψυκτρα καθαρισε την φυσηξε τον ψυγειο καθαρισε τον επεξεργαστη κανε clear cmos ξανατοποθετησε θερμοαγωγιμη παστα στον cpu και ξανατοποθετησε την ψυκτρα προσεκτικα μην ξοσεψεις αδικα χρηματα απλα καθαριοτητα χρειζεται και ενα clear cmos μη πειραχτηκε τιποτα στα Bios

εμένα φίλε μου αυτό που βλέπω είναι πως η Η60 δεν δουλεύει σωστά, ανεμιστήρας ? κούμπωμα - πάτημα πάνω στον QX? πάστα ? κάτι τέτοιο βλέπω .

Πόσο καιρό έχεις την Η60 και πως συμπεριφερότανε έως τώρα ?

EDIT : Για δες θερμοκρασίες και με το realtemp .

Συμφωνώ με τον φίλο από πάνω. Εφόσον τα κοίταξες πάλι όλα από H60 μεριά και BIOS...στην θέση σου θα κοιτούσα και τί γίνεται με στοκ σε όλα και στόκ ψύχτρα ( αν είναι διαθέσιμη) μετά απο καλό καθάρισμα και πέρασμα πάστας πάλι . Απλά για να δείς τί παίζει.

Καλησπέρα...έκανα τα πάντα που μου προτείνατε και απ'ότι φαίνεται φταίει η ψυκτρα....άρα πάω σε αεροψυξη.καμιά πρόταση? Έλεγα για nhd14 η την v8 της coolermaster....με oc μπορεί. Να ασχολιθω λίγο..μπάτζετ μέχρι 70-80 ευρώ...κουτί έχω το cm690 advanced 2

Καλησπέρα...έκανα τα πάντα που μου προτείνατε και απ'ότι φαίνεται φταίει η ψυκτρα....άρα πάω σε αεροψυξη.καμιά πρόταση? Έλεγα για nhd14 η την v8 της coolermaster....με oc μπορεί. Να ασχολιθω λίγο..μπάτζετ μέχρι 70-80 ευρώ...κουτί έχω το cm690 advanced 2

Προτείνω την V8.

για αυτο το cpu εαν δεν θελεις το απολυτο. (ταδε εφη NOCTUA NH-D14 CPU COOLER η C14 )

εγω θα σου προτεινα την Xigmatek Aegir την πηρα την προηγουμενη εβδομαδα και ειναι παρα πολυ καλη .βεβαια συμβουλευτικα και το λαμπιτικο review http://www.thelab.gr/heatsinks-coolers-watercooling-reviews/xigmatek-aegir-the-ocean-king-89636.html.Πολυ καλη κρατα στα 3,8 εναν q9400 με αυτη την ζεστη με 28 βαθμους δωματιου χωρις να ξεπερνα 67c load.

δεν ειναι αναγκη να πας σε αεροψυξη και να πετας λεφτα μια χαρα ειναι η Η60

πανε για rma η τσεκαρε μηπως χαλασε κατι

δες εαν μπορεις να δανιστεις μια αλλη ψυχτρα απο γνωστο σου για να δεις πως συμπεριφερεται μην σπαταλας ετσι λεφτα χωρις να το ψαξεις την χειροτερη πασ για rma

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.