Jump to content

Razer BlackWidow - αλλαγή σε μηχανικό keyboard

HellhammeR

Recommended Posts

Επιλεκτική ενεργοποίηση backlit με input από χρήστη δεν ξέρω αν θα βρεις εύκολα.

Στο Ducky Shine 2 που έχω μπορείς να φτιάξεις 2 δικά σου προφίλ, στα οποία ανάβουν όσα κουμπιά ρυθμίσεις εσύ.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Επειδή τα modes που έχει το Ducky Shine II είναι παρόμοια με αυτά του BlackWidow 2013 πιθανώς και το razer να έχει αντίστοιχες δυνατότητες μέσω του synapse 2.0.

OFFTOPIC: Πολύ σπαστικό στο Ducky Shine I να ανάβω κάθε φορά που ξεκινάω τον Η/Υ το backlit

Εξαρτάται τι θέλεις από το πληκτρολόγιο. Ελλάδα θα βρεις razer blackwidow μόνο με blue cherry MX.

Για brown πρέπει να παραγγείλεις από εξωτερικό αλλά εφόσον φτάσεις στο σημείο να κάνεις παραγγελία από εξωτερικό υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές τόσο σε ποιότητα όσο και σε switches.

Επειδή τα modes που έχει το Ducky Shine II είναι παρόμοια με αυτά του BlackWidow 2013 πιθανώς και το razer να έχει αντίστοιχες δυνατότητες μέσω του synapse 2.0.

Δεν έχω ιδέα - ίσως να γίνεται!

Στο Shine 2 δεν έχω βάλει κάποιο software, υπάρχει η δυνατότητα out of the box στο πληκτρολόγιο.

Κρατάει όλες τις ρυθμίσεις πάνω στο πληκτρολόγιο - υποτίθεται είναι από τους λόγους που ανέβηκε η τιμή σε σχέση με το πρώτο.

Fn+F8/F9 για καθένα από τα δύο custom modes.

Για να καταγράψει ποιά θες να ανάβουν σε κάθε mode πατάς Fn+PrtScreen/Pause αντίστοιχα.

Πριν από περίπου 1.5 μήνα πήρα το Razer BlackWidow Ultimate Stealth , brown switches , mat (non glossy) με 130€ μαζί με μεταφορικά στην πόρτα μου , και είμαι πλήρως ευχαριστημένος , πραγματικά ξεκούραστο και όχι πολύ φασαρία.Το μόνο που με προβλημάτισε ήταν η απουσία του wrist rest , τελικά δε χρειάζεται στο συγκεκριμένο πληκτρολόγιο λόγω της σχεδίασης του στο τέλος και με βόλεψε απίστευτα.

Πριν από περίπου 1.5 μήνα πήρα το Razer BlackWidow Ultimate Stealth , brown switches , mat (non glossy) με 130€ μαζί με μεταφορικά στην πόρτα μου , και είμαι πλήρως ευχαριστημένος , πραγματικά ξεκούραστο και όχι πολύ φασαρία.Το μόνο που με προβλημάτισε ήταν η απουσία του wrist rest , τελικά δε χρειάζεται στο συγκεκριμένο πληκτρολόγιο λόγω της σχεδίασης του στο τέλος και με βόλεψε απίστευτα.

Το μόνο λάθος βέβαια στην σχεδίαση του είναι ότι η USB/mic in και phone out είναι στην δεξιά μεριά στο ίδιο ύψος με το ποντίκι, τουλάχιστον για εμάς τους δεξιόχειρες. Και εμένα με έχει βολέψει αν και σε πολύ gaming καταστάσεις έχω και την "πάπια"

Αν αγόραζα μόνο ένα μηχανικό πάντως θα είχε brown switches

Πριν 1 εβδομαδα πηρα στη κοπελα μου δωρο το Blackwidow Stealth 2013.

Εχοντας ηδη 3 μηχανικα (Ducky Shine με red, KBT Race με brown και Filco Magetouch 2 Ninja Tenkyless παλι με brown) θα ελεγα πως για τα λεφτα του εχει αξιοπρεπεστατη ποιοτητα κατασκευης και πολυ καλη αισθηση.

Μεγαλο +, τα macro keys και - η ποιοτητα των keycaps.

Κατα τα αλλα για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο keyboard

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Το μόνο λάθος βέβαια στην σχεδίαση του είναι ότι η USB/mic in και phone out είναι στην δεξιά μεριά στο ίδιο ύψος με το ποντίκι, τουλάχιστον για εμάς τους δεξιόχειρες. Και εμένα με έχει βολέψει αν και σε πολύ gaming καταστάσεις έχω και την "πάπια"

Αν αγόραζα μόνο ένα μηχανικό πάντως θα είχε brown switches

Ναι σε αυτό έχεις δίκιο και εκτός αν το δεξί σου χέρι είναι περίπου ενάμιση μέτρο τουλάχιστον ώστε να μην ενοχλεί...:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.