Jump to content

ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜΑ

Kvoul1

Recommended Posts

Εχω μεινει αναμεσα σε 2 καρτες γραφικων και δεν ξερω ποια εχει καλυτερη επιδωση στα παιχνιδια :(

και εχω μεινει αναμεσα στις TwinTech GT 430 και TwinTech GTS 250 μπορειται να με βοησεισετε?

Η GTS250 αν και προηγούμενη γενιά νομίζω είναι δυνατότερη.Όπως και να έχει όμως δεν είναι τίποτα το ιδιαιτερο για τα σημερινά δεδομένα, ειδικά μάλιστα αν παίζεις σε ανάλυση full hd.

Καλύτερα να μαζέψεις λεφτά και να πάρεις κατι καλύτερο και νεότερο.

Εκτος βέβαια αν έχεις σκοπό να παίξεις παλιά παιχνίδια.

Η GTS250 αν και προηγούμενη γενιά νομίζω είναι δυνατότερη.Όπως και να έχει όμως δεν είναι τίποτα το ιδιαιτερο για τα σημερινά δεδομένα, ειδικά μάλιστα αν παίζεις σε ανάλυση full hd.

Καλύτερα να μαζέψεις λεφτά και να πάρεις κατι καλύτερο και νεότερο.

Εκτος βέβαια αν έχεις σκοπό να παίξεις παλιά παιχνίδια.

Εγω συνηθως παιζω lol,san andreas,flatout 2,counter-strike source και counter strike-1,6. Βασικα εγω πιστευω πως αυτα τα παιχνιδια ειναι ελαφρια και θα παιζω με ανεση. Εσυ τι λες?

Εγω συνηθως παιζω lol,san andreas,flatout 2,counter-strike source και counter strike-1,6. Βασικα εγω πιστευω πως αυτα τα παιχνιδια ειναι ελαφρια και θα παιζω με ανεση. Εσυ τι λες?

χαλαρά τα παίζεις όλα αυτά σχεδον με οποιοδήποτε σύστημα....και δεν θα δεις διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις κάρτες (γι αυτά τα παιχνίδια)! απλά δεν ξέρεις τι ανάγκες μπορεί να έχεις στο μέλλον γι αυτό μάζεψε λίγα χρήματα ακόμα και πάρε αργότερα κάτι καλύτερο!

Ποιό είναι το υπόλοιπο σύστημά σου. Να φανταστείς τα παιχνίδια που ανέφερες παίζονται μέχρι και με την ενσωματωμένη των IVY i5..π.χ

Βασικα εγω εχω onboard καρτα γραφικων αλλα κολαει και δεν παιζει καλα γ'αυτο λεω να παρω μια καλιτερη οπως : Η GTS250. Βασικα εγω ηθελα μια καρτα γραφικων 2GB με 256bit αλλα δεν βρισκω :wall:

με αυτα € δυσκολα βρησκεις κατι αξιολογο.Μονο καμια ati 5770-6770 με κανα 15αρι παραπανω που πιστευω το αξιζουν.Απο εκει και περα εγω η θα περιμενα να μαζεψω αυτα τα λιγα € η θα εψαχνα για κατι μτχ απο τις αγγελιες :)

με αυτα € δυσκολα βρησκεις κατι αξιολογο.Μονο καμια ati 5770-6770 με κανα 15αρι παραπανω που πιστευω το αξιζουν.Απο εκει και περα εγω η θα περιμενα να μαζεψω αυτα τα λιγα € η θα εψαχνα για κατι μτχ απο τις αγγελιες :)

Α οκ τοτε ευχαριστω παντως:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.