Elpis Ιούλιος 31, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 ελπιζω να ερθεις και απο την αλλη μερια της κρητης αγιο νικολαο και ετσι...ααα... και ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Ιούλιος 31, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 18:18] Μου είχε προταθεί και πέρυσι γιά Ελαφόνησο αλλά δεν πήγα.........Πήγα στο νησί μου τη Σκόπελο....... Σκοπελο ειμουν περσι και περασα πολυ καλα,το νησι τρομερη ομορφια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 31, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 να πας ανθρωπε, να πας. και να γυρισεις μετα, να μας φτιαξεις pcb και booster Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 31, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από Elpis [Χθες, στις 22:17] ελπιζω να ερθεις και απο την αλλη μερια της κρητης αγιο νικολαο και ετσι... ααα... και ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ναι θα έρθω κι εκεί.........Είχα έρθει Κρήτη εξαήμερη πρίν......."λίγα" χρόνια και μου άρεσε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 31, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 00:30] να πας ανθρωπε, να πας. και να γυρισεις μετα, να μας φτιαξεις pcb και booster Στό μυαλό μου είσαι βρε Σουηδέ???..........Κοίτα το Poll που θα ανεβάσω......... :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 31, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 περιμενω περιμενω. εχω μισο μπουκαλι absolut ακομα. κανονισε :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 31, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 01:04] περιμενω περιμενω. εχω μισο μπουκαλι absolut ακομα. κανονισε :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 31, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από whitewolf [Χθες, στις 23:03] Σκοπελο ειμουν περσι και περασα πολυ καλα,το νησι τρομερη ομορφια. ’ν είχες και άτομο να σε πάει στα "δικά" μας κρυφά μέρη θα είχες πάθει πλάκα.......Είναι μερικές παραλλίες πού δεν έχει δρόμους και πάς με βάρκα.......’ν ξανατύχει και πάς από Γλώσσα - Έλιος πές σε κανέναν να σε πάει στην παραλλία "μ@υνάκι".......Ναι καλά διάβασες.......Είναι 5 μ όλη κι όλη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 31, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 02:00] ’ν είχες και άτομο να σε πάει στα "δικά" μας κρυφά μέρη θα είχες πάθει πλάκα.......Είναι μερικές παραλλίες πού δεν έχει δρόμους και πάς με βάρκα.......’ν ξανατύχει και πάς από Γλώσσα - Έλιος πές σε κανέναν να σε πάει στην παραλλία "μ@υνάκι".......Ναι καλά διάβασες.......Είναι 5 μ όλη κι όλη.... χμμ ελπίζω να μην είναι βαρκάρης ο τύπος με το 1 χέρι(ατύχημα λένε,δυναμίτης λέω εγώ) μιά βόλτα πήγαμε καί τα'φτύσα γιατί ήταν πίτα στο μεθύσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 31, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από wrong method [Σήμερα, στις 02:16] χμμ ελπίζω να μην είναι βαρκάρης ο τύπος με το 1 χέρι(ατύχημα λένε,δυναμίτης λέω εγώ) μιά βόλτα πήγαμε καί τα'φτύσα γιατί ήταν πίτα στο μεθύσι. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostolos-Pap Αύγουστος 1, 2004 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Λοιπόν μόλις σήμερα ενημερώθηκα για την επικείμενη άφιξή σου!! :D ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ!! Ειλικρινά θα ήθελα πολύ να σε συναντήσω, αν κι εσύ το θες τότε ευχαρίστως!! Θες να σου στείλω σε pm το νούμερο του κιν; ’ντε σε περιμένουμε! :D Υ.Γ.: Μη δίνεις σημασία σε αυτά που γράφει ο Τζίμυς, εμείς εδώ οι Κρητικοί μια παρέα είμαστε απλά δουλευόμαστε μεταξύ μας (βεντέτες μόνο στα Σφακιά και στα Ανώγια μπορεί να συναντήσεις ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 1, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Ναι Απόστολε στείλε μου το κινητό σου....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Αύγουστος 1, 2004 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 μ'αρέσει που ελεγες "διακοπες εγω?φετος?μπαααα".. Αντε καλα να περάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 1, 2004 Author #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από TROIDX [Σήμερα, στις 18:02] μ'αρέσει που ελεγες "διακοπες εγω?φετος?μπαααα".. Αντε καλα να περάσεις Καμμιά φορά σου κάθονται και καλές......... Σ'ευχαριστώ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 1, 2004 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 κοντοχωριανος...ετσι? Εγω απο Βολο αλλα εχω σοι στην σκοπελο (γλωσσα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 2, 2004 Author #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Αρχική απάντηση από unseen [Χθες, στις 22:02] κοντοχωριανος...ετσι? Εγω απο Βολο αλλα εχω σοι στην σκοπελο (γλωσσα) Μπά που να σε πάρει..........Από Γλώσσα είμαι κι εγώ..........Βρε μπάς και είμαστε ξαδέλφια τίποτα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 2, 2004 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Γλώσσα τι είναι ρε παιδιά? τίτλος ευγενίας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 3, 2004 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Kαποτε οταν εμενα στο Βολο πηγαινα συχνα τωρα εχω να παω πανω απο 5 χρονια...Y.γ Αν ειμαστε ξαδελφια 8α κανονισεις το αιμα σου να παρεις πρωτος εκεις τις 2χ512@290@2225@2,6v οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 3, 2004 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka Σφακια rulez, εγω θα ειμαι σφακια παντως, τοπος καταγωγης του ετερον ημισυ. αν παντως ερθεις απο εκει θα χαρω να σε γνωρισω, Δεν πιστευω να παντρευτηκες απο αναγκη??? Πλακα κανω σορυ για το θαρρος(θρασσος) Και συ ρε Ηιpro τοσα χρονια στα χανια ημουν!!Τωρα βρηκες να πας που μετακομισα! Λευτερη ξαναμετακομιζω Χανια!!!:hi: Παντως να προσεχεις Hipro!!Βλωπω να σε κλειδωνει σε κανενα υπογειο και να σου πεταει μητρικες και τροφοδοτικα για να τα μονταρεις!!Ανεφερες και βουνα οποτε οσο και να φωναζεις...!!!! Αρχική απάντηση από unseen Y.γ Αν ειμαστε ξαδελφια 8α κανονισεις το αιμα σου να παρεις πρωτος εκεις τις 2χ512@290@2225@2,6v οκ? Το 2.6 μου αρεσε στην ταση!!Εχεις σκοπο να τις πας πιο ψηλα με παραπανω ταση εε?? :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 4, 2004 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 για να ειναι Fanless... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.