Jump to content

Ποιόν codec προτιμάτε; Divx ή Xvid;

Fandom

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έτσι για χαβαλέ (μιάς κ οι κώδικες αλλάζουν συνέχεια), ποιόν προτιμάτε atm;

Divx 5.1.1, 5.2 ή Xvid 1.0.1; Η κάποιον άλλο, λιγότερο δημοφιλή;

Μy vote: Αν δεν έκανε μαμακίες με τα registration o divx 5.2 θα προτιμούσα αυτόν...τωρα επιστρέφω σε 5.1.1.

Αν και δεν κωδικοποιω πια ταινιες, οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν xvid τωρα - ολα τα videos που εχω σε xvid ειναι αψογα.

Σορρύ παιδιά αλλά το xvid από την αρχή που ξεκινησά τις μετατροπές μου την έσπαγε. Έτσι λοιπόν σταμάτησα στον "Dr. DivX 1.0.2".....

Αν και δεν εχω δει ιδιαιτερες διαφορες προσωπικα με εχει βολεψει καλυτερα το DivX

Mε το Xvid δεν έχω καταφέρει να σταυρώσω σοβαρό αποτέλεσμα, πάντα κάτι πάει στραβά ότι ρυθμίσεις κ αν κάνω :-(.

Εγώ πάλι είμαι κολλημένος με Divx 3.11 . Μου φαίνεται καλύτερη η ποιότητα .

Χρησιμοποιώ xvid μόνο όταν το nandub τρώει κόλλημα σε μεγάλα αρχεία .

παλαιοτερα απο θεμα ποιοτητας ηταν ανωτερο το divx alla τωρα to xvid to εχει φτασει για να μην πω το εχει ξεπερασει.

απο την αλλη το xvid einai freeware αλλα και πιο αργο

http://www.autogk.net/

χρησιμοποιωντας το autogk προγραμματακι μπορει καποιος να δοκιμασει και τα δυο και να συγρινει το αποτελεσμα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.