hipro5 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2004 ΔΕΝ μου έκατσε και άσχημα!!!.........Ένας φίλος και πελάτης που έχει ραδιόφωνο στην Κρήτη(Χανιά) με κάλεσε να πάω κάτω με : Πληρωμένο ξενοδοχείο γιά τέσσερα άτομα(εμάς και τα παιδιά μας) , Πληρωμένα εισιτήρια πήγαινε-έλα , αυτοκίνητο....κ.τ.λ........γιά μία εβδομάδα.......Με την προηπόθεση να "κοιτάξω" τα μηχανήματά του στα βουνά....... Κρητικοί σας έρχομαι.........Χανιά....... Θέλω να γνωρίσω και τον Απόστολο πού τον γουστάρω σαν ατομάκι......... Να πάω.......?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 31, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 πηγαινε πηγαινε.. ειναι πολυ κορυαιο μερος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 31, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αν πηγαίνεις επειδή είναι φίλος σου και τον γουστάρεις, να πας τρέχοντας.Αν είναι μόνο πελάτης, σε ρίχνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 31, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5Να πάω.......?????? Έλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα. Εμείς να σε γνωρίσουμε αφού θα περάσεις κι από τα μέρη μας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 31, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Κουφάλα..... ΛΟΛ ενοείτε πως θα πας.... άλλους του έπλασε ο θεός και άλλους τους έκλ@σε...:devil: Υ.Γ ΜΗΝ πεις στον Απόστολο πως θα πας στα Χανιά... ξερνάει με το που το ακούει.:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 31, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 τώρα θα πας μωρέ που λέιπΩ? δε λένε μια Χανια για διακοπές έιναι τέλεια..... και στη βδομαδα την κάνεις μ'άλαφρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 31, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Να πάω λέτε έεεεε?????.......... Τι είναι αυτό με τον Απόστολο πάλι βρε Jim??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Ιούλιος 31, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Ελα να κερασουμε τσικουδια εδω.Ποιος σταθμος αν επιτρεπετε να δουμε αν ξερουμε το αφεντικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούλιος 31, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Πανε πανε παιδι μου , εχεις αναγκη τις διακοπες χαλαρα ....να ξεκουραστεις λιγο να γεμισουν και οι μπαταριες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 31, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 19:21] Να πάω λέτε έεεεε?????.......... Τι είναι αυτό με τον Απόστολο πάλι βρε Jim??? Βεντέντα ωρε σύντεχνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 31, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Έιδες οι Κρητικοί τι κάνουν? Καλές διακοπές ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούλιος 31, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Eννοητε οτι θα πας.......!!! ολα τα λεφτα τα Χανια Ελαφονισσος Rulezzz παρε κ ενα demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 31, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από george1551 [Σήμερα, στις 19:28] Ελα να κερασουμε τσικουδια εδω. Ποιος σταθμος αν επιτρεπετε να δουμε αν ξερουμε το αφεντικο? Original ........ Βασικά με τους περισσότερους έχω συνεργαστεί........Αν τους ρωτήσεις γιά το "Γιώργο απ΄το Πέραμα" κάτι θα ξέρουν......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 31, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid [Σήμερα, στις 20:06] Eννοητε οτι θα πας.......!!! ολα τα λεφτα τα Χανια Ελαφονισσος Rulezzz παρε κ ενα demo Μου είχε προταθεί και πέρυσι γιά Ελαφόνησο αλλά δεν πήγα.........Πήγα στο νησί μου τη Σκόπελο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 31, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από Kostas7GTR [Σήμερα, στις 20:04] Έιδες οι Κρητικοί τι κάνουν? Καλές διακοπές ! Ναι........Σ'ευχαριστώ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 31, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Σφακια rulez, εγω θα ειμαι σφακια παντως, τοπος καταγωγης του ετερον ημισυ. αν παντως ερθεις απο εκει θα χαρω να σε γνωρισω, Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 31, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 20:18] Μου είχε προταθεί και πέρυσι γιά Ελαφόνησο αλλά δεν πήγα.........Πήγα στο νησί μου τη Σκόπελο....... ΧΕΧΕ... τον Πρόδρομο τον ξέρεις? standar θα έχεις Overclockarei τους σταθμούς εκεί κάτω για μεγαλύτερη εμβέλεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούλιος 31, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 Μου είχε προταθεί και πέρυσι γιά Ελαφόνησο αλλά δεν πήγα.........Πήγα στο νησί μου τη Σκόπελο....... Eλαφονησσος ειναι μια πανεμορφη παραλια στα χανια(ή εκει κοντα), δεν ειναι νησι,μη σε μπερδευει το ονομα!!! κοιτα στην καρποσταλ πανω αριστερα : ELAFONISSOS CRETE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 31, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid [Σήμερα, στις 20:55] Eλαφονησσος ειναι μια πανεμορφη παραλια στα χανια(ή εκει κοντα), δεν ειναι νησι,μη σε μπερδευει το ονομα!!! κοιτα στην καρποσταλ πανω αριστερα : ELAFONISSOS CRETE ! Το ξέρω.........Αυτό μου είχε πεί και το παλικάρι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 31, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Ειναι ψωνιο η κρητη! Πολυ ομορφα! Αντε καλη διασκεδαση! Μην τολμησεις και χασεις το ταξιδι! ΥΓ: Ελπιζω ομως κατα τις 18 να εισαι αθηνα γιατι ο φανης και εγω θα εχουμε κατι νεα παιχνιδια που θα θελουν την φροντιδα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.