Jump to content

ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΝΙΓΗΡΙΑ?????

TASOS V

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πριν λιγο καιρο εβαλα αγγελια για να πουλησω το synth που εχω.

Οντως μετα απο 2 μερες ειχα email οτι καποιος ενδιαφερεται να το αγορασει και ετσι επικοινωνησα μαζι του μεσω email.

Ο ενδιαφερομενος ελεγε οτι θα πληρωνε την τιμη που ειχα βαλει στην αγγελια συν τα μεταφορικα για την Νιγηρια.

Παραλληλα μου ελεγε οτι το synth ηθελε να το κανει δωρο στον φιλο του και μου εδωσε και την διευθυνση για να το στειλω.

Αυτος απο οτι μου ειπε μενει στον Καναδα για δουλειες και οτι θα επικοινωνουσε με την τραπεζα του για να καταθεσει τα λεφτα και ηθελε τον αριθμο του τραπεζικου λογαριασμου.

Οντως τον εδωσα τον αριθμο που ειχα δημιουργησει την συγκεκριμενη μερα και μετα απο λιγη ωρα μου ηρθε μυνημα απο μια τραπεζα (Wells Fargo Bank) που ελεγε οτι εχουν μπει λεφτα στην συγκεκριμενη τραπεζα και οτι περιμεναν τον αριθμο της αποδειξης μεταφορας τον ΕΛΤΑ και θα γινοταν αυτοματη καταθεση στον λογαριασμο μου.

Την επομενη ακριβως μερα το συσκευαζω και πηγαινω στο ταχυδρομειο για να κανω τις απαραιτητες διαδικασιες αποστολης.

Κατα την διαρκεια που εδινα τα στοιχεια για την αποστολη του αντικειμενου μολις ο υπαλληλος ακουσε οτι ο προορισμος ηταν η Νιγηρια η ερωτηση του ηταν η εξης:

"Θελεις σιγουρα να το στειλεις;Τον απανταω γιατι το λες αυτο.

Και με λεει οτι η Νιγηρια βρισκεται στην ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ σε απατες και οτι στειλεις δεν τον γυριζουν πισω και ας εχει γινει λαθος.

Και εαν δεν με πιστευεις παρε τα ΚΕΠ να στο επιβεβαιωσουν."

Ετσι παγωσα την διαδικασια αποστολης και ενημερωσα τον ενδιαφερομενο οτι ακυρωνω την διαδικασια αποστολης.

Αυτος εκνευρισμενος απαιτουσε να του στειλω τον αριθμο της αποδειξης και οταν του αρνηθηκα μου ελεγε οτι δεν μπορουσε να παρει πισω τα λεφτα του απο την τραπεζα επειδη ελεγε οτι τα λεφτα ανηκαν τωρα σε εμενα και για τα παρει πισω ηθελε τα του στειλω INTERNATIONAL BANK TAX (Διεθνης Τραπεζικος Φορος????)

Πηγα στην τραπεζα να δω τον λογαριασμο μου και ηταν αδειος.

Και σας ερωτω ηταν απατη ή εχασα μια ευκαιρια να πουλησω το synth;

κάνα καφάσι μπύρες στον υπάλληλο...:fun:

αλλά πραγματικά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι που ακόμα αναρωτιέσαι αν έχασες την ευκαιρία να το πουλήσεις... :wall::wall::wall:

Οντως με γλιτωσε απο βεβαιη καταστροφη διοτι αξια του synth ειναι αρκετα μεγαλη.

Να ειναι καλα ο ανθρωπος..........

Ολοκληρο το ψυγειο παγωτων της EΒΓΑ θα του αγορασω.:)

Περα απο την πλακα,θα την πατουσα επειδη δεν ημουν και τοσο ενημερωμενος.:wall:

Πολωνε πολυ ενδιαφερον το αρθρο για τις απατες.

Περαν της πλακας θα ητανε καλο να επιβραβευσεις οχι καταναγκη χρηματικα (πχ με μια επιστολη στον ανωτερο του) τον υπαλληλο μιας και σπανια καποιος ενδιαφερεται για τον πελατη σε τετοιες θεσεις.

Το ενδιαφερον για την δουλεια αλλα και για τον ανθρωπο, εξω απο τον γκισε, πρεπει να επικροτειτε.

:)

Οντως τον εδωσα τον αριθμο που ειχα δημιουργησει την συγκεκριμενη μερα και μετα απο λιγη ωρα μου ηρθε μυνημα απο μια τραπεζα (Wells Fargo Bank) που ελεγε οτι εχουν μπει λεφτα στην συγκεκριμενη τραπεζα και οτι περιμεναν τον αριθμο της αποδειξης μεταφορας τον ΕΛΤΑ και θα γινοταν αυτοματη καταθεση στον λογαριασμο μου.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το πως δεν θα επερνες τα χρηματα απο τη στιγμη που η ιδια η τραπεζα σου σε ενημερωνει οτι υπαρχουν τα χρηματα και θα τα παρεις με το που φερεις την αποδειξη ΕΛΤΑ. Μιλησες καθολου με την τραπεζα σου???

[MENTION=14320]lous[/MENTION]ter35

Οταν πηγα στην τραπεζα για να ρωτησω αν υπαρχει κινηση στον λογαριασμο μου, ο υπαλληλος με ειπε οτι δεν υπαρχουν χρηματα μεσα.

Ο ενδιαφερομενος ελεγε οτι εβαλε τα λεφτα στην δικια του τραπεζα (Wells Fargo Bank) και περιμενε τον αριθμο της αποδειξης ωστε να φυγουν τα λεφτα απο την δικη του τραπεζα και να εμφανιστουν στο τραπεζικο μου λογαριασμο.

Οταν επισης ρωτησα τον υπαλληλο αν ηταν εφικτο να επικοινωνησει με την συγκεκριμενη τραπεζα (της οποιας η εδρα της βρισκεται στην Νεα Υορκη) και να δωσει τα στοιχεια μου για να δω αν υπηρχαν λεφτα τα οποια θα προοριζονταν για μενα, μου ειπε οτι δεν μπορει να γινει αυτο.

Ολο αυτο το σκηνικο με εχει ξενερωσει απιστευτα και δεν εμπιστευομαι πια κανεναν για να στειλω κατι στο εξωτερικο.

[MENTION=14320]

Ολο αυτο το σκηνικο με εχει ξενερωσει απιστευτα και δεν εμπιστευομαι πια κανεναν για να στειλω κατι στο εξωτερικο.

Δυστυχως επειδη οι καιροι ειναι περιεργοι ουτε για Ελλαδα να εμπιστευεσαι κανεναν παρα μονο χερι με χερι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.